Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 06 12:35 #3753

• isu
Segítséget szeretnék kérni a Pershingről kellenének fotók a II. Világháborúból. Mindegy, hogy melyik melyikről.
Előre is nagyon köszönöm Mindenkinek!
Isu
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 06 12:40 #3755

• Kurt Tank
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 07 06:03 #3830

• Wolf
Dimitrij még múltkor mondtad (írtad:laugh: ) msn-en hogy csináljak neked tankról valami animációt, de nem sikerült valami jól:woohoo: .
Találtam helyette egy másikat.
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-07-07 09:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 27 19:25 #4171

• Bazooka Joe
Sokan mondják, hogy a t 34 volt a II. világháború legjobb tankja. Ám szerintem csak az egyszerű előállíthatósága --&gt; töménytelen mennyisége miatt arathatott győzelmet.

Hasonlítsuk össze az akkori német tankokat a szövettségesek tankjaival. A németek technikailag messze meghaladták korukat és jóval ellenségeik előtt jártak, csak éppen nem volt elég nyersanyaguk ezen gépek előállításához.

Sztem a legjobb tank a Pz V (párduc) volt. Nem lomha, felfüggesztése lehetővé tette hogy mozgás közben is pontosan lőhessenek vele, tűzereje sem volt csekély, és a döntött páncélzat alkalmazása miatt védettsége is jó volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 28 17:48 #4203

• Dimitrij
Bazooka Joe írta::
Sokan mondják, hogy a t 34 volt a II. világháború legjobb tankja. Ám szerintem csak az egyszerű előállíthatósága --&gt; töménytelen mennyisége miatt arathatott győzelmet.

Hasonlítsuk össze az akkori német tankokat a szövettségesek tankjaival. A németek technikailag messze meghaladták korukat és jóval ellenségeik előtt jártak, csak éppen nem volt elég nyersanyaguk ezen gépek előállításához.

Sztem a legjobb tank a Pz V (párduc) volt. Nem lomha, felfüggesztése lehetővé tette hogy mozgás közben is pontosan lőhessenek vele, tűzereje sem volt csekély, és a döntött páncélzat alkalmazása miatt védettsége is jó volt.

Én ezzel teljesen egyett értek...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 29 21:52 #4258

• Kurt Tank
Bazooka Joe írta::

Egyet kell értenem veled Joe! De én úgy vok vele, hogy a legjobb német tank, ill. harckocsi a Tigris volt, de csak Ferdibnand Porsche által tervezett széria!!!!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 05:09 #4263

• Wolf
Most is Bazooka Joe mellett állok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 16:04 #4284

• Bazooka Joe
A Tigris is jó harckocsi volt de a háború vége felé már érezhető volt, hogy lassan lejár az ideje, ezért is kezdték továbbfejleszteni. Mindazonáltal ha a németek sokkal több Tigrist tudtak volna gyártani megnyerhették volna a háborút.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 16:35 #4287

• Wolf
Na azért még ezt én nem mondanám. Gondolj csak bele hogy a nyugati-fronton hány páncélos semisült meg az ellenség légifölénye miatt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 16:51 #4289

• Bazooka Joe
Na jó mondasz vmit...

Akkor úgy mondom, hogy ha sok Tigris-ük Messerschmitt 262-ük lett volna!

Mondjuk a 262-t már amúgy is a vége felé kezdték csak el gyártani de akkor helyettesíthetem a 109-el vagy a Fw 190-el, vagy a Ta-152-vel!

Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-07-30 18:52<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-07-30 18:52
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 17:11 #4291

• Liberator
Ezért szoktam mondani, hogy Amerika gazdasága nyerte meg a háborút.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 17:59 #4295

• Bazooka Joe
Hát vagy ugyanilyen alapon a Szovjetek (ipar).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 18:12 #4300

• Wolf
Szerintem meg az előző kettő amit említettetek, és a szovjet létszámfölény.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 18:38 #4302

• koszta
Szerintem ha a németek a Tigrist el sem kezdték volna gyártani, lehet jobban jártak volna. Elég belegondolni, hogy hány párducot gyárthattak volna abból az anyagból, amit a Tigrisekbe öltek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 júl. 30 18:56 #4309

• Wolf
De azért a Tigris hasznos volt demoralizáló hatásával. Na meg nagy mértékben növelte a harci morált.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla