Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 19:03 #47741

• Roland
Kérem, használjuk az idézés menüpontot!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 19:06 #47744

• Bazooka Joe
Gipszj írta:
Bazooka Joe írta:
Ez nem von le az értékéből. A későbbiekben bőven behozta a D variáns betegségeit.

1944 végétől futóműproblémája volt a Párducnak, a torzió törött rendesen.

Az már a D variánsnál is megmutatkozott. Teljesen talán sosem sikerült kiküszöbölniük mivel 1-2-re vége lett a háborúnak.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-11-15 20:06
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 19:23 #47748

• HunBütyök
Roland írta:
Kérem, használjuk az idézés menüpontot!

Használom, és erre az idézésre írom, hogy Rolandka, légyszíves saját magad is moderáld, mielőtt moderátorkodsz! Köszi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 19:30 #47749

• Gipszj
Einer spinnt immer! írta:
HunBütyök írta:
nekem kedvenc tankom a Panther, mert ez volt a legjobb a T-34-est meg aki meg akarja védeni, az előbb gondolja végig, hogy néha mindjárt a gyártósorról vetették be harcra szóval mellément a találat, a légnyomástól is szétszakadt

Húha, most aztán mindenki aki egyformán kedvel minden páncélost, az most kapjon a fejéhez, irgumburgum mert te jól megaszontad a dolgot.

Azt hallottad-e hogy a párducok három gyárban készültek legalább és bizony ez rosszabb volt mint ha gyártósoron készültek volna. És vajon tudtad-e hogy az első Párducok egyből mentek a Kurszki harcmezőre és többségük meghibásodott?

mért a meghibásodásról beszélsz? mértnem az erényeiről? ezt bírom, ha valaki nem kedvel valamit, egyből a negatívumát hozza fel, holott mindennek voltak negatívumai! a szovjet páncélosokba meg hogy spóroljanak az anyaggal, lövegstabilizátort, meg miegymást is kihagytak! szóval amelyik bedobta az unalmast, azt ott hagyták helybe mint a sz*rt jah, és az meg marha nagy indok, hogy azért volt jó a T-34es, mert több volt belőle úgy tudom, hogy kb. 103.000 szovjet páncélosból kb. 85.000 (ebbe nincs benne az USA-tól kapott darabok!) pusztult el! szóval ez szétosztva minden egyes német harckocsira kb. 50 db jutott!

Csak Párducból hatezer körül gyártottak+1350 Tigrisből+380 Vadászpárduc ez idáig kb 8000, 50-szer ennyi orosz az 400 ezer a többi harckocsi nélkül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 19:31 #47750

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Te komolyan azt várod Bütyöktől, hogy egy német páncélos erényeiről beszéljen? Ráadásul egy olyan német páncéloséról aminek a sorszáma már meghaladja a Panzer IV Ausf. F1-et!

El vagy tévelyedve!

Tudtomal F1 nem volt.

Az Sd.Kfz 161 Panzerkampfwagen IV Ausf F volt. Az F2 meg Sd.Kfz. 161/1 volt és Pzkpwf IV Ausf F2.

De angolosan fogalmazva: Mark IV Special.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 19:45 #47754

• Gipszj
Zeki írta:
Látszik hogy nagyon új vagy... Ez olyan, mint hogy minden \&quot;tapasztaltabb\&quot; fórumozónak már van egy \&quot;tikk\&quot;-je.

Pl.: Bütyi nem kedveli a német páncélosokat, Joe nem szereti ha a alpári, szleng kifejezésekkel élsz valamelyik egységről, népről, vagy épp rosszul nevezed meg, én utálom ha valaki a hadihajókból okít, mert attól hogy nem beszélek róluk azokból éppenséggel toppon vagyok...

De erről itt ne beszéljünk tovább, mert harckocsik.

Örülök, hogy végre van valaki aki hadihajókhoz ért, Szívesen vennék valami komolyabb csevelyt, írásos anyagok cseréjét. Ha érdekel szívesen leírom milyen nyelven milyen hajózásra vonatkozó anyagom van. Főleg francia és német nyelvű.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 15 20:40 #47763

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Te totál hülységeket írsz. Ezeket honnan veszed?

Már leírtam bucibogár, hogy a szovjeteknél már akkor volt lövegstabilizátor, amikor a németek még Panzer I-ssel zötyögtek be Csehszlovákiába.

A legyártott német páncélosok nagy többsége is elveszett. A szovjetek azzal ami megmaradt még megtámogatták Koreát és kínát, és megvívtak velük egy háborút amerika ellen.

Nem hagyták ott. Amit tudtak javításra vittek a szovjtk is. Régennen írtam részletesebben a szovjet műszaki-mentőkről, és a műszaki mentés jelentőségéről.

Úgy bírom ha valaki nem bír valamit és rögtön a hátrányait írja le.

én meg azt írtam le Bütyökbogár, hogy volt a szovjeteknek lövegstabilizátorjuk, csakhogy spóroljanak, vagy idő híján, sokba nem raktak! (ne csak félig olvasd el a mondatokat;)) a szovjetek nagyon egyszerűen oldottak meg mindent, ez mondjuk sokszor eredményes is volt anyagspórolás terén, de technikában már annyira nem villogtak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 16:36 #47936

• Zeki
Gipszij írta:
Örülök, hogy végre van valaki aki hadihajókhoz ért, Szívesen vennék valami komolyabb csevelyt, írásos anyagok cseréjét. Ha érdekel szívesen leírom milyen nyelven milyen hajózásra vonatkozó anyagom van. Főleg francia és német nyelvű.

Gyere a hajók részhez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 16:53 #47950

• koi
HunBütyök írta:
Te totál hülységeket írsz. Ezeket honnan veszed?

Már leírtam bucibogár, hogy a szovjeteknél már akkor volt lövegstabilizátor, amikor a németek még Panzer I-ssel zötyögtek be Csehszlovákiába.

A legyártott német páncélosok nagy többsége is elveszett. A szovjetek azzal ami megmaradt még megtámogatták Koreát és kínát, és megvívtak velük egy háborút amerika ellen.

Nem hagyták ott. Amit tudtak javításra vittek a szovjtk is. Régennen írtam részletesebben a szovjet műszaki-mentőkről, és a műszaki mentés jelentőségéről.

Úgy bírom ha valaki nem bír valamit és rögtön a hátrányait írja le.

én meg azt írtam le Bütyökbogár, hogy volt a szovjeteknek lövegstabilizátorjuk, csakhogy spóroljanak, vagy idő híján, sokba nem raktak! (ne csak félig olvasd el a mondatokat;)) a szovjetek nagyon egyszerűen oldottak meg mindent, ez mondjuk sokszor eredményes is volt anyagspórolás terén, de technikában már annyira nem villogtak...
Olyan nincs is,hogy Bütyökbogár.Ha bogár,akkor inkább burgonyabogár.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 18:21 #47984

• Einer spinnt immer!
mért? zoológus vagy?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 18:24 #47987

• koi
Még nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 19:38 #48023

Ahogy nézem,nem is leszel az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 20:10 #48034

• HunBütyök
Srácok.... a masodikvh.hu a legjobb vh-s oldal, már tudom. Egyen sem tudok ennyit nvetni mint itt. Abba ne hagyjátok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 20:18 #48035

• koszta
Vissza a harckocsikhoz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc tankok 2010 nov. 16 21:14 #48059

• Einer spinnt immer!
Richtig, mein Führer!!! Zurück zum Thema!!!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla