Bazooka Joe írta:
A villámháborúkhoz (márpedig a II. Vh. első szakasza azokról szólt) nem is jöttek volna jól a nehézharckocsik. Egyébként Norbi olvastam egy könyvemben, hogy Kurszknál az 51. és 52. páncéloszászlóalj kötelékében harcolt 250 Párduc D. Ám a legtöbb műszaki problémából kifolyólag lerobbant, vagy mint sok más páncélos abban a csatában aknára futott. Ezt csak azért hoztam fel mer te mindig is azt állítottad, hogy itt még nem harcoltak. Légyszíves válaszolj akkor erre. Előre is kösz.
Hol írtam én azt, hogy Kurszknál nem harcoltak Pantherek? Az SS-alakulatoknak NEM VOLT EGY DARAB SEM belőlük Kurszknál. Ezt írtam.
1943. július 5-én a 184 Panther volt bevethető Kurszknál, július 10-én már csak 10. Július 18-ig bezárólag 56 Panther lett végleges veszteség, a többi javítható volt. 1943. július 5-10. között, vagyis hat nap alatt 140 szovjet páncélost lőttek ki, több esetben 3000 méterről!
Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-05-01 20:12<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-05-01 20:17