Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 20 19:33 #35884

Nem semmi...
Szép kis III Birodalom
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 20 20:53 #35892

• HunBütyök
Itt nem a szépség volt a fontos, hanem az hogy amire csak tudták rátették a kezüket! Még Renault FT-17-esekt is szolgálatba állítottak amikor szükség volt rájuk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 20 20:55 #35893

• HunBütyök
Drága Bazsi!

A képen nem T-28 hanem egy brit Tortoise látható. Hasonlít a T-28-ra de a T-28 az laposabb volt, és asszem dupla lánctalpa volt neki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 21 17:16 #35929

Mivel te nagyobb szakértelmet képviselsz, ezért lehet hogy neked van igazad, de amikor a képet találtam (wikipedia) akkor ez volt alá írva. De természetessen ők is tévethetnek, emberek vagyunk.
Valóban dupla lánctalpa volt, de oldalnézetből nem igazán látszik, hogy dupla-e.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 21 17:19 #35930

Elnézéseteket kérem, igaza van bütyöknek.
Miután beütöttem a Tortoise megleltem a valódi képet és itt szemből tökéletesen látható, hogy szimpla lánctalpa van.
Sorry a tévedésért, de ezért vannak itt szakértők A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 21 19:45 #35933

• HunBütyök
Jobbich írta:
Mivel te nagyobb szakértelmet képviselsz, ezért lehet hogy neked van igazad, de amikor a képet találtam (wikipedia) akkor ez volt alá írva. De természetessen ők is tévethetnek, emberek vagyunk.
Valóban dupla lánctalpa volt, de oldalnézetből nem igazán látszik, hogy dupla-e.

Én a wikinek azt sem hiszem el amit kérdez! A pak 97/38-kép helyett egy F-22 van ott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 21 19:54 #35934

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Én a wikinek azt sem hiszem el amit kérdez! A pak 97/38-kép helyett egy F-22 van ott.

A lehető legjobb felfogás!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 22 05:34 #35935

• HunBütyök
Bár már normális szakkönyvben is találkoztam csírasággal, pl. a 8,8 cm-es légvédelmi ágyú fő vontatója az Sd.Kfz 11 volt.

A gügye-gagya angol író el van varázsolva. Lehet hogy elhúzta az Sd.Kfz 11-is de kicsit gyenge volt 8,8-ast húzni. Igazából Sd.Kfz 6, 7, vagy 8 húzta, vagy a legelső időkben még Sd.Kfz 9 is ha arról volt szó. De alap vontatója az Sd.Kfz 7 volt. A 11 az a 10,5 cm-es tarackokhoz volt kitalálva.

A képen amin a hosszú csövű 7,5 cm-es pak 42 van (pár kommenttel előrébb) az szerintem Sd.Kfz 251 átalakítva.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 27 20:19 #36037

Ez a kép kicsit furcsa magyarázatot kérek. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 28 06:27 #36040

• Zeki
A Japán hadsereg meglátogatja a Tigrist
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 28 14:50 #36053

• HunBütyök
Az úgy történt, hogy a Japán követek, Matata Puniba és Fakenuba Furamuki tárgyalt a németkkel a Tigris licenszéről vagy a Tigris vásárlásáról. És Fakenuba Furamuki, a japán hajóács inkább a hadihajóépítést sürgette, Matata puniba meg a repülőgépgyártást. Japán így lemondott a Tigrisről.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-06-29 06:04
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 28 16:34 #36056

HunBütyök írta:
AQz úgy történt, hogy a Japán követek, Matata Puniba és Fakenuba Furamuki tárgyalt a németkről a Tigris licnszéről vagy a Tuigris vásárlásáról. És Fakenuba Furamuki, a japoán hajóágy inkább a hadihajóépítést sürgette, Matata puniba meg a repülőgépgyártás. Japán így lemondott a Tigrisről.

Köszönöm Bütyök.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 28 16:49 #36057

• Zeki
Még ha helyesírási hibákkal is de megmagyarázta...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 28 19:33 #36060

Pedig megfordította volna a háború menetét, képzeljétek el a zsebkendőnyi szigeteiket telerakják tigrisekkel. Lett volna kamikaze tigris, és búvárhajóváltozat, illetve légpárnás kamikaze távirányíthatós, illetve tengeralattjáró melyből egy felderítőgép száll fel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2010 jún. 28 19:54 #36061

portillo írta:
Pedig megfordította volna a háború menetét, képzeljétek el a zsebkendőnyi szigeteiket telerakják tigrisekkel. Lett volna kamikaze tigris, és búvárhajóváltozat, illetve légpárnás kamikaze távirányíthatós, illetve tengeralattjáró melyből egy felderítőgép száll fel.

Portillo tőled ezt is vártam...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla