Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 17:50 #3789

• művésznő
Én egy másik fórumon már minden voltam csak röndös embör nem, hogy elítéltem a melegek felvonulását is, nem csak a dobálózókat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:00 #3794

• Liberator
Én sem értem miért jó hogy kimennek hangoztatni hogy ők melegek... Maradjanak otthon és húzzák meg magukat. Szerintem senki nem kiváncsi rájuk. Tisztelet a kivételnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:04 #3798

• művésznő
Tisztelet a melegek közti kivételeknek, vagy a rájuk kíváncsiak kivételeinek? Ha magánügy akkor minek utcára vinni? Elfogadtatni? a társadalommal? Miért kell ezt elfogadtatni? Mikor ez elfogadhatatlan. Ne mondják már természetesnek azt, ami nem az!
Meg \"meleg méltóság\"? Milyen méltóság volt ott tegnap is?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:05 #3799

• Dimitrij
Liberator írta::
Én sem értem miért jó hogy kimennek hangoztatni hogy ők melegek... Maradjanak otthon és húzzák meg magukat. Szerintem senki nem kiváncsi rájuk. Tisztelet a kivételnek.

Pontosan. Az oké, hogy melegek, de ezért miért kell szivatni egy egész várost? Tönkre tették a forgalmat és egész Budapest megbénult, 400 önfejű barom miatt... Már bocs a kifejezésért... De még így is finom voltam...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:08 #3800

• Wolf
Így van. Ez undorító. És tényleg nem természetes. Még meg is érdemlik a dobálást. Szégyeljék magukat. Ki kiváncsi rá hogy ők melegek? Senki. És már az is felháborító, hogy némely országokban már van melegek közötti házasság.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:09 #3802

• Liberator
A rájuk kíváncsiak kivételeinek. Bár szerintem azok egyértelmű hogy milyen \"hőfokúak\".
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:11 #3804

• Dimitrij
Oké, hogy melegek... legyenek kit érdekel, de mi a fenének válalják fel és szivatnak 400-an 1.000.000 embert?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:18 #3809

• művésznő
Azért, mert azt szeretnék, ha mindenki gyönyörködve mosolyogna, ha fiúk kézenfogva, csókolózva flangálnak az utcán. Meg házasodhassanak örökbe fogadhassanak és kapjanak családi pótlékot, meg özvegyi nyugdíjjat meg egyebeket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:38 #3814

• koszta
Ez így van. Először jön ez, hogy felvonulhatnak, utána házasság, majd a végén már gyereket is fogadhatnak. És az a normális gyerek milyen lesz? Ha látja az apákat... Khm. Szóval értitek. Egy biztos: ez ellen minden normális ember tiltakozik. Mindenkinek a magányügye, de nem kellene ezt utcára vinni. Pedig nem kell 10 év, és Magyarországon is gyereket fogadhatnak majd. Azt nem értem, hogy ez az ország 1000 éve keresztény. A kereszténység pedig egyértelműen kimondja, hogy azonos neműek közötti kapcsolat tilos. Főleg nem nyílvánosan...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 18:41 #3815

• művésznő
Mincs mit nem érteni. Az az ezer éve keresztény dolog csak egy szólam, egy cimke, ami mögött az ég adta világon semmi tartalmi valóság nincsen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 19:13 #3819

• david9999999
Az hogy valaki meleg egyáltalán nem természetes dolog.(Erről talán még a bibliába is van írva egy s más).Azzal hogy ők el akarják fogadtatni magukat csak elidegenítik maguktól a normális embereket.Holott ha nem tudnám hogy meleg talán még szóba is állnék vele.HA VALAKI MELEG AZ A SAJÁT MAGÁNÜGYE!!Nem tartozik rám!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 06 19:31 #3821

• Dimitrij
Figyelitek?

Ez az első dolog az oldal történetében amiben mindenki egyet ért...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 07 04:26 #3825

• művésznő
Aha! De csak mert rajtam kívül csupa hímsoviniszta homofób fórumozik itt.
Komolyra fordítva: mit csinálnátok, ha idejönne mondjuk egy \"cicafiú\" fórumozni? Hogy viselkednétek vele? Kiútálnátok? Mi lenne ha...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 07 05:01 #3826

• Wolf
Én szívem szerint beugatnék neki, majd jönnének a csúnyaszavak, amelyek miatt talán én is ki lennék tiltva a fórumból. Ezzel együtt kiutálnám.
Én nem tudom elképzelni a viszonyt két azonos nemű között.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 07 06:50 #3832

• Liberator
Ameddig nem verné a mellét, hogy ő \&quot;cicafiú\&quot; addig nem lenne bajom. De találkozóra nem jöhetne. <br><br>Szerkesztette: Liberator, Időpont: 2008-07-07 08:51
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla