Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 11 18:46 #4592

• Bazooka Joe
Én se bírom őket ezen mit kell csodálkozni? Pl.: felmegy náluk pár $-ral a benzin ára ( amúgy is olcsó náluk) és már elkezdenek sipákolni. Na és ezek az átlátszó Közel-Keleti hadjárataik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 08:03 #4594

• Sturm
Éppen az!
Nem, irak akarta hogy lerohanja amerika, meg a szövetségeseit!
Csak hazudoznak, mert az olajuk kell nekik.
És igen is a pénz miatt vonulnak oda a külföldi tudósok.
Ez van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 08:06 #4595

• Sturm
De ezt tényleg hagyjuk abba, mert én is utálom őket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 11:13 #4603

• művésznő
Bazooka Joe írta::
Én se bírom őket ezen mit kell csodálkozni? Pl.: felmegy náluk pár $-ral a benzin ára ( amúgy is olcsó náluk) és már elkezdenek sipákolni. Na és ezek az átlátszó Közel-Keleti hadjárataik...

A \"rühellem\"-en gondolkodtam el..., hogy vajon az őslakos amerikaiak, vagy az európából kivándorolt (elmenekült)emberek, esetleg a fekete rabszolgák leszármazottjaira gondolt-e Kurt Tank? Mert mindegyik esetben igenis csodálkoznék. Mert ugye bizonyos nekünk nem tetsző gazdasági-politikai mozzanatok miatt \"ruhelleni az amerikaiakat\" nem egészen korrekt hozzáállás. Persze egészen más kultúra mint a mienk (mégha a gyökerei jórészt innen is származnak), de annak is megvannak a pozitív vonásai. Ahogy az európainak is a negatív...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 11:15 #4604

• művésznő
Ja, és Joe, sűrűn váltogatod a szimbólumaidat! Most épp az amcsik állata a fehérfejű sas???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 13:19 #4609

• Kurt Tank
művésznő írta::
Bazooka Joe írta::

A \"rühellem\"-en gondolkodtam el..., hogy vajon az őslakos amerikaiak, vagy az európából kivándorolt (elmenekült)emberek, esetleg a fekete rabszolgák leszármazottjaira gondolt-e Kurt Tank? Mert mindegyik esetben igenis csodálkoznék. Mert ugye bizonyos nekünk nem tetsző gazdasági-politikai mozzanatok miatt \"ruhelleni az amerikaiakat\" nem egészen korrekt hozzáállás. Persze egészen más kultúra mint a mienk (mégha a gyökerei jórészt innen is származnak), de annak is megvannak a pozitív vonásai. Ahogy az európainak is a negatív...

Igen rühellem azokat akik nyiltan szt mondják, hogy ők amerikaiak. Itt mos nem az őslakosokra vagy a bevándorlókra gondoltam, hanem azokra az emberekre aki azt mondják amit az előbb leírtam. Hozzánk magyarokhoz képest sehol se nincsenek. Gyűlöletes az a fennhéjázás amit művelnek, de inkább abbahagyom, mert szétrobbanok tőlük!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 14:34 #4613

• koszta
Sok mindent lehet utálni, és sok mindenért. Én sem szeretem az amerikaiakat, bezzeg minden háborús filmben ők a jók és a németek a rosszak. Érdekes, hogy az atombomba ledobásáról nem csinálnak filmet... Vagy, hogy dobálták napalmmal az őserdőket... Az indiánokat pedig az amerikaiak irtották ki... Íj ellen a puska... Nehéz dolguk lehetett. De így nézve elkezdhetnénk utálni franciákat(ugye nem kell mondani, hogy miért), az angolokat (szintén), az oroszokat, a szlovákokat, a románokat, a horvátokat, stb, stb.
Ez sem megoldás, de ez már mindenkinek a magánügye.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 14:50 #4614

• művésznő
Hát igen. Nagyon is igen. (Az indiánokat nem is az amerikaiak irtották /amerikaiak nincsenek is, inkább indiánok az igazi amerikaiak/ hanem a spanyolok, a portugálok, meg a többi EURÓPAI náció.)Meg talán nem árt belegondolni, hogy nem a politika az egyetlen, ami alapján véleményt alkot az ember. Ott van a kultúra, a tudomány, a művészet, a sport... ezek szerintem sokkal fontosabb szempontok egy nép megítélésében, mint a politika. (Azt csak egyes emberek csinálják.) Milyen szépen úszik pl. ez a M. Phelps is...! (Azért a mi Cseh Lacink is nagyon... )
No meg minket magyarokat is, hogy \&quot;rühellhettek\&quot;, amikor végig dúltuk európát!<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2008-08-12 17:07
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 15:45 #4617

• Bazooka Joe
Hát ha már a kultúra akkor nézzük milyen kultúrája ill. történelme van Amerikaiaknak.... Az európai hódítók nélkül még ma is csak benszülöttek laknák azt a földrészt. Ám hiába voltunk mi Európaiak a fejlettebbek mára mégis ők diktálnak.

Am ez nem csak egyszerűen sas hanem egy szimbólum / jelvény is (Talán ismered ha már te vagy ebben az érdekelt.).<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-08-12 17:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 16:59 #4619

• művésznő
Érdekelt ugyan nem vagyok, kedves Joe, de azért érdekel! Nos?
Kultúra: Az \&quot;európai hódítok\&quot; mellett ott voltak az európai nemekültek is mégpedig szép számmal, úgyhogy kapott az USA hideget, meleget egyaránt európából...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 17:39 #4620

• koszta
Kapott, de mennyi mindent adott... Főleg Ázsiának. Ezt sem szabad elfelejteni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 18:09 #4621

• Dimitrij
Tudom, hogy lemaradtam, de hozzá fűznék ahoz a \&quot;rühellem a jenkiket\&quot; dologhoz. Nem magukat a jenkiket kéne utálni hanem a Bush-t, meg a többi hülye kapitalistát. Mert őket én is utálom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 18:12 #4622

• Dimitrij
És most nézem ez az első topic ahol összegyűlt 100 oldal!!!

És az én hsz-em az első.

(súgás kezdődik) --&gt; Most jön az a rész, hogy ünneplünk... &lt;-- (súgás vége
Szerkesztette: Dimitrij, Időpont: 2008-08-12 20:14<br><br>Szerkesztette: Dimitrij, Időpont: 2008-08-13 13:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 18:17 #4623

• koszta
Ünnepeljünk Boldog 100. oldalt Mi lett volna ha...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 19:05 #4625

• Bazooka Joe
mekkora szenzáció...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla