Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 15 16:39 #5081

• koszta
Szerintem is a könnyű és nehézbombázó a helyesebb kifejezést, azt mindenki könnyebben megérti
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 15 16:40 #5082

• Wolf
Liberator írta::
Egyszerűbben hívhatnánk nehézbombázónak, vagy könnyű és gyorsbombázónak is, nem?

Igen lehet annak is, de attól, hogy egy bombázó négymotoros az nem azt jelenti hogy nagyhatótávolságú (ebből a problémából indult az egész vita \"szerűség\").
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 15 17:59 #5092

• Kurt Tank
koszta írta::
Szerintem is a könnyű és nehézbombázó a helyesebb kifejezést, azt mindenki könnyebben megérti

Nos én ebbe a mindenkibe nem tartozok bele. Mert lehet egy kétmotoros bombázó is nehézbombázó ( pl. He-177 ). De lehet, hogy erről csak nekem ez a véleményem. Bár ahány ember annyi féle értelmezés!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 19 15:15 #5141

• Bazooka Joe
... am minek lenne 4 motorja ha nem a hatótávjának a növelése céljából?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 19 16:35 #5145

• Liberator
Ezt ne itt vitassuk tovább,hanem a kedvenc repülők témában. Köszönöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 19 16:47 #5146

• Wolf
Bazooka Joe írta::
... am minek lenne 4 motorja ha nem a hatótávjának a növelése céljából?!

Pl.: nagyobb teherbírás stb. De attól hogy négy motorja van egy gépnek, nem feltételezhető hogy nagy a hatótávolsága.

És mostantól ezt a vitát ott folytatjuk amit Liberator mondott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 19 19:00 #5153

• koszta
Köszönöm Liberator!

Szóval kanyarodjunk vissza az angliai csatához. Egyébként ezek azok a részek, amik a legérdekesebbek. Az angliai légi csata német győzelemmel, illetve a keleti fronti városok bevétele (Moszkva, Leningrád, Sztálingrád).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 20 15:10 #5164

• Bazooka Joe
Sztem ha Moszkvát esetlegesen be is tudták volna venni nem lett volna akkora győzelem. Mivel tovább már nem tudtak volna menni, erejüket a végsőkig megfeszítették uhogy az oroszok ha vmennyire demoralizáltan is de kisöpörhették volna őket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 22 15:20 #5180

• koszta
De azért ha a fővárost foglalják el, azért ez komoly dolog lett volna. HA nem is tartják meg, ők lettek volna az elsők, akik moszkvát be tudják venni
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 23 12:07 #5186

• Dimitrij
NEM!!!

Még jóval Hitler előtt, Bonaparte Napóleon bevette Moszkvát és el is foglalta azt, csak akkor még Szentpétervár volt a fővárosa Oroszországnak és az Oroszok később visszafoglalták Moszkvát és kikergették a Franciákat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 23 16:40 #5191

• Kurt Tank
Na igen! De hogyam? Akkoriban a felperzselt föld taktikáját követték,amit a világháborúban az oroszok megismételtek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 23 19:20 #5196

• david9999999
Dimitrij írta::
NEM!!!

Még jóval Hitler előtt, Bonaparte Napóleon bevette Moszkvát és el is foglalta azt, csak akkor még Szentpétervár volt a fővárosa Oroszországnak és az Oroszok később visszafoglalták Moszkvát és kikergették a Franciákat.

Egyetértek.Szerintem az oroszokat maximum rövidtávon érintette volna érzékenyen a főváros elfoglalása de egy jó propagandával miszerint \&quot;Mekkora jók vagyunk ha visszafoglaljuk a fővárost és kiűzzük a németeket az országból\&quot;(bocsi a nyers megfogalmazásért:) )hatalmasat fordíthattak volna a háborún még akkor.De igazából lényegtelen így is sikerült a németeket visszaszorítani.<br><br>Szerkesztette: david9999999, Időpont: 2008-09-23 21:21
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 27 17:51 #5274

• Heinkel Messerschmit
Én új tag vagyok de ebben igazat adok neked
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 27 18:26 #5279

• koszta
Üdvözlünk a fórumon Heinkel Messerschmit!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 szep. 28 10:49 #5285

• Kurt Tank
Mi lett volna ha nem sikerül a Dynamo-hadművelet?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla