Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 17:54 #9699

• HunBütyök
Én szívesen elolvasom és okulok!

Cimboráim mindig azon viccelődnek velem, hogy pl én semmit nem tudok a világháborúról, pl. évszámokból is csak párat tudok. Inkább a száraz technikai része érdekel, de abban is csak a szárazföld.
Éppen ezért írjál csak Norbi, szerintem 99%-unk szívesen olvassa!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:10 #9701

• Számvéber Norbert
Kedves HunBütyök!

Nekünk az egyetemen mindig azt mondták a \"dörzsöltebb\" idősebb diákok, nem kell mindent tudni, csak tudni kell, hol tudsz utánanézni... Teljesen igaz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:20 #9702

• Számvéber Norbert
Jöhet egy (látszólag) egyszerű kérdés?

Ki volt a II. világháború legeredményesebb páncélos-parancsnoka (kilőtt ellenséges páncélosok alapján)?
Annyit segítek, hogy nem Michael Wittmann.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:26 #9703

• Liberator
Bütyök, akkor beszélgessünk a szovjet kis T-40-ről. Suddenben benne van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:29 #9705

• Ailles da Colon
Bütyök koma a T-90 Vladimir modern harckocsi. Van róla jópár videó. Orosz nyelven főleg. De Engem meggyőzött a futómű a töltőberendezés meg az elektronika. Az oroszok egyre jobbak..

norbert, nem mondtam h hatalmas a tudásom, csak annyit, hogy előveszi bárki a könyvet és leírhatja. De ezt nem tartom túl izgalmasnak. Ennyi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:34 #9709

• Számvéber Norbert
Ailles da Colon írta:
Bütyök koma a T-90 Vladimir modern harckocsi. Van róla jópár videó. Orosz nyelven főleg. De Engem meggyőzött a futómű a töltőberendezés meg az elektronika. Az oroszok egyre jobbak..

norbert, nem mondtam h hatalmas a tudásom, csak annyit, hogy előveszi bárki a könyvet és leírhatja. De ezt nem tartom túl izgalmasnak. Ennyi

YouTube videót ajánlani a modern T-90-ről egy II. vh-s fórumon valóban sokkal, de sokkal izgalmasabb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:38 #9711

• Ailles da Colon
tankok és harckocsik ez a topic témája... Kedvenc repülőknél is volt megemlítve f-4 Phantom II. Mig-21, 29 és gripen is,..... Egyébként ha nem érdekel, ne szólj a dologhoz, én is ezt teszem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:53 #9718

• Számvéber Norbert
Ailles da Colon írta:
tankok és harckocsik ez a topic témája... Kedvenc repülőknél is volt megemlítve f-4 Phantom II. Mig-21, 29 és gripen is,..... Egyébként ha nem érdekel, ne szólj a dologhoz, én is ezt teszem...

De ez mégiscsak egy II. világháborús fórum, nem? Olyanról, hogy off-topic, biztos hallottál már. Vagy itt ez sem számít?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 18:55 #9719

• Ailles da Colon
második világháborús igen.. De ettől függetlenül, rajtad kívül senki sem sértődött meg, ha előfordult modernebb technika is... Gyakran hozták föl mások is.

nem, tudod, ez egy olyan szörnyű, buta emberek látogatta hely, ahol semmi sem számít..
(magatokra ne vegyétek)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 19:03 #9722

• HunBütyök
Eszembe nem jut a neve, de állítólag nem lett ilyen szuperhősnek kikiáltva mert iszákos volt és szeretett bulizni. De több ellenséges járművek kilőtt mint Wittmann...
Talán Kurt vagy nemtudom mi volt a neve...

Igaz hogy Firefly-ok végezték ki Wittman tigrisét?
de valahol a neten olvastam olyat is hogy az 1. lengyel páncéloshadosztály Firefly-jai voltak a ludasok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 19:12 #9723

• Ailles da Colon
Én ugy tudom, hogy Wittman tigrisét (007 es oldalszámú ). Firefly tankok végezték ki és felrobbant benne a lőszer. Az angolok szerint augusztus 8. án 12:47 perckor kapták el a Tigrist...<br><br>Szerkesztette: Ailles da Colon, Időpont: 2009-01-04 20:13
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 19:14 #9726

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Eszembe nem jut a neve, de állítólag nem lett ilyen szuperhősnek kikiáltva mert iszákos volt és szeretett bulizni. De több ellenséges járművek kilőtt mint Wittmann...
Talán Kurt vagy nemtudom mi volt a neve...

Igaz hogy Firefly-ok végezték ki Wittman tigrisét?
de valahol a neten olvastam olyat is hogy az 1. lengyel páncéloshadosztály Firefly-jai voltak a ludasok.

A Firefly-változaton kívül erősen tartja magát a szövetséges vadászbombázó-repülőgépről kilőtt rakéta esete is.

A Kurt-tal nagyon jó úton haladsz!<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-01-04 20:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 19:16 #9730

• Ailles da Colon
Nem Otto Carius-ra gonolsz? ő pl eredményesebb volt mint Wittman

mondjuk azt nem tom h ivott e
vizet biztos <br><br>Szerkesztette: Ailles da Colon, Időpont: 2009-01-04 20:18
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 19:21 #9734

• Ailles da Colon
ja. A rakétás esetről én is hallottam. asszem egy Thypoon gépet (nem a mai sugárhajtású ) is a lapok közt van..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Tankok/Harckocsik 2009 jan. 04 19:21 #9735

• Számvéber Norbert
Ailles da Colon írta:
Nem Otto Carius-ra gonolsz? ő pl eredményesebb volt mint Wittman

mondjuk azt nem tom h ivott e
vizet biztos &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Ailles da Colon, Időpont: 2009-01-04 20:18

Otto Carius is eredményesebb volt, mint Wittmann. Ez igaz. De csak a második legeredményesebb...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla