Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 12 13:22 #57285

Ez jól hangzik... Kipróbálom este vagy valamikor. Ingyenes ha jól látom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 13 05:40 #57297

• Panther
Bezony, tegnap vettem meg a Hetzeremet, bár diadal még nincs. De a KV-kat az elején messze kerüld el!

Én az elsőt egy Panzer IIIA-val szedtem le, 37 mm-es löveggel, hátulról nekimentem, és még egy lövés. 10 %-os volt.

Amerikai páncélvadász azért nincs, mert egyrész tisztességtelen előny lenne a forgatható torony, másrészt nem is volt túl sok típus, és az ami járgánok fele így is prototípus.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-06-13 07:42
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 13 09:18 #57299

• banditos
MInd1 adjátok meg neveteket azt felveszlek titeket barátnak,nevem nekem fustosbandi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 13 09:42 #57303

Panther írta:
Bezony, tegnap vettem meg a Hetzeremet, bár diadal még nincs. De a KV-kat az elején messze kerüld el!

Én az elsőt egy Panzer IIIA-val szedtem le, 37 mm-es löveggel, hátulról nekimentem, és még egy lövés. 10 %-os volt.

Amerikai páncélvadász azért nincs, mert egyrész tisztességtelen előny lenne a forgatható torony, másrészt nem is volt túl sok típus, és az ami járgánok fele így is prototípus.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-06-13 07:42

Na hát láttam videót, 3-4 Maus végigszaladt 10-12 ellenséges tankon, pattantak le a golyók az egerekről, szinte megállíthatatlanok... Elég lelombozó. Kezdetben ment velük egy stuG iii ha jól láttam, azt bezzeg 1 perc után kikapták. (ami én lennék) . Inkább nem játszok
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 13 11:26 #57306

• Panther
Ilyen ez a popszakma. De volt egy jó tipp a tanácsoknál:

\&quot;A közepes harckocsik csapata képes a lgnagyobb páncélosokat is levadászni\&quot;.

Én speciell nem találkoztam még 10-es szintű szörnyetegekkel, de mivel a 9-es szintű Jagdtigert hátulról is 5 lövésbe telt kinyírni (plusz pár tucat előről és oldalról a többiektől), tudom, mire számíthatok.

Az én felhasználónevem Hunpanther. szerintem nyitni kéne egy topicot ennek a témának, mert ide kevésbé illik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 15 13:35 #57360

Képek az áprilisban Lengyelországban talált PzKpfw IV Ausf J-ről:

warrelics.eu/forum/germany-ww1-ww2-armou...-found-poland-56872/
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 15 14:38 #57364

• Panther
Erről még nem is hallottam. Elég rossz bőrben van, de ezek után reménykedek, hogy nálunk is maradatak még hasonlóak. Mint a pár éve talált Panzer IV. torony, bár az jobb állapotban volt. Nameg a Tiger B. alkatrézek, arra nem emlékszem, hol találták, de a járműnek csaknem a harmada előkerült, főleg külső alkatrészek, de pl. motorhengerfejek, torony tetőlemezek, görgők, pár lánctalpsze, stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 15 15:55 #57366

Nemhiszem hogy nagyon lenne, elég jól dokumentált a német oldal a veszteséget illetően. Itt meg kevésbé voltak alkalmas helyek az eltűnésre úgymond. Viszonylag nagy népsűrűség, nincs sok mocsaras táj, esetleg a Dunába Csúszhatott be egy egy harcjármű, de az már észrevették volna az évek alatti viszonylag sűrű búvárkodások miatt stb... Az orosz kietlen erdőségekben ahol a madár se jár viszont tele lehet kincsekkel, és elveszett, besebzett járművekkel olyanokkal amikre nem is gondolnánk. Kb évekkel ezelőtt láttam egy orosz videót, a semmmi közepén valami tajga erdőségen mentek az orosz kutatók, aztán az erdő közepén egy bemohásodott pak40es hevert. De nem beforgatva vagy besüllyedve, teljesen a felszínen lőállásban, kitámasztva. Ilyesmi nálunk nem fordulhat elő.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 16 17:23 #57386

• Zeki
Amelyik játékban már egy Maus is rohangál, az gyanús.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 16 19:13 #57390

• HunBütyök
Van hozzá modellem Zeki, berakhatom a németeknek 1939-ben. Kap 100 egység benzint, ami kevéske, kap lassú sebességet és jó védettséget. Elsődleges fegyvernek megkapja a 15 mm-es hajóágyút másodlagosnak meg MG-34-et. Izgi lesz, és akkor a lenygeles pályáidon át tudok törni. Mondjuk a 100 benzin az nagyon kevés de ekkora dögnek nem lehet 800 benzinje.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 16 19:30 #57391

• Magyarharcos
Zeki írta:

\&quot;Amelyikben egy rohangál, az gyanús.\&quot;
Itt meg egyszerre 10.12!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 17 08:15 #57396

• koi
Magyarharcos írta:
Zeki írta:

\&quot;Amelyikben egy rohangál, az gyanús.\&quot;
Itt meg egyszerre 10.12!
Ja,meg azért lehet kitüntetést kapni,ha kilősz összesen 10 vagy több Maust...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 17 08:39 #57401

• GIXeRCool
Elkezdtem leszedni, meglesem mi is ez...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 17 11:34 #57406

• Zeki
Bütyök, azokon át lehet törni, ha nagyon akar az ember.
Hát érdekes lenne, szegény lengyelek, jó nagy sz@rb@n lennének... mondjuk ha távcsővel megvan, el lehet előle menekíteni mindent, és lángszórósokkal, meg gyújtópalackokkal valamit megpróbálni... a 15 cm-res lengyel tarack meg nem tom mire elég.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2011 jún. 19 07:43 #57471

• Panther
Én speciell még nem találkoztam össze egy Mausal sem. Egyszer beléptem egy gyakorlószobába, de ahogy megláttam a Jsz-7 felíratot, jobbnak láttam eltűnni onnan.

A Tigert is elég nehéz közelharcban tudtam csak lgyűrni, pedig csak egy szinttel van feljebb, mint az én VK3601(H)-m. A Jagdtigert meg vagy 8-an biztos lőttük, az enyém volt az utólsó. Szóval a Maussal való első találkámon be fogok sz..ni.

Ha valakit komolyan érdekel a dolog, nyitottam egy topicot World of Tanks néven az Egyéb kategóriában. Ha zöld utat kap, kérem, oda írjátok ezzel kapcsolatos gondolataitokat, mert mégiscsak egy játékról van szó, ne keverjük a valósággal.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-06-19 10:07
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.17 másodperc
Joomla templates by a4joomla