Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Hajók, Tengeralattjárók
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Hajók, Tengeralattjárók

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 16 19:58 #44398

• indián
Sejtem. Elégedett is vagyok ezzel a válasszal.Szivesen kipróbálnám, milyen volt egy IX.B tengeralattjárón az élet Ajax keze alatt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 16 20:01 #44401

• koi
Az ki?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 16 22:05 #44414

• Gipszj
indián írta:
Sejtem. Elégedett is vagyok ezzel a válasszal.Szivesen kipróbálnám, milyen volt egy IX.B tengeralattjárón az élet Ajax keze alatt.

Meg kell, hogy nyugtassalak:borzalmas.
Volt alkalmam megtekinteni a Speyr-i múzeumban egy második világháború utáni (tehát modernebb) német tengeralattjárót. A hely meghitten szűk, mondhatni alig lehet megmozdulni. A szűk helyen az ember össze-vissza verte magát ha egy kicsit is mozgott a tenger. Mosakodás csak módjával, minden másodnap (karácsony másodnapján meg husvét másodnapján). A legénységi ágyak között kb. 30cm. magas hely volt. A hősiességből csak a WC-re várakozásra lehetett bizton számítani. Kilátni a hajóból egyedül a parancsnoknak volt esélye. A többi parancsra tekert egyet a szelepen balra vagy jobbra. Ha erre vagy kiváncsi akkor meg is érdemled.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 08:17 #44431

Passz.
Ki is az indián?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 09:04 #44433

• Roland
Gipszj írta:
indián írta:

Meg kell, hogy nyugtassalak:borzalmas.
Volt alkalmam megtekinteni a Speyr-i múzeumban egy második világháború utáni (tehát modernebb) német tengeralattjárót. A hely meghitten szűk, mondhatni alig lehet megmozdulni. A szűk helyen az ember össze-vissza verte magát ha egy kicsit is mozgott a tenger. Mosakodás csak módjával, minden másodnap (karácsony másodnapján meg husvét másodnapján). A legénységi ágyak között kb. 30cm. magas hely volt. A hősiességből csak a WC-re várakozásra lehetett bizton számítani. Kilátni a hajóból egyedül a parancsnoknak volt esélye. A többi parancsra tekert egyet a szelepen balra vagy jobbra. Ha erre vagy kiváncsi akkor meg is érdemled.

Azért léteztek kicsit kényelmesebb német konstrukciók is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 09:14 #44435

• Gipszj
Biztos, csak nem a német tengeralattjáróknál. Statisztikák szerint a német tengeralattjárók személyzete három-négy bevetés után bádogbetegséget kapott a háboró elején. Később már nem, mert nem éltek odáig. Az amerikai Gato és Balao osztályú tengeralattjárók tényleg valamivel kényelmesebbek voltak, mert kb. kétszer akkorák voltak mint a VII és IX. osztályú német tengeralattjárók. Meg nekik kevesebb bevetésre kellett menni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 09:25 #44438

• Bazooka Joe
Én pl.: ameddig nem játszottam a Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific c. játékkal, addig nem is gondoltam volna, hogy az amerikai tengeralattjárók mennyire jók voltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 09:28 #44439

• Roland
Bazooka Joe írta:
Én pl.: ameddig nem játszottam a Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific c. játékkal, addig nem is gondoltam volna, hogy az amerikai tengeralattjárók mennyire jók voltak.

Hát, az egy nagyon élethű szimulátorjáték.
Épp ezért nagyon ajánlom Gipszjnek a sorozat 5.részét!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 09:50 #44440

• Gipszj
Roland írta:
Bazooka Joe írta:

Hát, az egy nagyon élethű szimulátorjáték.
Épp ezért nagyon ajánlom Gipszjnek a sorozat 5.részét!

Annak biztosan aki nem ismeri a valódit csak a szimulátort.
Repülő és vasút szimulátort volt alkalmam összehasonlítani a valósággal, úgy hasonlítottak egymásra mint az ave Caesar az ave Máriá-ra.
Ne legyenek illúzióid.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 09:55 #44441

• Bazooka Joe
Igazán realisztikusak a SH játékok.

Repülőgép szimulátorban pedig lefogadom, hogy nem az IL-2 Sturmovik-kal szereztél rossz tapasztalatokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 10:56 #44447

• Gipszj
Mindegy melyik. Van rossz és még rosszabb.
A testre ható gyorsulásokat, rezgéseket, a kormányerő változásait stb. egyik sem képes visszaadni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 10:56 #44448

• Gipszj
A testre ható gyorsulásokat, rezgéseket, a kormányerő változásait stb. egyik sem képes visszaadni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 11:46 #44449

• Bazooka Joe
Nahát, mit nem mondasz! A reggelidet esetleg ne készítse el?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 11:52 #44451

• Gipszj
Bazooka Joe írta:
Nahát, mit nem mondasz! A reggelidet esetleg ne készítse el?

Nem fontos, de én úgy válaszoltam mint egy értelmes embernek aki tudja miről van szó. Belátom tévedésem, elnézést kérek.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-10-17 13:55
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc Hajók/Tengeralattjárók 2010 okt. 17 13:01 #44454

• koi
Gipszj írta:
Meg azt se,hogy a lövedékek,amit lőnek rád,átmennek rajtad.<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2010-10-17 15:01
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla