Metalljacket írta:
Nekem \"csak\" annyi bajom volt a seregben, hogy puskatussal - véletlenül - letörték az állam hegyét (meg kellett műteni), aztán egy M-16-osból egy laza - fáradt golyós - mellövést (megállt a csonton, még a csonthártyát se ütötte át), egy srapnellszilánkot a jobb vádlimba, és egy csepp napalmtól egy égéssebet a jobb lábfejemre.
Nemigen a Magyar Néphadseregben szolgálhattál, mert ott csak AMD-vel lőhettek volna le a \'bajtársaid\' (velem majdnem előfordult), srapnel sem lehetett (\'drága dolog az, fiam\'...), napalm helyett meg ott volt a kazánház, vagy a teherautók téli indításához használt 5 l-es benzinlámpa. Na az volt az igazi tömegpusztító fegyver...
Sajnos tévedsz. Mivel a 7015-ben, azaz a díszezrednél (III. besorolású, országos hatáskörű rendészeti ezrednél /tudod; ovális ezüst plecsni a bal mellkason, III. számmal/) voltam, és az egyik hülye \"kollégaúr\" a díszelgő karabéllyal állon vágott az alakulótéren, miközben bohóckodott vele. (Még mindig jobban jártam, mint egy másik srác, akit \"szuronyt szegezz\" vezényszót követően a mögötte megbotlott kishaver jobb vesén szúrt.)
A sebesüléseimet pedig Vietnamban szereztem be \'73-ban.
Esküszöm, hogy nem így terveztem.
Ja! Nekünk AKM-ünk volt.<br><br>Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-10-20 02:27