Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 20:39 #28506

• Bazooka Joe
Luger írta:
Ezek a felderítők jobban bejönnek mint a 8 kerekes dolgok mint a puma stb ( nem ezt akartam írni csak sdkfz számában nem voltam biztos...)

Nekem meg pont, hogy a nehézpáncélos felderítő járművek (Schwerer Panzerspähwagen) jönnek be inkább. Azok közül is az Sd.Kfz. 234/4. Most lehet, hogy ezért utálni fogtok!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 20:49 #28508

Eltaláltad Joe:angry:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 20:50 #28510

Bazooka Joe írta:

Ez egy baromi jó hír!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 20:53 #28512

Csak kár hogy rossz a link.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 20:54 #28513

Nekem a kissebb páncélvadászok jönnek be legjobban, azok közül is a gyengénvédettek, pl a Panzerjaeger i vagy a Marder sorozat.

Van valami romantikus izgalom, tankokra vadászni miközben egy lövésből kikaphat.

Kb ahhoz tudnám hasonlítani pl egy középkori csatában az egyik oldalon ágyékkötős örültek pallosokkal a másik oldalon szintén pallosok de teljes vértezettel felvértezve. Hajrá ágyékkötősök.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 20:59 #28515

• Bazooka Joe
Ó bakker, tényleg rossz a link. Bocs srácok. megpróbálom újra...

www.mult-kor.hu/20100215_feltamad_a_legendas_lanctalpas
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 21:03 #28517

Ez működik és nagyon jó hogy valaki még foglalkozik ilyen magyar páncélosok felújításával.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 21:09 #28519

Már kezdtem reménykedni, hogy egy videót fogok látni, a mozgó képes zrinyi rohamlövegemről .
De azért kezdetnek ez is jó, remélem hamar működő képes lesz, és utána felújíthatnának 1-2 toldit, turánt is, ha egyátalán maradt belőlük.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 21:22 #28520

Ezt a változatát pont szeretem de szeretem az sdkfz 251nek is a páncélvadász változatát

De ha már páncélvadász akkor az vajon mért volt hogy az amerikai páncélvadászoknak forgatható tornya volt a németeknek meg merev felépítmény ?

De amit írtál portillo azzal teljesen egyet értek nekem is van egy ilyen érzésem mert biztos abban is van valami mikor úgy indulhatsz harcba hogy tudod nehezen kilőhető cél vagy de itt tényleg vadásznod kell mert rossz esetben nincs még1 esélyed...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 21:24 #28521

Bazooka Joe írta:
Luger írta:
Ezek a felderítők jobban bejönnek mint a 8 kerekes dolgok mint a puma stb ( nem ezt akartam írni csak sdkfz számában nem voltam biztos...)

Nekem meg pont, hogy a nehézpáncélos felderítő járművek (Schwerer Panzerspähwagen) jönnek be inkább. Azok közül is az Sd.Kfz. 234/4. Most lehet, hogy ezért utálni fogtok!

Bocsi elfelejtettem idézni de ehhez akartam írni
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 21:46 #28522

• Bazooka Joe
Luger írta:
Ezt a változatát pont szeretem de szeretem az sdkfz 251nek is a páncélvadász változatát

Az nagyon ütős! Amiket szeretek abban a szériában azok az Sdkfz 251/4, Sdkfz 251/9 (\"Stummel\"), és az Sdkfz 251/22.

Luger írta:

De ha már páncélvadász akkor az vajon mért volt hogy az amerikai páncélvadászoknak forgatható tornya volt a németeknek meg merev felépítmény?

Erre sajnos nem tudok válaszolni. Fogalmam sincs. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-02-15 22:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 21:58 #28523

Szívemből szóltál
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 15 22:55 #28524

• HunBütyök
Az amcsik zizik.

Amúgy más elképzeléseik voltak nekik. A németek egyszerű, gyorsan és olcsón előállítható páncélvadászokra grűerjedtek. Az amcsik meg szakosított páncélvadászokra gyúrtak. Két eltérő elv lebegett szemük előtt. A németek gyorsan akartak harckcsik pótlására páncélosokat legyártani, az amcsik meg harckocsijaik hatéknyságát akarták növelni speckó páncélvadászokkal. Gyártottak is egy könnyű kategóriájút, egy közepest és egy nehezet. Hellcat, Wolverine, Jackson. Mindhárom jármű kiválóan teljesített és a szabvány harckocsik támogatására és tűzoltó feladatkörben sikeresek voltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 16 08:07 #28531

• Oberstgruppenführer
www.mult-kor.hu/20091008_feledne_sotet_multjat_a_porsche

Ez is komoly cikk . Egy haverom egyszer nagyon zsidózott és már szúrta Apum szemét a srác és mondta neki: \&quot;Ha ennyire utálod őket miért jársz Mercedes autóval? Azt is egy zsidó lány után nevezték el.\&quot; Srác hirtelen elgondolkozott: \&quot;Tényleg de akkor milyen autóval kéne járnia?\&quot; kérdezte. Mire Apu:\&quot;Hát a Porsche nemhiába gyártott harckocsikat is a náciknak\&quot;.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 feb. 16 11:43 #28549

Ez a cikk:sick:

Hagyjuk már, ha egyszer Hitler bácsi azt mondta, hogy harckocsit fogsz nekem gyártani, akkor nem lehetett nagyon ellenkezni:laugh:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla