andy50 írta:
kösz Bütyök de aztán vágod a témát!!!!
Á, csak apukámtól tudom amit tudok. Amúgy csak egy sima 12 éves vagyok aki szereti a világháború eszközeit. Azon belül is az 1939 és 1941 közötti dolgokat. Az osztályban a Balázska és a Janicsak a német cuccokat szeretik, de én megmondtam nekik, hogy apukám szerint az 1939-41 közötti dolgok a jók, mert akkor volt legerősebb a 3. Birodalom.
Aztán a Jani mindig csesztet hogy miért szeretem a krai dlgokat amikor a Tigris meg a Királytigris a legjobb páncélos. Én mindig elmondom, hogy nekem minden páncélos a kedvencem.
Ja, azt tudtad andy, hogy a francia harckocsik jelzései a franciakártya lapjainak jelzései voltak? Szivecske, pikk, treff, meg mégvalami. Na és egyik osztálytársam, aki a legtutibb lány az osztályban megkérdezte, hgy miért van szív a tankon, amit rajzoltam. Elmondtam neki. Sokat nem értett belőle, mert nem voltam lyan egyszerű mint egy Anti Fitness Club dalszöveg, de annyira tetszett neki az általam rajzolt Somua S-35 a szívecske jelzéssel, hogy elkérte. Szerintem bejövök neki.
Na megyek zuhanyozni mert ma suli és felelek töriből. Éppen a Hunyad Jánosról tanulunk. Múltkor kettest kaptam a feleletre, a rohadt tanár miatt. Nem értette, hogy miér tudom hgy a Hunyadi az 1945-ben harclt az amerikaiak ellen. MNeg mondtam a tanárnak hgy a Hunyadi ssem harcolt Nándorfehérvárnál, hiszen mindennemű ellentámadásunk sikertelen volt, és addig nem juthattunk el. Na meg Ausztria területén harcolt Hunyadi.