Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 28 18:09 #4218

• Wolf
Hát akkor a szovjetek támadnak. De hát hogyha erős védelmirendszert építenek ki a németek, akkor lefogadom hogy a szovjetek visszavonulnak.

De ha jól tudom volt már ilyen téma.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-07-28 20:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 28 18:15 #4222

• művésznő
Liberator írta::
Az sírvaröhögős lenne.

Olyan magyaros jelleggel...?!
Nevetőgáz? Hahaha és pirospacsival döntenék el a csatát!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 29 17:03 #4248

• Dimitrij
Bazooka Joe írta::
Én Hitlernek az a döntését nem tudom elfogadni, hogy miért támadta meg a Szovjetuniót? Mi lett volna ha nem támadja meg? Vajon akkor meg tudták volna nyerni a háborút?

Bár lehet, hogy Oroszország megtámadása elkerülhetetlen lett volna a Hiter és Sztálin közötti viszály miatt.

Örülök, hogy végre egyett ért vki velem ebben a témában!
Viszont tényleg volt már erről szó legalább 2-szer.

((De nyugi, ha én most újonc lennék akkor én sem olvasnák el 91,5 oldalt...))

Nah, persze és gránát helyett meg Erős Pistával dobálóztak volna, mi?<br><br>Szerkesztette: Dimitrij, Időpont: 2008-07-29 19:04
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 29 17:05 #4249

• Wolf
Én sem olvastam végig az összes hozzászólást. <br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-07-29 19:05
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 29 21:44 #4255

• Kurt Tank
Hát Wolf, erre az kell mondanom, hogy egyéni szoc.prob. De ne aggódj én sem szoktam!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 13:21 #4278

• Wolf
És mi lett volna, ha a Tengelyhatalmak megnyerik a vh-t?
Ugyanis a mind a 3 hatalom (Németek, Olaszok, Japánok), valamilyen formában magukat tekintették uralkodó fajnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 13:59 #4279

• Dimitrij
I. TENGELYHÁBORÚ!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 16:11 #4286

• Bazooka Joe
Ha megnyerik talán akkor talán jobb sorsunk lehetett volna, bár én azt hallottam vkitől, hogy ő azt olvasta a Mein Kampf-ban hogy ha megnyerik a háborút utána minket írtottak volna ki.

Na úgyhogy teljes a bizonytalanság. Bár egy ilyen rendszerben aztán nem lett volna demokrácia...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 17:18 #4292

• Liberator
Ha megnyerik talán akkor talán jobb sorsunk lehetett volna, bár én azt hallottam vkitől, hogy ő azt olvasta a Mein Kampf-ban hogy ha megnyerik a háborút utána minket írtottak volna ki.

Ezt én is hallottam, de megkérdeztem olyat aki olvasta és ő ilyet nem talált a Mein Kampfban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 17:26 #4293

• koszta
Én csak részleteket olvastam belőle, és van egy rész , ahol sorolja a népeket, akiket kiírtott volna. Magyarok is benne vannak, valahol a sor legvégén (25 hely talán). De én ezt nem hiszem, hogy megtette volna. Inkább csak figyelmeztetés.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 18:06 #4297

• Wolf
Igen ezt tényleg megírta, de viszont Koszta honnan vetted, hogy fenyegetés? Egyáltalán milyen oka lett volna fenyegetni minket? Megis valósította volna elképzeléseit, persze nem egy csapásra. Mezőgazdaságunk még fontos lett volna, de mikor már népességük magas annyira, hogy Magyarország területét is be tudják népesíteni az \&quot;árja északi fajjal\&quot;, szerintem akkor biztos hogy kiírtottak volna minket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 18:45 #4305

• koszta
Azért fenyegetés, mert sok nép volt felsorolva, köztük a szövetségesei is. Ezáltal a népet motiválhatta arra, hogy a háborúból ne merjen kiszállni. Gondold el, milyen motiváció az, hogyha azt mondanák, hogy itt vagytok a listán. De ha jól harcoltok, akkor kaptok még több területet, és kihúzunk a listáról. Figyelmeztetés, hogy ne próbáljanak kiugrani, mert figyelik őket.
De ez csak egy feltevés.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 30 18:54 #4308

• Wolf
De én most arról a lehetőségről beszélek, ha a Tengelyhatalmak nyernek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 31 08:47 #4329

• művésznő
Ááááá ne legyen kétségetek affelöl, hogy kiírtották volna-e a listájukon szereplőket. Bizony ki. Amilyen őrültek és elvakultak voltak! Az is hiú remény volt, azt gondolni, hogy ha jól szolgáljuk német gazdánkat, majd dob nekünk egy szelet kenyeret, meg megveregeti a hátunkat. A mór megtette kötelességét, a mór mehet. Ismeritek a mondást nem igaz? És még csodálkozni se lehetett volna, hiszen előre megmondták.

Különben Koszta az ilyesféle mentalitást nem motiválásnak, ösztönzésnek hívják, hanem megfélemlítésnek.<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2008-07-31 10:48
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 júl. 31 11:20 #4333

• koszta
Az is jó
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.09 másodperc
Joomla templates by a4joomla