Melezor írta:
\"a szerző\" nem a net-ről nézte az anyagokat, és nem véletlenül nincs megjelölve 1 forrás sem... na mind1 nem akarok senkit a törvénysértés bűnébe vinni, de nem csak az alváz készült el, nem 140 tonnára tervezték (am én 210 tonnát írtam)

hidd el, ingyen nem hazudok soha! És még ha meg is tenném... mi értelme lenne, hogy nem biztos, hiteltelen, és a valóságot nem fedő információkat közöljek?
jah a részletes ismertetésre valóban kíváncsi lennék, ha már az én változatom nem jó!

kérlek írd le!
köszi
illetve még 1 kérdés: Te hol néznél utána? (remélem nem amerikai, orosz vagy hasonló lapokat olvasgatsz) xD
No, ismét ezek a hű de nagyon-nagyon titkos, meg nem nevezhető \"források\"... (Pár hónapja volt már egy ilyen eset, amikor valaki azt állította bármiféle forrás nélkül, hogy a bevetett Panthereknek volt lövegstabilizátora.)
Az enyémek egyáltalán nem titkosak: német és angol szakkönyvek, amelyeket bárki elolvashat. Amint megjelölöd a Te forrásodat, én is megadom az enyémeket. Egyébként a betett képek alapján a szakirodalomban jártasabbak már biztosan azonosították is őket...
A 210 tonnát elnéztem a \"inter-topicolás\" miatt. Elnézést kérek!