Zeki írta:
Ez nem Off. Hajcihő, hanem egy jó meglátás. Sajnos nem mindenki próbál meg pontosan helyes írni a fórumon, pedig még helyesírási ellenőrző is van! Tessék jobban odafigyelni, még akkor is, ha az a kifogás gyorsan írtam, nem figyeltem etc.
Szerintem, is inkább optimális, mint tökéletes fegyverek léteznek. Nem volt még olyan fegyver, amelynek ne lett volna hibája.
Tudod, ezzel a gondom ott van, hogy miközben hadtudományi kérdéseket feszeget az illető, ráadásul nagyon \"magyar\", nincs tisztában az anyanyelve szabályaival.
Más kérdés az elütés, a betűcsere, ez hanyagság, figyelmetlenség, és felületesség. E legutóbbi a számomra azt jelenti (bár ez sem bocsánatos bűn), hogy az illető nem tiszteli azokat, akik számára közölni akar valamit.
Ha viszont valaki a magyar helyesírást csak ugatja, és ennek ellenére különböző tudományos, vagy történeti jellegű téziseket fejt ki, az számomra komolytalan. Márpedig ez a fajta \"önmegalázás\" kellő frusztráltságot okozhat az illetők részére, ami meg is látszik aztán a reflexióikban, lerontva, infantilissé téve az adott vita, végső soron az oldal színvonalát.
És örülök, hogy nem tartottad offnak.
Off vége:laugh: