Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 12:15 #22471

vagy a II.Világháború vége felé az M26 Pershing közepes/nehéz harckocsi már kilőhette a Tigriseket!!!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 13:19 #22473

• Bazooka Joe
A Pershing már eléggé a háború végére érkezett meg a hadszínterekre. Nem hiszem, hogy lett volna nagyon sok összecsapás a Tigris I és köztük, hogy ezáltal kitűnjön.

+ a háború végére már igencsak kevés Tigris I-es maradt. Szerintem inkább a II-ek voltak jellemzők.

Na azokkal aztán a Pershing nem sokra mehetett! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-12-14 14:20
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 13:24 #22474

• Oberstgruppenführer
Ez igaz de mikor ezek Európába kerültek akkor már ezeket gyártották a Németek. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Gondoljatok bele milyen furcsa a Tiger B-t 1943 Decemberétől gyártották 1945 Márciusáig és csak 489 darab készült el belőle Vajon mennyi készült volna ha van hozzájuk nyersanyag és a bombatámadások nem késleltetik a gyártást és az összeszerelést. Szerintem egy 1200-1400 db készült volna vélemény?<br><br>Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2009-12-14 14:29
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 13:59 #22476

• Bazooka Joe
Hát legkevesebb a duplája (489-nek).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 14:04 #22477

Hát én inkább arol álmodozom hogy egy idögéppel vissza menni és mondjuk a Tigris terveit 1938 ban oda adni a németeknek meg a magyaroknak csak gondoljatok bele francia harckocsik ellen tigrisek vonultak volna vagy T-26 ellen magyar párducok.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 15:24 #22487

hát egész biztos , hogy nem így alakult volna a világháború!!!

A németek a legprecízebb tankot hozták létre a Tigrist!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 15:33 #22490

andy50 írta:

Hát ha a Tiger a legprecízebb tank, akkor az Ansaldonak volt a legjobb páncélvédettsége:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 15:45 #22493

Azért akkor is a 2.vh egyik legjobb páncélosa volt csak az a baj hogy a tigrishez mesteri személyzet kellett és egy olyan parancsnok aki felfogta a tipus gyengeségeit és előnyeit és igy tudta irányítani a páncélost...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 15:58 #22496

Jónak jó volt, de szerintem a Panther volt a leghasználhatóbb német páncélos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 16:33 #22502

Szerintem nem párduc is nagyon jó volt de az is sok müszaki hibával küzdött szerintem egy PanzerIV nagyobb harci értéket képviselt igaz ez csak abban az esetben igaz ha a párduc nem volt 100% állapotban ha abban volt akkor sztem kevés páncélos volt bezzeg ha ameikai vagy brit páncélosok ellen volt oroszok azért már megudták szorongatni a párducot is .
Viszont a párduc sokkal jobb volt mint a T-34/85 vagy annyi külömbség nem volt kettö között?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 16:47 #22505

A Panther jó de szinte ugyanolyan hibái vannak mint a Tigrisnek a PanzerVI-es csak közepes harckocsi mit csinált volna a KV1-es KV2-es ellen szét lőték volna őket<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2009-12-14 17:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 17:07 #22513

• Zeki
A Tigris korának legjobb harckocsija, de voltak hibái.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 17:42 #22528

főleg az volt a hibája hogy nagyon nagy karbantartást igényelt!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 18:47 #22546

Egy jó embernek is jó körülményeket kell biztosítani egy jó páncélosnak is ez kell
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 dec. 14 20:36 #22592

• HunBütyök
andy50 írta:

Ismét nagyot meríthettünk egy kedves vidéki barátunk humorkulacsából!

nem gondolod, hgy a Tigrishez nem ártott volna némi üzemanyag, egy biztosabb motor, egy erősebb váltómű, egy könnyebben javítható futómű stb stb stb...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla