Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Páncélvadászok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Páncélvadászok

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 20 19:21 #34707

A Pz. Kpfw. 38(t) Aus M chassisra miért kellett ennyire hátrarakni a löveget, a H-s változatra szépen ráment középre?

Egyébként a nagyszerű Pz. Kpfw. 38(t) alvázat jobban is felhasználhatták volna(pl a felsorolt gyönyörűségekké alakítás), minthogy a 1. magyar páncéloshadosztálynak adnak belőle 100+ dbot.<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-20 21:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 20 19:54 #34725

• HunBütyök
Ezek nem gyönyörűségek voltak hanem kényszermegoldások. Mindegy volt a németeknek mi az, csak lőjjön és nagyot! Szegény németeket nem érdekelte hogy seggesmarder vagy csúcsosmarder, a lényeg a SOK marder volt...

Amúgy Afrikában a totál kerge angolok auzt hitték hogy a németek 88-assal lövik őket (amúgy ezt a szót sem szeretem, mert a németek is acht koma achtnak hívtá azaz nyolcegésznyolcasnak, csak az amcsik használták a 88-as kifejezést). Pedig csak F-22 vagy USV volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 20 20:09 #34733

HunBütyök írta:
Ezek nem gyönyörűségek voltak hanem kényszermegoldások. Mindegy volt a németeknek mi az, csak lőjjön és nagyot! Szegény németeket nem érdekelte hogy seggesmarder vagy csúcsosmarder, a lényeg a SOK marder volt...

Nekem ezek gyönyörűségek, van benne romantika. Jobban érdekelnek mint a tankok.

Tényleg nem tudtok valami jó könyvet, a német páncélvadászokról? Jó angolul is. Német nichte.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 20 20:29 #34741

• HunBütyök
Ha van msn-ed kölcsönadok párat. Van asszem komplett Marderes könyvem is, de azt nem olvastam, mert nekem túl modern cuccok.

Kéretik nem off-olni!<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-21 07:14
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 21 00:30 #34744

HunBütyök írta:
Ha van msn-ed kölcsönadok párat. Van asszem komplett Marderes könyvem is, de azt nem olvastam, mert nekem túl modern cuccok.

Ez magánügy!<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-21 07:13
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 21 04:46 #34746

• HunBütyök
portillo írta:
HunBütyök írta:

Mikre rá nem veszel... Pedig megfogadtam hogy német propagandát és 1943 utáni propagandát nem fogok folytatni a honlapon... na megnézem mit tehetek érted.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-21 07:16
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 21 05:09 #34747

• Számvéber Norbert
portillo írta:
HunBütyök írta:

Tényleg nem tudtok valami jó könyvet, a német páncélvadászokról? Jó angolul is. Német nichte.

Amazonon több tonna ilyen témájú könyv van. Ja, azért fizetni kell.

Vissza a témához!<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-21 07:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 máj. 21 05:32 #34748

• HunBütyök
Javoll mein Oberstbücherführer!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Páncélvadászok 2010 jún. 19 08:10 #35826

• Gipszj
Számvéber Norbert írta:
portillo írta:
HunBütyök írta:

Amazonon több tonna ilyen témájú könyv van. Ja, azért fizetni kell.

Vissza a témához!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-21 07:15

Nekem csak német van, a Das Grose Buch der Deutschen Heere im 20. Jahrhundert, nem túl részletesen benne van minden ami a 20. században rendszeresítve volt a német (NDK nem)hadseregben. A szokásos szines népszerű haditechnika mindenkinek szinvonalát jelentősen meghaladja, de a Marder-ekről 6 féle szerepel benne 3,5 oldalon, fontosabb műszaki adatokkal, gyártási dővel stb. de csak 3,5 oldal, viszont elég jó átnézetes műszaki rajzok vannak benne. Az elsőnek ismertetett típust elég részletesen adja, a többinél már csak az eltéréseket.
Az Atlanti fal egy szakaszáról (Bretagne)van elég részletes francia nyelvű anyagom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 jún. 20 07:04 #35848

• Számvéber Norbert
A felújított 1940 M. Nimród páncélgépágyú tegnap:

[img size=150][/img] A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 jún. 20 07:52 #35849

Hol van helyileg?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 jún. 20 08:17 #35850

• Számvéber Norbert
portillo írta:
Hol van helyileg?

A Találkozó topicban megtalálod a választ.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-06-20 11:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 jún. 20 11:34 #35859

• HunBütyök
Nagyon szép. Milyen tehergépkocsio látható a háttérben? Ilyen messziről nem tudom kivenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 jún. 20 11:47 #35862

• Bazooka Joe
Számvéber Norbert írta:

[img size=150][/img] A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez valami mesés! Meddig lesz kiállítva a Kapisztrán téren? + hova fog aztán kerülni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 jún. 20 13:16 #35869

Bazooka Joe írta:
Számvéber Norbert írta:

Ez valami mesés! Meddig lesz kiállítva a Kapisztrán téren? + hova fog aztán kerülni?

Ha jól tudom ma hajnali kettőig volt ott.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla