Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 09 09:27 #4544

• Sturm
Ha nem lett volna Hitler hatalom mániája, akkor lett volna arra esze, hogy tönkre kéne tenni Angliát, de olyan mértékben, mint pl. a franciákat.
ÉS aztán, ha az egyesült Államok hamarabb hadat üzent volna, Japánnal együtt talán még le is győzhetik...
Főleg, hogy a Csendes-Óceánon biztos bevált volna a Messerschmitt BF109 d típus:)
Eléggé megerősödtek volna végül ahhoz is-persze csak az Államok legyőzése után-hogy legyözzék a Szovjeteket...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 09 10:20 #4545

• Dimitrij
Üdvözöllek Sturm a fórumon!
Lehet, hogy igazad van, ám így 60 év elteltével már mindenki tud írni egy variációt amivel győzhettek volna a Tengelyhatalmak. Nekem is vannak variációim.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 09 10:21 #4546

• Sturm
Marder írta::
[quote] Szovjet ipar ide vagy oda, azért azok a németek egy többfrontos háborúban elég rendesen visszadobták az oroszokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 09 10:22 #4547

• Sturm
Eléggé szét voltak szórva az egységeik, nemde?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 09 10:25 #4548

• Sturm
Az volt a legnagyobb baj, hogy miután Hitler tábornokai nem tudták elfoglalni Moszkvát, őket hátra dobta, és mivel magát katonai géniusznak tartotta, elkezdte az önnálóskodást.
Ezzel maga írta alá az \"árják\" vereségét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 09 11:02 #4553

• Kurt Tank
Nos Sturm, egyrészt igazad van, másrészt nem! Ha! Hitler nem támadja meg Jugoszláviát és emiatt nem késik egy hónapot a Barbarossa-hadművelet, talán sikerük lett volna! Bár ez az én véleményem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 10 17:45 #4565

• Bazooka Joe
Szerintem meg mindenképp elbukott volna, bár ez a késlekedés csak a Szovjeteknek kedvezett de Kurszknál vagy már előbb talán Sztálingrádnál minden eldőlt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 10 18:03 #4566

• Sturm
A németek nem számoltak eléggé az orosz \"gőzhengerrel\", nem de?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 10 18:05 #4567

• Sturm
Vagy esetleg ha nem szálta volna meg Görögországot, meg Jugoszláviát, a Román olajmezőket bombázták volna onnan az angolok.
Ezt is számításba kell venni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 10 18:17 #4568

• Dimitrij
Szerintem meg ár ott elbukták, hogy a japcsik bevonták a jenkiket, Pearl Harbor-nál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 10 19:15 #4576

• Bazooka Joe
Na jah a Peral Harborból is pont idevág egy idézet: \"Félek, hogy csak felébresztettük az alvó oroszlánt.\" (Amerikát).

De az csak egy olyan na megmutatom, hogy ki vagyok és mit tudok támadás volt. Nem sok hasznot hozott mert Amerika 1-2-re rendbehozta a sérült hajóit.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-08-10 21:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 11 08:04 #4578

• Sturm
Amerikának csak a sok pénze miatt volt szerencséje, még ma is azért világhatalom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 11 13:18 #4585

• Kurt Tank
Nem csak a sok pénz miatt nagyhatalom még ma is! Náluk a pénz nem számít, de figyelembe kell venni azt is, hogy a világ vezető tudósai is Amerikában ténykednek!!!!!Ugyanúgy, mint az atombombánál. Dolgoztak rajta németek, magyarok!!, és még sok más nemzetiségű tudósok! Amerikának a Vh.-ba történt belépését a közvélemény nem igazán díjazta, de mivel a szenátusban \&quot;pénzemberek\&quot; ülnek, akiknek a háború csak egy jól jövedelmező befektetés volt. Így hát nem is volt kérdés, hogy beavatkozzanak-e avagy sem. Csak okot kellett találni. Pearl Harbor megtámadását is a szenátus és a vezérkar provokálta ki! Jogos most a kérdés, hogy én ez miből gondolom, de most had ne kelljen ezt kifejtenem! Amerika csak azért háborúzott, mert a legújabb hadi fejlesztéseket ki kellett próbálni, példának okáért ott van az első Öböl-háború! Ugyanis ott vetették be először a lopakodó gépeket, vagy a robotrepülőgépeket. De erről ennyit, mert rühellem az amerikaiakat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 11 15:20 #4588

• Bazooka Joe
Én elhiszem ezt neked, sőt logikus is amit mondasz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 11 17:57 #4590

• művésznő
Kurt Tank írta::
Nem csak a sok pénz miatt nagyhatalom még ma is! Náluk a pénz nem számít, de figyelembe kell venni azt is, hogy a világ vezető tudósai is Amerikában ténykednek!!!!!Ugyanúgy, mint az atombombánál. Dolgoztak rajta németek, magyarok!!, és még sok más nemzetiségű tudósok! Amerikának a Vh.-ba történt belépését a közvélemény nem igazán díjazta, de mivel a szenátusban \&quot;pénzemberek\&quot; ülnek, akiknek a háború csak egy jól jövedelmező befektetés volt. Így hát nem is volt kérdés, hogy beavatkozzanak-e avagy sem. Csak okot kellett találni. Pearl Harbor megtámadását is a szenátus és a vezérkar provokálta ki! Jogos most a kérdés, hogy én ez miből gondolom, de most had ne kelljen ezt kifejtenem! Amerika csak azért háborúzott, mert a legújabb hadi fejlesztéseket ki kellett próbálni, példának okáért ott van az első Öböl-háború! Ugyanis ott vetették be először a lopakodó gépeket, vagy a robotrepülőgépeket. De erről ennyit, mert rühellem az amerikaiakat!

Rühelled???
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla