Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 12 19:37 #4626

• művésznő
koszta írta::
Kapott, de mennyi mindent adott... Főleg Ázsiának. Ezt sem szabad elfelejteni.

Nem hát! Azt se, de a jót se. Az az igazság, hogy nincs nemzet, aki joggal olvashatná más nép fejére a bűneit. Mondhatnám: az vesse rá az első követ... Úgyhogy jobb \"megértőbbnek\" lenni.

Éljen a centenárium! (Jól mondtam? )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 13 07:31 #4628

• Sturm
Nem volt rossz:laugh: !
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 08:54 #4648

• Sturm
Hogy lehet idézeteket bedobni az írás után?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<br><br>Szerkesztette: Sturm, Időpont: 2008-08-15 10:55
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 12:25 #4649

• Wolf
Kurt Tank írta::
Nem csak a sok pénz miatt nagyhatalom még ma is! Náluk a pénz nem számít, de figyelembe kell venni azt is, hogy a világ vezető tudósai is Amerikában ténykednek!!!!!Ugyanúgy, mint az atombombánál. Dolgoztak rajta németek, magyarok!!, és még sok más nemzetiségű tudósok! Amerikának a Vh.-ba történt belépését a közvélemény nem igazán díjazta, de mivel a szenátusban \&quot;pénzemberek\&quot; ülnek, akiknek a háború csak egy jól jövedelmező befektetés volt. Így hát nem is volt kérdés, hogy beavatkozzanak-e avagy sem. Csak okot kellett találni. Pearl Harbor megtámadását is a szenátus és a vezérkar provokálta ki! Jogos most a kérdés, hogy én ez miből gondolom, de most had ne kelljen ezt kifejtenem! Amerika csak azért háborúzott, mert a legújabb hadi fejlesztéseket ki kellett próbálni, példának okáért ott van az első Öböl-háború! Ugyanis ott vetették be először a lopakodó gépeket, vagy a robotrepülőgépeket. De erről ennyit, mert rühellem az amerikaiakat!

Valamelyik hszemnél valami hasonlót fejtettem ki. Na de legalább nem vagyok egyedül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 12:29 #4650

• Wolf
Az USA lehet, hogy európai és afrikai eredetű, de ők ezt meg sem szeretnék hallani.
Én sem nagyon szeretem az Amerikai rendszert, de az embereket nem utálom, mert van ott egy csomó magyar származású.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 12:34 #4651

• Wolf
Most már nincs mit ünnepelni, átléptem a 101-ik oldalra.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-08-15 14:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 17:25 #4654

• Kurt Tank
Wolf írta::
Az USA lehet, hogy európai és afrikai eredetű, de ők ezt meg sem szeretnék hallani.
Én sem nagyon szeretem az Amerikai rendszert, de az embereket nem utálom, mert van ott egy csomó magyar származású.

Nos Wolf barátom, az USA nem lehet. hogy európai v. afrikai eredetű hanem biztosan az!!! Én nem azokat az amerikaiakat rühellem akik úgymond bevándoroltak,, hanem akik már pár száz éves ősökre tudnak visszatekinteni. De hagyjuk már ezt a témát mert meghűlyülök!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 19:46 #4657

• Wolf
Jó csak hát tudod én nem voltam itt és hát én is beleszeretnék szólni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 15 20:02 #4660

• david9999999
Mindenki utálhat mindenkit ezért azért..
De hagyjuk is.
Inkább it az új táma: mi lett volna ha a Messerschmitt sorozat mondjuk úgy gyengén sikerül és nem lett volna a németeknek ütőképes gépük?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 16 08:14 #4661

• Wolf
Mindenki utálhat mindenkit ezért azért..
De hagyjuk is.
Inkább it az új táma: mi lett volna ha a Messerschmitt sorozat mondjuk úgy gyengén sikerül és nem lett volna a németeknek ütőképes gépük?

Most ezen ne sértődj meg, de ez hülyeség.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-08-16 10:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 16 19:52 #4663

• david9999999
Miért sértődnék meg?Erre való a fórum!

Amúgy meg miért gondoldo hülyeségnek?(talán az egyértelmű hogy kikaptak volna)De hogyan?Mely területeket nem tudták volna megszerezni, hogy \&quot;nyomultak\&quot; volna a szövetségesek ha nincs a Spitfire-nél jobb gép? Ezekre lennék kíváncsi.

De ha hülyeségnek gondoljátok akkor hagyjuk.Csak 1 feltevés volt.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 17 07:52 #4664

• Rife
Nem olyan őrült teória ez, mint ahogy gondolod. Véleményem erről az, hogy a Vezér bele sem kezdett volna a háborúba addig, amíg nincs megfelelő rep.gépe. Ez már egy kis fantáziálásra is okot ad. Itt azt értem, hogy más gép tipusok is látókörébe kerültek volna, amik sokkal előrébb lettek volna az akkori tecnikán. (Jet-ek)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 17 13:11 #4667

• david9999999
Szerintem a 2. vh elkerülhetetlen lett volna.Hitler elszántsága és \&quot;haragja\&quot; miatt.De a Jet-ekről kesvesett halottam.Mesélhatnél róla..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 18 18:06 #4675

• Kurt Tank
David9999999! Ha nem Messerschmidt akkor Focke-Wulf! Ilyen kérdést meg lehetőleg előttem ne is tegyél fel mert megharagszom! De nem akarok ellenségeskedni, úgyhogy:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 aug. 19 08:23 #4681

• Vezér
MI lett volna, ha a szojetunio támad előszőr?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.11 másodperc
Joomla templates by a4joomla