Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 09 16:24 #57213

• KzL
Magyarharcos írta:
Csak úgy puszta kíváncsiság,

Mi a r*kot keres egy majd nem kíválló állapotú KV-1-es egy mocsár, egy folyó kellős közepén?! Vissza vonulásközben \"elrejtették\" vagy a támadásnál elszámította magát a sofőr, \"itt csak derékig ér a víz!\"

Lehet, hogy a pontonnal együtt elsüllyedt. Vagy télen azt hitte a jég elbírja(?).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 09 17:09 #57214

Panther írta:
Igen, a Szu-76-osok kezelő Berlinben elég rosszul jártak, mert a rájuk dobott benzines palackok hatása még erősebb volt, és ha egyből a hátadon gyulld meg, nincs hova futni.

Igen ez alapból óriási hátrány, minden nyitott harcjárműnél ahol körül vagy véve magas épületekkel ami nincsen biztosítva... kb öngyilkosság. Ebből a 45ös berlini ostromról van egy szovjet videó is amikor is egy német félhernyót egy molotovval hatástalanítanak. A 4 fős kezelőszemélyzetre még lőni se kellett, menekülni se tudtak, elevenen elégtek ott a videóban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 09 19:00 #57215

• koi
KzL írta:
Magyarharcos írta:

Mi a r*kot keres egy majd nem kíválló állapotú KV-1-es egy mocsár, egy folyó kellős közepén?! Vissza vonulásközben \"elrejtették\" vagy a támadásnál elszámította magát a sofőr, \"itt csak derékig ér a víz!\"

Lehet, hogy a pontonnal együtt elsüllyedt. Vagy télen azt hitte a jég elbírja(?).
Ez hány méteres jégre goldolt,5 m???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 09 19:33 #57217

• Magyarharcos
koi írta:
KzL írta:
Magyarharcos írta:

Vagy a szovjet harci szellem:
Elsüllyedt? Semmi gond! Van még másik 130 raktáron!

Vagy, ha te nem mész, akkor mi lövünk le!<br><br>Szerkesztette: Magyarharcos, Időpont: 2011-06-09 21:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 10 07:30 #57228

• Panther
Mint 56-ban a Btr-152-esek esetében. Állítólag azóta van lefedve a tetejük.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 10 10:00 #57231

• Zeki
Lehet csak meg akart mártózni a friss vízben a legénység, de nem mertek kiszállni a harckocsiból... ezért az egyszerűbb lehetőséget választották. Vagy sötét volt és nem találták a generalisszimuszt. Bármi megtörténhetett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 10 17:22 #57242

• Magyarharcos
koi írta:
KzL írta:
Magyarharcos írta:

Mi a r*kot keres egy majd nem kíválló állapotú KV-1-es egy mocsár, egy folyó kellős közepén?! Vissza vonulásközben \&quot;elrejtették\&quot; vagy a támadásnál elszámította magát a sofőr, \&quot;itt csak derékig ér a víz!\&quot;

Hát, a \&quot;Ice Road Trucker\&quot;-ben a 24 tonnás megrakott kamionokkal 80cm! vastag jégen mennek. Lehet csak 2m vastag jég kellett hozzá volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 10 17:43 #57245

• KzL
Magyarharcos írta:
koi írta:
KzL írta:
Magyarharcos írta:

Mi a r*kot keres egy majd nem kíválló állapotú KV-1-es egy mocsár, egy folyó kellős közepén?! Vissza vonulásközben \&quot;elrejtették\&quot; vagy a támadásnál elszámította magát a sofőr, \&quot;itt csak derékig ér a víz!\&quot;

Hát, a \&quot;Ice Road Trucker\&quot;-ben a 24 tonnás megrakott kamionokkal 80cm! vastag jégen mennek. Lehet csak 2m vastag jég kellett hozzá volna.

Err gondoltam én is, de némelyik több mint 24t. Van aki 35-40t-val \&quot;küldi\&quot;.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 10 17:49 #57247

• KzL
Ezen az expón de jó lett volna ott lenni!

A World of Tanks egy online játék ahol klánokba tömörülve kell egymás aprítani.<br><br>Szerkesztette: KzL, Időpont: 2011-06-10 19:52
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 11 06:10 #57249

• HunBütyök
Az egyik vidin látható mHetzer szerepel a Lemmy című filmben is. Lemmy-t ilyennel viszik. Mondjuk Lemmy tanknak nevezi a filmben, a \&quot;legkisebb tanknak amit a németek építettek\&quot;. na mindegy, de Lemmy tök jól néz ki német egyenruhában.

Megkérdi a riporter Lemmy-t:
Sokan azt gondolják hogy náci vagy.
Erre Lemmy: nem vagyok az, volt már pár néger csajom is.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 11 17:14 #57259

• Panther
Hibás, Kzl. Én nem vagok klántag, mégis aprítok. Bár elég fura a Panzer IV-alváz, rajta a Panther II. tornyával és a Panther lövegével. De ütős kombináció.

Ajánlom mindenkinek, bár annyire realisztikus, hogy a Panzer IV-esig (már az L/43-as lövegig az F2 verziónál) nincs esélyed a Kv-kkal szemben. Akár 6 lövést is leadhatsz eredmény nélkül.

Sok benne a prototípus, a garázsomban most is áll egy VK 3601 (H), és ma kilőttem vele hátulról egy Jagdtigert.

Van Maus, Jsz-7 és még sok más. És némej pálya is elég ütős, ha tehetitek, nézzétek meg a Mounten Pass-on a vízesést!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 11 17:27 #57263

• koi
Én meg múltkor egy M7-est egy Pz38-al lőttem ki.Igaz,a HP-ja már csak 7°%-on volt...És nem is vagyok klántag.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 11 19:42 #57264

Panther írta:
Hibás, Kzl. Én nem vagok klántag, mégis aprítok. Bár elég fura a Panzer IV-alváz, rajta a Panther II. tornyával és a Panther lövegével. De ütős kombináció.

Ajánlom mindenkinek, bár annyire realisztikus, hogy a Panzer IV-esig (már az L/43-as lövegig az F2 verziónál) nincs esélyed a Kv-kkal szemben. Akár 6 lövést is leadhatsz eredmény nélkül.

Sok benne a prototípus, a garázsomban most is áll egy VK 3601 (H), és ma kilőttem vele hátulról egy Jagdtigert.

Van Maus, Jsz-7 és még sok más. És némej pálya is elég ütős, ha tehetitek, nézzétek meg a Mounten Pass-on a vízesést!

Rohamlövegekkel, páncélvadászokkal lehet nyomulni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 12 10:26 #57273

• banditos
Igen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 12 11:07 #57276

• koi
portillo írta:

Rohamlövegekkel, páncélvadászokkal lehet nyomulni?
Amerikai páncélvadász sajna nincs.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.19 másodperc
Joomla templates by a4joomla