Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 14:17 #8727

• Zeki
Na azért Százados
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 14:29 #8731

• Ailles da Colon
a rangnak tisztelgünk, nem az embernek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 14:33 #8736

• Bazooka Joe
A kitüntettek részben vannak az igazi katonák, nem a fórumban!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 14:35 #8738

• Ailles da Colon
nem értek egyet. Az igazi katonák a harctéren születnek és a legtöbbjük sajnos ott is hal meg.. Internetkatonák futamodnak meg először a lövészgödörben. Sose szerettem a szájhősöket. gyertek a ZRÍNYIRE!!!!! (ott lehet bizonyítani)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 14:38 #8742

• Bazooka Joe
Hát én kösz kihagynám... pár éve még vonzott a dolog de most már nem.

Alles ezt csak viccből írtam... amúgy ami kitüntetés ami komolyabb itt (bár senki nem nézi) az ott van a kitüntetett részben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 15:02 #8744

• Zeki
Hova?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 18:00 #8754

• Ailles da Colon
Oké, csak azért mondtam, ha valaki bizonyítani akar, akkor megteheti..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 18:51 #8757

• Bazooka Joe
Persze... amúgy meg ha valaki meg akarja mutatni, hogy kicsoda nem kell feltétlenül katonának mennie (félreértések elkerülése végett írtam csak).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 19:54 #8762

• Ailles da Colon
Ja.. Csak ne a neten legyen a világ hőse
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 20:02 #8767

• Bazooka Joe
Bár ha itt tartunk... a játékokban szerintem jó lehetőség adódik arra, hogy háborúban is kipróbáld magad, és mégsem halsz bele (ha sokat játszol annak azért vannak nem kívánt mellékhatásai, de hát első az önuralom).<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-12-29 21:02
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 20:38 #8772

• Ailles da Colon
hát. szerintem nem is hasonlít
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 29 20:46 #8776

• Bazooka Joe
Már olyan szinten van ez az ágazat, hogy igazán realisztikusak kezdenek lenni a játékok... de igazán ez csak most így 2008-ban érezhető.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 30 09:31 #8786

• Zeki
Ezek a játékok nem adják vissza azt a hatást amit egy igazi háború, hisz amikor már összegzik, hogy x mennyiségű lövést kaptál, hát elég tartós fickó vagy.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 30 16:46 #8805

• Bazooka Joe
Ha úgy csinálnák meg őket nem tudnád végigjátszani mert amint eltalálna akárcsak 1 golyó meghalnál... én a játékokon belüli részletekről beszélek amiket csak azok vehetnek észre - és örülnek neki akik igazán elmélyültek ebben a témában...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2008 dec. 30 17:52 #8824

• HunBütyök
ezek a megyek egy stukkerrel és lövöldözök ez csak hatásvadászat. Baromi sokat vihogtam a nayg klasszikus játékokon ahol 4 lövés panzerfausttal egy panzer IV. ausf. F1....
Meg ilyen *****, hogy egyedül kezeled a 88-ast...

ja meg a ww2 onlineban páncéltörő puskával robbantod fel a panzer IVeseket.
De néhány átkozottul nagy startégiai játékban is vihogok amikor Priest közelharcot vív egy panzer Ivessel. Értitek: Priesttel közelharcot vívnak!!!

Szépek ezek a játékok de rosszak, annyi a valóságtartalmuk mint a heroes of might and magicnek... Bár szerintem a mérget köpő takonyszörny meg a fekete sárkány inkább valós mint az egyik rossz játékban a 24 lövést kibíró Matilda I harckocsi, amit 24-szer lőttél meg 75 mm-es német ágyúval...

csakis stratégiai játék, ami közelít a háborúhoz, bár ott hadvezér vagy nem katona.
Mi 2 év alatt sikeresen valósághűen lemodelleztünk 750 vh-s eszközt, és megmondom őszintén eléggé jóra sikerült...

A lövöldözős játékok azok gyerekeknek valók, meg csodálkozó szájtáti embereknek.
Na megyek mert éppen a hazámra törő olasz megszállókat kell megállítanom hős szovjet hazafiakkal!

Kis moderálás
<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-12-30 19:53
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc
Joomla templates by a4joomla