Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Tüzérség

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 19 04:17 #56030

• HunBütyök
Panther írta:
Most vettem észre, hogy bár a SiG33 PzKpfw I önjáró tarackról szóló cikknél valóban a kérdéses jármű képe van, a SiG33 PzKpfw II önjáró tarack cikkéhez is az előbb említett típus képe van beszúrva.

Mellesleg azt sem értem, hogy az un. \"Stuka zu Fuss\"-hoz miért egy alapváltozatú Sdkfz 251-es képe van berakva, hiszen a neten számos kép kering a konkrét alaptípusról.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-04-18 21:09

bevetted a fogalmazásgátlót?

\"Mellesleg azt sem értem, hogy az un. \"Stuka zu Fuss\"-hoz miért egy alapváltozatú Sdkfz 251-es képe van berakva, hiszen a neten számos kép kering a konkrét alaptípusról.\"

Most ha az alap 251-es van a képen, akkor miért írtad hogy miért nem az alaptípus képe van.. Piros az alma, piros alma van a képen, de miért nem a piros alma van a képen? Kb ennyi amit írtál... Fuss neki mégegyszer...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 20 13:28 #56094

• Panther
Azt hiszem, nem kell, így is érted. De megint sértésnek veszed, amit írok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 04:27 #56127

• HunBütyök
Akkor sem értelmezhető amit írtál. Nehezményezed, hogy a sima Sd.Kfz.251 van a képen és miért nem az alaptípus...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 04:37 #56128

• HunBütyök
Moderátori eszmefuttatás:

Én nem veszek sértésnek semmit, akár k*rvanyázhatsz is nekem, ez internet, itt mindent szabad. Sértegetni csak szemtől szemben lehet. Aki neten megsértődik az egy szánalmas kis f*sz, úgyhogy nyugodtan írhatsz bármit, nem sértődök meg, de szerintem senki nem tud megsértődni neten, ugyanis a sértődés az emocionális dolog. Attól hogy valaki ízt írja egy fórumra tőlem 250 km-re, hogy Hunbütyöknek csak két cm-es a f*sza és egy impotens lúzer, akinek első szexuális élménye az anyjával volt, akkor jót derülök rajta, mert vicces.

Úgyhogy nyughodtan írhatsz bármit, nem sértődök meg.

De sztem senki nem sértődött meg még, na jó mondjuk karoton kicsit berágott rám a személyeskedés miatt. Pedig csak kedveskedtem, mert tévedett pár dolgot illetően, és nehézkes a felfogása. De hát az nem sértés ha valakivel közlöm hogy olvasson már normálisan, nemde?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 08:03 #56134

• Panther
Nem. De ettől függetlenül én nem is sértegetek senkit sehogyan sehol. Azóta kijavítottam, altípust akartam írni, hogy miért írtal bele 2 plusz betűt, azt nem tudom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 10:20 #56141

• HunBütyök
Én meg ha akarnék sem tudnék megsérteni senkit interneten keresztül. Aki megsértődik neten keresztül, az meg debil.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 10:48 #56142

• HunBütyök
Panther írta:
Az lehet, hogy dúrva, hogy nem ismerem kimerítően ezeket a modelleket, de ha mindenki tudna mindent, minek lenne ez az oldal? Főleg a fórum, az erre van kitalálva (részben). Ne félj, biztos tudnék neked újat mondani, főleg, ha azt vesszük, hogy gimiben Marathontól az Öbölháborúig tartottam törielőadásokat az osztályomnak potyaötösökért.

Az biztos hogy tudnál nekem újat m,ondani, ugyani sés s*gghülye vagyok töriből... Végig ötös voltam töriből, szerettem is, de nemnagyon emlékszem dolgokra.

Sosem felejtem el, megemlékeztünk a holokausztról is amikor tanultuk a második világháborút és szóba kerültek olyan legendás művek mint Anna Frank naplój aés társaik... és meg benyögtem, hogy ebből a korbóül származik az a közmondás is, hogy \"Jön, megy, mint izraeliták popsijában a pacibögyöllő!\"

Persze nem virágnyelven mondtam, hanem ahogy nagyapámtól tanultam.

nem küldtek ki az osztályból, és meg sem büntettek, de mondta a tanárnéni, hogy ez azért durva volt. XD A csajok meg megszakadtak a vihogástól.

Na másik alkalommal meg a csajok az unalomtól aludtak el, mert előadást tartottam nekik a a szovjet alapvetó hadieszközökről. XD

Amúgy mindig jó tanuló és illemtudó gyerek voltam!

Na de visszatélrve a töriórákra, sok dologra nem emlékszem. De erre a kis történetre viszont igen és mindig szakadok a röhögéstől ha eszembe jut.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-04-21 14:43
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 11:01 #56143

HunBütyök írta:
Moderátori eszmefuttatás:

Én nem veszek sértésnek semmit, akár k*rvanyázhatsz is nekem, ez internet, itt mindent szabad. Sértegetni csak szemtől szemben lehet. Aki neten megsértődik az egy szánalmas kis f*sz, úgyhogy nyugodtan írhatsz bármit, nem sértődök meg, de szerintem senki nem tud megsértődni neten, ugyanis a sértődés az emocionális dolog. Attól hogy valaki ízt írja egy fórumra tőlem 250 km-re, hogy Hunbütyöknek csak két cm-es a f*sza és egy impotens lúzer, akinek első szexuális élménye az anyjával volt, akkor jót derülök rajta, mert vicces.

Úgyhogy nyughodtan írhatsz bármit, nem sértődök meg.

De sztem senki nem sértődött meg még, na jó mondjuk karoton kicsit berágott rám a személyeskedés miatt. Pedig csak kedveskedtem, mert tévedett pár dolgot illetően, és nehézkes a felfogása. De hát az nem sértés ha valakivel közlöm hogy olvasson már normálisan, nemde?

Én aztán nem rágtam be a neten még senkire, csak van az a színvonal ami alá nem fogok süllyedni és és van az az embertípus akivel nem vagyok hajlandó szóbaállni, még neten keresztül sem, ennyi...<br><br>Szerkesztette: karoton, Időpont: 2011-04-21 13:13
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 12:15 #56145

• HunBütyök
OFF:

Jujj de kis mimóza valaki... Idézhetem ex-miniszterelnökünket? Akinek nem tetszik, el lehet menni.

De jó a dumád, én bírom, azért örülök hogy írtál reagálást a hozzászólásomra, magamfajta egyszerű lényhez ritkán szól egy hozzád hasonló ember.

Amúgy ha találkoznánk szerintem nagyon szeretnél engem. Eddig senki nem csalódott bennem!

ON

Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2011-04-21 14:20<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-04-21 14:43
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 17:39 #56162

• Zeki
Hagyjuk a személyeskedést. Vissza a témához.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 17:47 #56163

• KzL
HunBütyök írta:
Panther írta:
Az lehet, hogy dúrva, hogy nem ismerem kimerítően ezeket a modelleket, de ha mindenki tudna mindent, minek lenne ez az oldal? Főleg a fórum, az erre van kitalálva (részben). Ne félj, biztos tudnék neked újat mondani, főleg, ha azt vesszük, hogy gimiben Marathontól az Öbölháborúig tartottam törielőadásokat az osztályomnak potyaötösökért.

Az biztos hogy tudnál nekem újat m,ondani, ugyani sés s*gghülye vagyok töriből... Végig ötös voltam töriből, szerettem is, de nemnagyon emlékszem dolgokra.

Sosem felejtem el, megemlékeztünk a holokausztról is amikor tanultuk a második világháborút és szóba kerültek olyan legendás művek mint Anna Frank naplój aés társaik... és meg benyögtem, hogy ebből a korbóül származik az a közmondás is, hogy \&quot;Jön, megy, mint izraeliták popsijában a pacibögyöllő!\&quot;

nem küldtek ki az osztályból, és meg sem büntettek, de mondta a tanárnéni, hogy ez azért durva volt. XD A csajok meg megszakadtak a vihogástól.

Na másik alkalommal meg a csajok az unalomtól aludtak el, mert előadást tartottam nekik a a szovjet alapvetó hadieszközökről. XD

Na de visszatélrve a töriórákra, sok dologra nem emlékszem. De erre a kis történetre viszont igen és mindig szakadok a röhögéstől ha eszembe jut.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-04-21 14:43

Nem csoda,hogy nem emlékszel semmire töriből mert nem tanítanak semmit a ww2-ből.Szerintem a mai napig azt tanítják a gyerekeknek, hogy a magyarok bringával mentek háborúzni. Meg úgy menekültek a katonák a Don-kanyarból fegyvereiket hátra hagyva!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 21 19:14 #56169

• HunBütyök
KzL írta:
HunBütyök írta:
Panther írta:

Sosem felejtem el, megemlékeztünk a holokausztról is amikor tanultuk a második világháborút és szóba kerültek olyan legendás művek mint Anna Frank naplój aés társaik... és meg benyögtem, hogy ebből a korbóül származik az a közmondás is, hogy \&quot;Jön, megy, mint izraeliták popsijában a pacibögyöllő!\&quot;

Na de visszatélrve a töriórákra, sok dologra nem emlékszem. De erre a kis történetre viszont igen és mindig szakadok a röhögéstől ha eszembe jut.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-04-21 14:43

Nem csoda,hogy nem emlékszel semmire töriből mert nem tanítanak semmit a ww2-ből.Szerintem a mai napig azt tanítják a gyerekeknek, hogy a magyarok bringával mentek háborúzni. Meg úgy menekültek a katonák a Don-kanyarból fegyvereiket hátra hagyva!

Úgy-úgy! Általánosban még azt is tanultam hogy a németek 50 tonnás harckocsikkal mentek a lenygelek ellen akik lovasokkal mentek a harckocsik elé. És az olaszok is 50 tonnás harckocsikkal mentek Abesszíniába. XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 22 07:52 #56174

• banditos
Nálunk a töri tanár és az egyik gyerek azon vitatkozik hogy a stuka vagy a Ju-82 volt a jobb.XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 22 08:09 #56176

• Panther
Pontosan ez megy. Az I. vh-s esszémben csak 16-ig jutottam, mert a feladat részeként írni kellett az technikai újításokról. Megkaptam az ötöst, bár a tanár az én írásomból hallott elősször a Sturmtuppéról. A tankról már nem is volt időm írni.

Az \&quot;etióp kalandról\&quot; pár szót szól a könyv, a gyorshadtestet meg szerintem a mai svájcival keverte, ahol a mai napig használnak kerékpárt (azt nem tudom, hegynek fel hogy bírják 40 fokos emelkedőn).

Néhány képnek rossz az aláírása, és még annál is több bennük a helyesírási hiba, mint az én hozzászólásaimban .

Ebből a korszakból csak egy előadást tartottam, a D-napról (mimásról is). De a többiek imádtak, mert minimum fél órásak voltak, a hátralévő időt meg ők hózták el .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tüzérség 2011 ápr. 22 08:36 #56178

• HunBütyök
Jaja, az én törikönyvemben az ADGZ páncélgépkocsios képhez az volt írva, hogy SS katonák egy tank fedezékében nyomulnak előre. Hát a jó édes nagyanjuk térdekalácsát! Azt!

AGDZ mint tank... sok debil tankönyv író.

Amúgy volt jó kép is a törikönyvemben, a Szálasi Ferencről készült képp pl. érettségin a kabala figurám volt bekeretezve. Kivágtam a könyvből. Érettségin az volt a pláne hogy Radnótiról és a \&quot;vészkorszakról\&quot; írtam... csillago sötöst.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.17 másodperc
Joomla templates by a4joomla