Amúgy igen, a franciák ha nincsenek elvarázsoléva akkor lenyomhatták volna a néácikat. Sőt, ha az angolok is társulnak, a hollandok, a belgák, és a dánok mellett, akkor Berlinig meg sem álltak.
Amúgy a franciák is hajtottak végre izgalmas akciókat. Pl. amikor a nácik megbombázták Párizst 1940.06.03-án és meghalt 900 ember, a francia gépek maradéke levegőbe szállt és elrepült Frankurtba és Münchenbe és megbombázták őket, sőt a farnciákat annyira bosszantotta ez a galád tett, hogy elrepültek június 7-én Berlint is megbombázták.

Amúgy sok helyen hallottam hogy az első bombaszórás berlinben 1940 augusztusában volt az angolok részéről, de ez szemenszedett hazugság

, mert a franciák voltak az elsők.
Amúgy azt tudtátok-e még hogy Franciaországot melyik ország bombázta? Na? Olaszok!!!! A Pipstrello repülőkkel Toulont június 13-án!
Nem i sértem ezekről miért nem szólnak legendák... mindig csak a szellemhadosztály...
Ja erről jut eszembe: a híres Arras-i sztori ahol Rommel kitalálta hogy a 88-as jó harckocsik ellen, az is szemeszedett hazugság! A 88-as nem 1940-ben volt először páncéltörő fegyver hanem először komcsi T-26 és BT harkocsikat tört Spanyolországban.
Na ennyi volt a kora reggeli evangélium.