Panther írta:
Az lehet, hogy dúrva, hogy nem ismerem kimerítően ezeket a modelleket, de ha mindenki tudna mindent, minek lenne ez az oldal? Főleg a fórum, az erre van kitalálva (részben). Ne félj, biztos tudnék neked újat mondani, főleg, ha azt vesszük, hogy gimiben Marathontól az Öbölháborúig tartottam törielőadásokat az osztályomnak potyaötösökért.
Az biztos hogy tudnál nekem újat m,ondani, ugyani sés s*gghülye vagyok töriből... Végig ötös voltam töriből, szerettem is, de nemnagyon emlékszem dolgokra.
Sosem felejtem el, megemlékeztünk a holokausztról is amikor tanultuk a második világháborút és szóba kerültek olyan legendás művek mint Anna Frank naplój aés társaik... és meg benyögtem, hogy ebből a korbóül származik az a közmondás is, hogy \"Jön, megy, mint izraeliták popsijában a pacibögyöllő!\"
Persze nem virágnyelven mondtam, hanem ahogy nagyapámtól tanultam.
nem küldtek ki az osztályból, és meg sem büntettek, de mondta a tanárnéni, hogy ez azért durva volt. XD A csajok meg megszakadtak a vihogástól.
Na másik alkalommal meg a csajok az unalomtól aludtak el, mert előadást tartottam nekik a a szovjet alapvetó hadieszközökről. XD
Amúgy mindig jó tanuló és illemtudó gyerek voltam!
Na de visszatélrve a töriórákra, sok dologra nem emlékszem. De erre a kis történetre viszont igen és mindig szakadok a röhögéstől ha eszembe jut.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-04-21 14:43
Nem csoda,hogy nem emlékszel semmire töriből mert nem tanítanak semmit a ww2-ből.Szerintem a mai napig azt tanítják a gyerekeknek, hogy a magyarok bringával mentek háborúzni. Meg úgy menekültek a katonák a Don-kanyarból fegyvereiket hátra hagyva!