Ailles da Colon írta:
Nem sikerült kinagyítanom, de a lövegcsőemelő mechanizmus mellett kétoldalt van, közös giroszkóppal (valamivel a lövegcső alatti forgózsámoly fölött..
(a típusleírás egyben forrás is, jelen esetben)
Időközben megtaláltam a könyvet. Erich Steinhoff: Panzer AusF A c. könyve. Szintén rajzzal.
nem magyar kiadvány, de sztem érdeklődj a HAjja és Fiai kiadónál, több ötletem nincs hol tudod beszerezni..<br><br>Szerkesztette: Ailles da Colon, Időpont: 2009-02-18 14:24
Érdekes, hogy a világ legnagyobb könyvnyilvántartó rendszereiben sem találtam Erich Steinhoff munkásságát. Megadnád a könyv ISBN számát? A kolofón oldalon van, az első szöveges oldaltól balra. Esetleg beszkennelhetnéd a borítóját, hogy könnyebben megtalálhassam.
Mellesleg Panther-téma legelismertebb és főleg visszakereshető szerzői (Walter J. Spielberger és Thomas L. Jentz) szerint sem volt ilyen műszer egyik Panther-változatban sem.
A Pantherfibel sem említi:
www.panther1944.de/Panther/fibel/vowo.htm
Mellékelem a Panther Ausf. A tornyát oldalnézetből. Ezen sem tudod megmutatni? A vázlat az eredeti tervek alapján készült. Forrás: Thomas L. Jentz: Der Panther. S. 74.
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-02-18 21:08<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-02-18 21:10