Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 02 18:53 #3664

• Wolf
Én még úgy hallottam, hogy a vaskereszt viselése törvénybe ütközik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 02 19:04 #3665

• Dimitrij
Viszont vaskeresztet a legkönnyebb otthon gyártani. Két dolog kell hozzá:

-2 db szög
-1 kis ragasztó

Össze ragaztod a két szöget és lesz vaskereszt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 03 13:02 #3666

• david9999999
A Büntető Törvénykönyv önkényuralmi jelképnek tekinti a következőket:

* horogkereszt,
* nyilaskereszt,
* SS-jelvény,
* sarló és kalapács,
* ötágú vöröscsillag,
* valamint a fentiek ábrázolása.

Én ezt találtam...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 03 18:56 #3685

• Kurt Tank
Ámde elég sokan használják némelyiket büntetlenül! Sajnos ismerek párat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 03 20:18 #3690

• david9999999
Hát igen..Van egy-két hibája a magyar rendőrségnek és az egész rendszernek is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 05:20 #3692

• művésznő
david9999999 írta::
Hát igen..Van egy-két hibája a magyar rendőrségnek és az egész rendszernek is.

és mindenek előtt az embereknek van, akik ilyen jelvényekkel játszikálnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 06:47 #3693

• Liberator
Sőt, az egész emberiségnek van egy-két hibája.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 17:36 #3695

• Rife
Véleményem szerint azokkal van baj, akik nem tudják felfogni, hogy egy jelkép (betiltott vagy nem, tök mindegy)mit jelent. Láttam már sajna fiatal srác nyakában vaskeresztet, úgy hogy arra egy koponya volt ráragasztva. Véleményem erről az, hogy először ismerje meg mindenki a történetét és utánna hordja azt vagy szórakozzon vele.
A rendőrségnek meg nem egy két hibája van! Egy de nagy!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 18:04 #3696

• Wolf
Én is ismerek egy ilyen gyereket. Szélsőjobbnak tartja magát, pedig feltudnék sorolni vagy 100 dolgot ami miatt nem lehet az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 18:19 #3697

• Kurt Tank
Itt Kajáron (kicsiny falum ahol élek) hogy úgymondjam sok a más(kissebség) ember. Nos van egy pár ember aki rasszistának vallja magát és hát itt erre mifelénk ez nem egy életbiztosítás! De hát ez az ő problémájuk! De mikor az ember elmenne a helyi iparosegyletbe kikapcsolódni és mást sem hall, hogy így a cigányok (elnézést a kifejezésért), így a zsidók (ezért is bocs!), nos hát az egy kicsit idegesítő! Főleg akkor mikor már van bennük egy pár légköbméter. Pár óra után már idegesítő! De ez ellen nem sok mindent tehetünk, mert úgymond \"szólásszabadság\" van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 18:51 #3698

• david9999999
Hát igen!Minfelék(Fót) sem életbiztosítás rasszistának lenni.Nagy létszámú a helyi kisebbség és elég pofátlanok is.Mindenhol ott vannak.De azok is akik ahogy te említetted igány így cigány úgy.Elég zavaró egy dolog.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 18:54 #3699

• Rife
Nos igen értem a problémat. Nálunk is ez a nagy helyzet. De visszakanyarodva az előző írásomhoz. A vaskereszt egy nagyon régi ógermán jel(tévedhetek), amit talán az első vh. idejében kitüntetésnek alakítottak ki. Ez után hadi jel is lett sőt a mai napig az a német hadseregnek.
Az a szörnyű, hogy ezek a \"mű-májer\" kemény gyerekek meg magukra aggatják és ettől a hideg futkos a hátamon. Sajnos volt dolgom- a munkám által- egy ilyen \"kemény gyerekkel. Meg kérdeztem tőle, hogy mit tud erről a keresztről, a 2.vh-ról, az SS-ről és még pár dologról. Válasz, \"Hát,hát,hát......stb\" Ez igen és ez az ember lesz a jövő generációja.
Jó nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 18:54 #3700

• Liberator
tt Kajáron (kicsiny falum ahol élek) hogy úgymondjam sok a más(kissebség) ember. Nos van egy pár ember aki rasszistának vallja magát és hát itt erre mifelénk ez nem egy életbiztosítás! De hát ez az ő problémájuk! De mikor az ember elmenne a helyi iparosegyletbe kikapcsolódni és mást sem hall, hogy így a cigányok (elnézést a kifejezésért), így a zsidók (ezért is bocs!), nos hát az egy kicsit idegesítő! Főleg akkor mikor már van bennük egy pár légköbméter. Pár óra után már idegesítő! De ez ellen nem sok mindent tehetünk, mert úgymond \"szólásszabadság\" van!

Miért kéne elnézést kérned ezekért a kifejezésekért? Én ismerek olyan embert aki kifejezetten büszke rá hogy cigány. Maradjunk a témánál. Mi lett volna ha nincs holokauszt? Ha a zsidókérdés fel sem merül?(nincsenek internáló, koncentrációs, munkatáborok)<br><br>Szerkesztette: Liberator, Időpont: 2008-07-04 20:56
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 19:00 #3701

• Wolf
Jaj de lekanyarottunk az eredeti témától.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 04 19:09 #3702

• Kurt Tank
Ha nem merül fel a zsidókérdés? Nos a II.Vh akkor is ki tört volna, csak akkor más lett volna a bűnbak! Talán a kommunisták, talán mások erre a választ senki nem tudhatja!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc
Joomla templates by a4joomla