Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 17:39 #46368

• HunBütyök
A T-28 nem cirkáló volt, ezt nem tudom honnét veszed.. A T-28 egy két géppuskás melléktoronnyal rendlkező áttörő harckocsi volt. melelsleg abban volt először lövegstabilizátor. Az L-10 ágyú, ami a mod.38-ban vol tpedig korának egyik legjobbja volt. Páncélzata ugyan vékony volt, de még ígyis vastagabb mint a 30 mm-es Panzr III és IV-eseké. Wha-ha-ha-ha...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 17:44 #46372

• HunBütyök
Nem tudom, tudtad-e de az utolsó harcoló KV-2 pedig 1945-ben Shermaneket lövöldözött Essennél májusban német szolgálatban. Szegény Shermanek, ha rájuk fordult egy ilyen mostrum, esélyük nem volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 17:46 #46373

• HunBütyök
Nashorn írta:
A legnagyobb \"elképzelések\" öltöttek testet Keleten.
T-35 mobil erőd és T-28 cirkáló.

Legalább volt min gyakorlatozni a JU-87-eseknek a Barbarossa kezdetén.

Na és a kedvencem a KV-2...akkora tornya csak a váraknak volt rajta kívűl!Wha-hahaha

Ja én keleti szomszédnak Németországra gondoltam. Franciaország keleti szomszédjára. Panzer I és II, Panzer III Ausf E (Papierkapmfwagen III)és Panzer IV Ausf D (Papierkampfwagen IV).
Ki slaza másfél-három cm-es páncélzatokkal. A franciáéknál a könnyű gyalogsági harckocsiknál is döntött, öntött 4 cm-es homlokpáncélok voltak már ekkor.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:03 #46385

• Nashorn
Jahh,hogy te a Francisok Keleti szomszédjára gondoltál!...(enyhe pír) ...nekem meg Magyarország keleti szomszédja ugrott be...persze nem Románia:sick: ...hanem a nagy CCCP!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:10 #46395

• koi
HunBütyök írta:
101.Légideszant írta:
Nem rossz könyv,csak az író olyan tankokról is említést tesz,ami elég ismeretlen és ezért nem is híres.

Remélem a Tigrincset, a Jobbágytigrincset, a galambducot, a Prédagalambducot, a Prédatigrincset, az Aschhornt kihagyta a könyvből...
A Tigris kivételével egyiket sem ismerem.<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2010-11-08 19:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:11 #46396

Magyarul az SzSzSzR?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:18 #46411

• Bazooka Joe
koi írta:
HunBütyök írta:
101.Légideszant írta:
Nem rossz könyv,csak az író olyan tankokról is említést tesz,ami elég ismeretlen és ezért nem is híres.

Remélem a Tigrincset, a Jobbágytigrincset, a galambducot, a Prédagalambducot, a Prédatigrincset, az Aschhornt kihagyta a könyvből...
A Tigris kivételével egyiket sem ismerem.

Te jó Isten...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:19 #46412

• HunBütyök
koi írta:
HunBütyök írta:
101.Légideszant írta:

A Tigris kivételével egyiket sem ismerem.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koi, Időpont: 2010-11-08 19:11

Tigrincs = Tigris, csak én nevezem így. (A grincs egy Jim Carries filmből van, ami ilyen gonosz szörnyszerűség ami vicces)

Jobbágytigrincs = Királytigris becenéven illetett Tiger II. csak a király egyik ellentéte a Jobbágy... így nevezm én.

Galambduc = Párduc... Duc-duc csak nem párduc haname galambduc... A galamb meg tök aranyos állatka, csak mindenhvá odapiszkít.

Prédagalambduc = Vadászpárduc... Vadéász helytt préda... galambduc már oké...

Prédatigrincs = Vadász helytt ő is préda, és Tigrincs oké...

Aschhorn = Nashorn... Nashorn: orrszarvú, Aschhorn: Popószarvú...

Iróniám... de vicces hogy nem esett le neked.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:19 #46415

• Nashorn
A jobbágytigris az NEM a T-34/85 gúnyneve?
Mert egyenértékű volt csak Szláv,akiket ugye nem tartottak sokra a németek!<br><br>Szerkesztette: Nashorn, Időpont: 2010-11-08 19:21
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:21 #46419

• koi
Az előbb mondták,hogy KIRÁLYTIGRIS!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:21 #46421

• HunBütyök
Most írtam le. Jobbágytigrincs nálam a Tiger II Ausf B. vagy Szövetséges néven Királytigris.

Még nem ismrsz: Én minden harckcsit ismerem és szeretek, kivév a német legendákat. Panzer IV-esig oké... Na jó a Párduc még csak-csak elmegy nálam is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:22 #46422

• koi
HunBütyök írta:
koi írta:
HunBütyök írta:
101.Légideszant írta:

A Tigris kivételével egyiket sem ismerem.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koi, Időpont: 2010-11-08 19:11

Tigrincs = Tigris, csak én nevezem így. (A grincs egy Jim Carries filmből van, ami ilyen gonosz szörnyszerűség ami vicces)

Jobbágytigrincs = Királytigris becenéven illetett Tiger II. csak a király egyik ellentéte a Jobbágy... így nevezm én.

Galambduc = Párduc... Duc-duc csak nem párduc haname galambduc... A galamb meg tök aranyos állatka, csak mindenhvá odapiszkít.

Prédagalambduc = Vadászpárduc... Vadéász helytt préda... galambduc már oké...

Prédatigrincs = Vadász helytt ő is préda, és Tigrincs oké...

Iróniám... de vicces hogy nem esett le neked.
Ilyen ember még egy nincs!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:22 #46423

• Gipszj
HunBütyök írta:
[quote]koi írta:
[quote]HunBütyök írta:
101.Légideszant írta:

Remélem a Tigrincset, a

Arschorn
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:25 #46428

• HunBütyök
Gipszj írta:
Arschorn

Bocsika, igen R betű kimaradt!<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-11-08 19:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 08 18:26 #46430

• Nashorn
Na jó,ha te mondod.De...én már hallottam máshol a \&quot;JobbágyTigris\&quot; kifelyezést a T-34/85-re!

Akkor neked \&quot;páncélöklöcskéd\&quot; sok-sok könyvet fogott,hogy ha minden páncélost ismersz!Gratula!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla