Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 16:46 #47659

• Liberator
Jagdpanther írta:
koi írta:
Mé\',há\'nem?Há\' de.

Nem. A tigrisnek átlapotl futógörgői vannak, a Cometnek átmenet a Christie, és a hagyományos között. A Tigris tornya kerek, a Cometé szögletes. A Tigris lövege a tövénél szélesebb, a Cometnél végig majdnem ugyanolyan. Soroljam még?

Ilyen apróságok nem számítanak. Mind a kettőnek van lánctalpa meg lövegtornya.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 17:00 #47666

+lövege,és futógörgője
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 17:35 #47673

• Einer spinnt immer!
nekem kedvenc tankom a Panther, mert ez volt a legjobb a T-34-est meg aki meg akarja védeni, az előbb gondolja végig, hogy néha mindjárt a gyártósorról vetették be harcra szóval mellément a találat, a légnyomástól is szétszakadt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 17:37 #47677

• Bazooka Joe
Nekem is nagy kedvencem a Pz.Kpfw. V.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 17:45 #47684

• HunBütyök
Einer spinnt immer! írta:
nekem kedvenc tankom a Panther, mert ez volt a legjobb a T-34-est meg aki meg akarja védeni, az előbb gondolja végig, hogy néha mindjárt a gyártósorról vetették be harcra szóval mellément a találat, a légnyomástól is szétszakadt

Húha, most aztán mindenki aki egyformán kedvel minden páncélost, az most kapjon a fejéhez, irgumburgum mert te jól megaszontad a dolgot.

Azt hallottad-e hogy a párducok három gyárban készültek legalább és bizony ez rosszabb volt mint ha gyártósoron készültek volna. És vajon tudtad-e hogy az első Párducok egyből mentek a Kurszki harcmezőre és többségük meghibásodott?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 17:51 #47688

• Bazooka Joe
Ez nem von le az értékéből. A későbbiekben bőven behozta a D variáns betegségeit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 17:54 #47692

• HunBütyök
T-34-ből meg sok volt. Innentől a vita lezárva...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:26 #47713

• Bazooka Joe
Felőlem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:34 #47720

• Zsky5
Sziasztok!

Egy az egy ellen, és minden más külső körülménytől eltekintve a Panther jóval felülmúlta a T-34-est. De ha nézzük a körülményeket, és minden más tényezőt /időjárási viszontagságok, bonyolultság, javíthatóság, alkatrészutánpótlás, több szerelőműhelyben való előállítás stb/ akkor igaza van miszter tyúkszemnek, ez kevés volt ahhoz, hogy háborút nyerjenek vele.

Ennek ellenére kedvenc páncélosom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:45 #47725

• Gipszj
Bazooka Joe írta:
Ez nem von le az értékéből. A későbbiekben bőven behozta a D variáns betegségeit.

1944 végétől futóműproblémája volt a Párducnak, a torzió törött rendesen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:48 #47726

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Einer spinnt immer! írta:

Húha, most aztán mindenki aki egyformán kedvel minden páncélost, az most kapjon a fejéhez, irgumburgum mert te jól megaszontad a dolgot.

Azt hallottad-e hogy a párducok három gyárban készültek legalább és bizony ez rosszabb volt mint ha gyártósoron készültek volna. És vajon tudtad-e hogy az első Párducok egyből mentek a Kurszki harcmezőre és többségük meghibásodott?

mért a meghibásodásról beszélsz? mértnem az erényeiről? ezt bírom, ha valaki nem kedvel valamit, egyből a negatívumát hozza fel, holott mindennek voltak negatívumai! a szovjet páncélosokba meg hogy spóroljanak az anyaggal, lövegstabilizátort, meg miegymást is kihagytak! szóval amelyik bedobta az unalmast, azt ott hagyták helybe mint a sz*rt jah, és az meg marha nagy indok, hogy azért volt jó a T-34es, mert több volt belőle úgy tudom, hogy kb. 103.000 szovjet páncélosból kb. 85.000 (ebbe nincs benne az USA-tól kapott darabok!) pusztult el! szóval ez szétosztva minden egyes német harckocsira kb. 50 db jutott!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:52 #47730

• Bazooka Joe
Te komolyan azt várod Bütyöktől, hogy egy német páncélos erényeiről beszéljen? Ráadásul egy olyan német páncéloséról aminek a sorszáma már meghaladja a Panzer IV Ausf. F1-et!

El vagy tévelyedve!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:55 #47731

• Roland
Bazooka Joe írta:
Nekem is nagy kedvencem a Pz.Kpfw. V.

Nekem is, de (kérlek javíts ki ha tévedek) az A 34 Comet technikailag jobbnak bizonyult nála.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:58 #47734

• Zeki
Látszik hogy nagyon új vagy... Ez olyan, mint hogy minden \"tapasztaltabb\" fórumozónak már van egy \"tikk\"-je.

Pl.: Bütyi nem kedveli a német páncélosokat, Joe nem szereti ha a alpári, szleng kifejezésekkel élsz valamelyik egységről, népről, vagy épp rosszul nevezed meg, én utálom ha valaki a hadihajókból okít, mert attól hogy nem beszélek róluk azokból éppenséggel toppon vagyok...

De erről itt ne beszéljünk tovább, mert harckocsik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 18:59 #47737

• HunBütyök
Te totál hülységeket írsz. Ezeket honnan veszed?

Már leírtam bucibogár, hogy a szovjeteknél már akkor volt lövegstabilizátor, amikor a németek még Panzer I-ssel zötyögtek be Csehszlovákiába.

A legyártott német páncélosok nagy többsége is elveszett. A szovjetek azzal ami megmaradt még megtámogatták Koreát és kínát, és megvívtak velük egy háborút amerika ellen.

Nem hagyták ott. Amit tudtak javításra vittek a szovjtk is. Régennen írtam részletesebben a szovjet műszaki-mentőkről, és a műszaki mentés jelentőségéről.

Úgy bírom ha valaki nem bír valamit és rögtön a hátrányait írja le.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.17 másodperc
Joomla templates by a4joomla