Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 14:52 #3551

• művésznő
Igen, nem véletlenűl hordhadta volna ilyen büszkén Hitler ezt a kitüntetést.[/quote]

Három stylist, két fodrász, egy sminkes, egy koreográfus, 4 technikus és egy fényképész dolgozott ezen a fotón. De lehet, hogy utólag még kicsit belenyúltak fotoshoppal is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 15:06 #3557

• Dimitrij
Wolf írta::
Kurt Tank írta::
Azért nem mindegy, hogy véletlen v. bátorság!! Hitler bátor volt a korabeli források szerint is! Mig mások a háború végét várták, ő csak agitált a háború fojtatása mellett! De lehet, hogy rosszul fejezem ki magamat4 Nem mintha védeni akarnám Hitlert, de ha nem lett volna bátor akkor sosem érdemelte volna ki az első osztályú vaskeresztet, amit egész életében viselt!Tessék csak megnézni!! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Igen, nem véletlenűl hordhadta volna ilyen büszkén Hitler ezt a kitüntetést.

És amúgy miér van az Dimitrij, hogy ahányszor valakinek vissza írok, azt te mindig úgy veszed mint ha , tényleg \"forrófejű\" lennék és most az illetőt le akarom ordítani?<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-06-29 16:50

Ez nem igaz, én olyat még nem mondtam, hogy \"forrófejű\" vagy. Csak olyanokat mint például:

Mártír, Botor, Merész, Önfejű, intelligencia hiányos, inzultatív, bla bla bla bla...

Szórakozik velem az oldal, mert én ezt nem így akartam írni...<br><br>Szerkesztette: Dimitrij, Időpont: 2008-06-29 17:08
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 15:10 #3559

• művésznő
Ne minősítgessük egymást gyerekek! De ha mégis, akkor inkább csupa pozitívummal...
Nem tűröm a demoralizáló megnyilvánulásokat...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 15:13 #3560

• művésznő
Ja és ne sokszorosítsuk többet már a bajszos-mérges embert!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 15:17 #3563

• Wolf
Dimitrij miyen rendes vagy, hogy ilyeneket mondasz nekem (pl.: inteligencia hiányos). Kiváncsi volnék, hogy te milyen \&quot;inteligens\&quot; vagy.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 15:31 #3570

• Dimitrij
Wolf írta::
Dimitrij miyen rendes vagy, hogy ilyeneket mondasz nekem (pl.: inteligencia hiányos). Kiváncsi volnék, hogy te milyen \&quot;inteligens\&quot; vagy.

Nem mutattam meg még eléggé, hogy mennyire nem??

ÉS igaza van Művésznőnek, ne klónozza többet senki a bajszos törpét, ha meg mégis akkor borotválja le a bajszát...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 17:46 #3594

• Kurt Tank
Tudjátok mit? hagyjuk a fenébe Hitlert, beszéljünk pl. Eva Braunról! OK? Nos, azt vajon tudtátok-e, hogy Frau Braun magyar volt és zsidó?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 18:10 #3597

• művésznő
Ez az, a nők mindig érdekesebbek.
(Keresd a nőt!)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 29 20:36 #3598

• david9999999
A nők megfejthetetlenek......
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 30 04:56 #3599

• Wolf
Kurt Tank írta::
Tudjátok mit? hagyjuk a fenébe Hitlert, beszéljünk pl. Eva Braunról! OK? Nos, azt vajon tudtátok-e, hogy Frau Braun magyar volt és zsidó?

És ezt az állítást, hiteles forrásból veszed? Erre van bizonyíték? Mert most is csak azt akarják az emberek, hogy legyen zsidó Eva, és ez milyen nagy szenzáció lenne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 30 07:29 #3601

• koszta
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Születése: München, 1912. február 6.
Halála: Berlin, 1945. április 30.

Braun jómódú bajor családban született 1912-ben.

Hogy zsidó volt-e vagy nem, azt megint nem lehet eldönteni.
De rokona volt Hitlernek, ez tény.

Találtam egy érdekes leírást róla
Hoffmann stúdiójában 23 évesen, 1929-ben találkozott először Hitlerrel, akit akkor még Herr Wolff néven mutattak be neki.

Egyébként Wolf és Dimitrij, tudjátok ne itt, van másik téma!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 30 08:13 #3604

• Wolf
Tényleg? Ezt nem is tudtam eddig.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 30 10:20 #3606

• művésznő
Ezeknél a Hitleréknél úgy látszik családi hagyomány volt a rokoni \&quot;kapcsolatok\&quot; ilyetén elmélyítése...
És mihez értett a hölgyemény? Mi volt a hivatása, szakmája? Vagy csak hivatásos nő volt...?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 30 10:31 #3610

• koszta
Eva 17 évesen az NSDAP hivatalos fényképészénél, Heinrich Hoffmann-nál válallat munkát. Laborasszisztens és modell volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 30 10:34 #3612

• művésznő
Szép szakma a fényképészet, na de, hogy modell... ?! <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2008-06-30 12:35
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla