Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Az ún. csodafegyverek
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Az ún. csodafegyverek

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 29 14:30 #8733

• Ailles da Colon
az usa a polgárháború óta nem viselt háborút saját földjén, ezért is olyan fejlettek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 29 14:59 #8743

• Zeki
Hát igen nekik könnyű
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 29 19:55 #8763

• Ailles da Colon
könnyebb.. de csak azért mert az ENSZ meg európa hagyja és utánozza az amerikaiakat.

Kérlek fogalmazd meg kicsit a mondanivalódat. Köszönöm.
<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-12-30 10:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 30 09:43 #8788

• Zeki
Vigyázz a fogalmazással ( szerintem szerkeszd át ), de igazad van mint mindig.

Köszönöm Zeki, hogy figyelmezteted. De azért figyelek én is <br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-12-30 10:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 30 17:18 #8808

• Kurt Tank
Amerika, Oroszhon! Pff. ne feletsétek el Kínát! A harmadik \&quot;nagyhatalom\&quot;, mert hát ugye a németek, vagy az angolok már kiestek a pikszisből.De viszont a háború menetét lehet, hogy a japánok fogják irányítani (elektronika). A többiek feláldozhatóak. Járulékos veszteség!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 30 20:55 #8859

• Zeki
Azok ott a távol-keleten elvannak magukkal...a kínaiak meg már szinte mindenhol ott vannak ahoz képest régen milyen elzártak voltak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 30 21:00 #8864

• koszta
Japán nem olyan erős, viszont Kína az igencsak nagy hatalom már most. És egyre erősödik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 30 21:26 #8866

• Ailles da Colon
Elnézést, kicsit nyers voltam :9 Bocsánat. Igen, kína valóban nagyhatalom, márcsak a hadserege létszámát tekintve is! Nameg a licenc nélkül gyártott eszközök, amelyek nem sokban térnek el az \&quot;eredeti fegyverektől\&quot;. Azt hiszem, kína szerepvállalása egyre jobban erősödni fog a nemzetközi politikában
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 09:07 #8886

• Zeki
Igen Kína befolyása növekszik, már van atombombája és ráadásul kommunista ország.Mint mondat hadserege óriási ( pedig amikor Japán terjeszkedett még lándzsáik voltak ) és ráadásul lehet ,hogy majd ha Mao-ce tung meghal akkor jön egy másik aki vagy jobb vagy rosszabb és nekik aztán bármilyen fegyverük is van a hadihajóiktól kezdve a repülőkig mostanra már nagyon megerősödtek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 09:18 #8892

• koszta
Ailles da Colon írta::
Elnézést, kicsit nyers voltam :9 Bocsánat. Igen, kína valóban nagyhatalom, márcsak a hadserege létszámát tekintve is! Nameg a licenc nélkül gyártott eszközök, amelyek nem sokban térnek el az \&quot;eredeti fegyverektől\&quot;. Azt hiszem, kína szerepvállalása egyre jobban erősödni fog a nemzetközi politikában

Semmi baj a fogalmazásért, azért figyelünk mi is Csak muszáj az ilyeneket kiszűrni, mert ha jönne egy új ember, és azt látná, hogy az előző 10 hozzászólás tele van trágár (esetleg csak kicsit is) szavakkal, mit szólna hozzá?
Elég sok szép magyar szó van, amivel ki lehet magunkat fejezni

És azt sem szabad elfelejteni, hogy amerikai nincsen túl sok pl. nálunk. Viszont kínai? Egész világot behálózzák már most, nem csak termékeikkel, hanem embereikkel is. Ez is fontos szempont lehet akár.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 11:22 #8908

• Bazooka Joe
Ez a stratégiájuk!<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-12-31 12:38
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 12:44 #8917

• Zeki
Hogy minden sarkon ott legyenek aztán kitör a harmadik világháború és a kínai előkapja a géppisztolyát és durr.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 12:50 #8919

• Ailles da Colon
Mao ce Tung az már meghalt nem? Ja, koszta, Bütyök meg én, jópár új felhasználót csábítottunk ide, sztem napokon belül bejelentkeznek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 13:00 #8931

• koszta
Ennek nagyon örülök és köszönöm szépen
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2008 dec. 31 13:01 #8935

• Ailles da Colon
nincs mit, nem azért mondtam, csak mert egy oldaon nyitottam egy haditechnikai topicot a fórumban, s ott elég türhető votl a részvétel, itt meg könnyebb dolgunk lesz. Meg ez mégiscsak háborúról szól:evil:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla