Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Páncélvadászok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Páncélvadászok

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 04 19:56 #37598

- Witmannról - akkor rossz forrást néztem, amúgy csak példa volt - mindegy, hogy Otto, Withmann vagy Ernst Barkmann (és egyéb, kevésbé neves parancsnokok).

- A Panzer I a géppuskáival nem sokra ment volna mondjuk egy Firefly ellen (se a Panzer II a 20 milis KwK38-as lövegével), de nekem nagyon szempatikus.

- Ja és tudom, hogy nem okos dolog PC játékokból idézni, de ezt a képet az előbb csináltam a Codename Panzer 2-ből (P1 és 6, az átméretezőstől ilyen gagyi a kép).
[Kevés játékban szerepel PzKpfw I, pedig olyan aranyos... (és kompakt).

[img size=481]www.masodikvh.hu/components/com_joomlabo...ages/panzeriesiv.jpg[/img]
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 04 20:42 #37599

• HunBütyök
LOL, a Codename Panzers az a játék ami a Heroes of might and magic csak világháborúban, nem a mítoszok korában. Amúgy mi a különbség a Heros of might and magic és a codaname panzers között? Hát a Heroes of might and magicben több a valóság!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 04 20:44 #37600

• HunBütyök
Amúgy miért pont a Fireflyt hoztad fel példának? Az pont a tigrincs elen lett kitalálva.

A panzer I és II az csak példa volt. A német hadsereg nem páncélosokkal győzött hanem jó hadserggel, jó logisztikával és jó stratégiával és taktikával.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 04 20:51 #37602

• HunBütyök
Hozzászólás törölve!<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-08-05 09:24
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 04 20:52 #37603

• HunBütyök
Elfnet írta:
- Witmannról - akkor rossz forrást néztem, amúgy csak példa volt - mindegy, hogy Otto, Withmann vagy Ernst Barkmann (és egyéb, kevésbé neves parancsnokok).

- A Panzer I a géppuskáival nem sokra ment volna mondjuk egy Firefly ellen (se a Panzer II a 20 milis KwK38-as lövegével), de nekem nagyon szempatikus.

- Ja és tudom, hogy nem okos dolog PC játékokból idézni, de ezt a képet az előbb csináltam a Codename Panzer 2-ből (P1 és 6, az átméretezőstől ilyen gagyi a kép).
[Kevés játékban szerepel PzKpfw I, pedig olyan aranyos... (és kompakt).

[img size=481]www.masodikvh.hu/components/com_joomlabo...ages/panzeriesiv.jpg[/img]

Miért nincsen árnyékuk... csúnyák nagyon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 05:34 #37616

• Zeki
A Magyar Toldi páncélvadász szerintem nem is volt rossz. Természetesen a Toldi futóművén lévő páncélzatot, a Marder-család mintájára csinálták, de attól még mondható egyedinek. Kár, hogy a prototípuson kívül nem készült belőle több...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 07:49 #37620

- Codename Panzerről:
Pont azt kedvelem benne, hogy nem csak az általad említett ismerteket nyomja, hanem van TKS, R35... (meg StuG III, Marder, stb. És 43M Zrínyi.

- a szerinted gagyi képről - átméreteztem, egyébként a játék 5 éves (a grafikai motorja még régebbi).
Ja és a kép a pályaszerkesztőből származik, az árnyékokat ki szoktam kapcsolni, azt\' úgy maradt (néha késztetést érzek, hogy spanyol polgárháborút csináljak többek között Panzer 1-esekkel meg korai orosz tankokkal).

- ööö, azért írsz sok választ (akár egymondatost is), hogy több legyen a hozzászólásod?

- A magyarokról: A Toldi szerintem hasonló, mint a Skoda T21-ből tuningolt 40M Turán. Másét javítottuk fel, de attól még a miénk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 08:04 #37621

• szenszej95
Elfnet írta:
- Codename Panzerről:
Pont azt kedvelem benne, hogy nem csak az általad említett ismerteket nyomja, hanem van TKS, R35... (meg StuG III, Marder, stb. És 43M Zrínyi.

Na, ez nem csak a Codname: Panzers-sorozatra igaz A Bütyök által készített Sudden-modokban is megtalálhatók ezek, értelmesebb formában;)

És hogy ne OFFoljunk: Valaki meséljen már nekem erről a Toldi páncélvadászról, még nem hallottam róla.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 08:17 #37622

• Zeki
Majd készülök cikket írni róla, abban elég válasz, és magyarázat lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 08:31 #37623

Zeki írta:
Majd készülök cikket írni róla, abban elég válasz, és magyarázat lesz.

Várjuk!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 08:31 #37624

• szenszej95
Kösz
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 10:10 #37630

• HunBütyök
Lehet hogy ezek bnne vannak a Codename Panzersben de sok sületlnség is van benne. Amikor megláttam a Panzer IV D-kkel hadakozó M7 Priesteket egyszerűen visítottam.
Nekem nem újdonság az R35 és a TKS, spanyol polgárháború meg úgy jó ha van benne spanyol emberke, németekkel és szovjetekkel spanyol polgárháborút vívni tök ciki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 10:49 #37631

szenszej95 írta:
Elfnet írta:
- Codename Panzerről:

Na, ez nem csak a Codname: Panzers-sorozatra igaz A Bütyök által készített Sudden-modokban is megtalálhatók ezek, értelmesebb formában;)

És hogy ne OFFoljunk: Valaki meséljen már nekem erről a Toldi páncélvadászról, még nem hallottam róla.

Nem tom a ha sudden olyan grafóval bírna mint a panzers akkor sudden rajongó lennék de így sajna nem tetszik .. De ha már stratégia akkor ccompany of heroes

Toldi páncélvadászról :Ugyan az a motor hajtotta mint a toldit így 50kilométer per óra volt a vége , páncélzata ha jól tudom 5-13mm ... fegyverzete nem volt rossz ha jól tudom a német 75mm pak volt ráépítve de magas és nagy célfelülete volt
Nagyon hasonló az elképzelés a marder sorozathoz de mi úgyse tudtunk volna olyan sokat gyártani hogy az oroszok megérezzék .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 10:52 #37632

Még régebben mentettem le 1 képet : A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Luger, Időpont: 2010-08-05 12:54
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc páncélvadászok 2010 aug. 05 11:08 #37633

• szenszej95
Szép ki jószág, nekem tetszik. Ha menövelik egy kicsit a páncélzatot, akkor egész jó kis jármű válik belőle:)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla