Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 00:30 #43656

És akkor egy kérdés a hozzáértő urakhoz, ez melyik harckocsi lövegtornyának a belseje?
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 04:47 #43660

• HunBütyök
Tigrincs...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 04:50 #43661

• Bazooka Joe
Luger írta:
szeretem ezt a számot viszont 1.18-nál jól látom hogy Mp-40 tüzelnek ?

Igen, az valószínűleg az. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-30 06:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 04:53 #43662

• HunBütyök
Valami fantáziadúsabbat is rakhattál volna ki Hajcihő.

Hajcihő, szerinted ez melyik harckocsinak belseje?

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 10:03 #43664

HunBütyök írta:
Tigrincs...

Na jó, de azon belül melyik modifikáció?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 10:58 #43665

HunBütyök írta:

Nem vagyok benne otthon, tehát halvány segéd fogalmam sincs róla. Hülyeségeket meg nem akarok írni.

Egy biztos, ez egy vezetőülés.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 11:52 #43666

• koi
Hajcihő írta:
HunBütyök írta:

Nem vagyok benne otthon, tehát halvány segéd fogalmam sincs róla. Hülyeségeket meg nem akarok írni.

Egy biztos, ez egy vezetőülés.
Lehet,hogy szovjet,azok ilyen csupaszak belülről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 12:16 #43669

M24 Shaffe ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 12:51 #43672

Visszatérve 56, ezzel a \&quot;lázadó\&quot; tankal mi lett valyon?Miért áll a falnak vagy valaminek menve kifordított lövegtoronnyal felfelé irányulva?

Elpusztított orosz harcjárművek. Mi végzett velük valyon...?

Azért ebből a képből látszik mekkora tűzharc volt, érdemes figyelni a falakat mindenféle kaliber észrevehető a lyuggatott részeken. Nem adtuk magunkat egykönnyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 12:54 #43673

• Bazooka Joe
Hajcihő írta:
HunBütyök írta:
Tigrincs...

Ahogy elnézem a képet, ez nem lehet más, csakis egy Tigris E. Mégpedig a töltő szemszögéből lett lekapva a kép.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-30 14:57
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 13:47 #43674

Bazooka Joe írta:
Hajcihő írta:
HunBütyök írta:
Tigrincs...

Ahogy elnézem a képet, ez nem lehet más, csakis egy Tigris E. Mégpedig a töltő szemszögéből lett lekapva a kép.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-30 14:57

Igen, egy korai Tigris I. E.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 13:48 #43675

Hajcihő írta:
Bazooka Joe írta:
Hajcihő írta:
HunBütyök írta:
Tigrincs...

Ahogy elnézem a képet, ez nem lehet más, csakis egy Tigris E. Mégpedig a töltő szemszögéből lett lekapva a kép.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-30 14:57

Igen, egy korai Tigris I. E.

Ügyesek vagytok!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 13:53 #43678

portillo írta:

Visszatérve 56, ezzel a \&quot;lázadó\&quot; tankal mi lett valyon?Miért áll a falnak vagy valaminek menve kifordított lövegtoronnyal felfelé irányulva?

Elpusztított orosz harcjárművek. Mi végzett velük valyon...?

Azért ebből a képből látszik mekkora tűzharc volt, érdemes figyelni a falakat mindenféle kaliber észrevehető a lyuggatott részeken. Nem adtuk magunkat egykönnyen.

Bizony nem adtuk magunkat egykönnyen, \'56-ban még igencsak sokan voltak, akik zudták, hogyan kell városban tankok ellen harcolni, meg egyáltalán városi harcban részt venni.

A ruszkikkal valószínűleg molotov koktél végzett.

A T-34-e nem lázadó volt, hanem a felségjelzéséből ítélve komcsihű, és éppen be akart slisszolni a kapu alá, amit a mieink rossz néven vehettek, és valószínűleg megkínálták egy koktéllal, hogy ne legyen szomjas.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 15:39 #43681

Én úgy hallottam,hogy ezt a T-34-et magyar hazafiak használták,amíg csak lehetett...<br><br>Szerkesztette: 101.Légideszant, Időpont: 2010-09-30 17:40
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 szep. 30 16:07 #43693

• HunBütyök
Jó, hát én nem írtam le hogy Tiger I E, mert a Tigrincs nekem a Tiger I, a Köti mg a Tiger II.

Amúgy igen, egy vezetőülés látható a képemen. Na de melyik harckocsi melyik modifikációjáé?

Elég ismertről van szó.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla