Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Az ún. csodafegyverek
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Az ún. csodafegyverek

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 14:19 #10646

• Zeki
Hát rendszerváltáskor is csak az járt jól aki jó helyen volt, de hogy ez az ő hibájuk azt nem tudom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 15:57 #10701

• Ailles da Colon
milyen rendszerválás? Eddig orosz segget nyaltunk, most amerikait.. Télleg, hatalmas változás...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 16:09 #10703

• művésznő
Ja, ha neked csak cxsak ennyi...!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 16:49 #10704

• Tomi222
Ailles da Colon nak teljesen igaza van !!!A zsidók tönkre fogják tenni az országot!!!! Nem érdekel ha kitiltanak erol az oldalrol akkor is leirom had nyiljon ki mindenki szeme.A nyáron egy rokonom izraelben nyaralt es ő mesélte hogy latott egy óriásplakátot amin az a felirat állt hogy\"fedezd fel új hazád\" és a magyar térkép állt ezalatt!!!!A zsidók új hazát keresnek és a magyar föld kell nekik mert mi vizben és sok mindenben gazdagok vagyunk.És ők nekik mijük van ott homokon meg tengeren kivül??!?! Egy ásványokban szegény ország ellenségekkel körülvéve!!! Hát persze hogy nálunk barátságosabb a környezet. Azt csinálják hogy ellásák a cigányságot minden joggal a magyar meg had szenvedjen!! Kiknek a száma növekszik évek óta itt?!?! Hát nem a magyaré!!! Ki fogunk halni ha ez igy megy tovább a mi hejünkre beköltöznek a zsidók meg a cigányok ez lessz itt 60 év múlva!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 16:56 #10705

• művésznő
Gombapaprikás volt ebédre?

Nem lehetsz ennyire kényszeres, rögeszmés paranoid!<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-01-22 17:58
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 17:40 #10710

• Tomi222
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 17:43 #10711

• művésznő
Aludd ki magad! Holnapra biztosan elmúlnak a tüneteid.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 17:55 #10712

• Tomi222
Én bolondgombát ettem:) De te meg egy más világban élsz nemveszed észre????Nagyon aranyos vagy és nem haragszom rád de abban eggyezünk meg hogy a mi világnézetünknek anyi a köze egymáshoz mint a sónak a cukorhoz:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 18:04 #10713

• művésznő
Ez nem világnézeti kérdés Tomi! Ne nevettesd már ki magad: beszélünk a mezőgazdaság helyzetéről és te mivel állsz elő? Te gyerek!
Kerüld a bolondgombát!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 18:21 #10720

• Ailles da Colon
Művésznő. Amiről beszéltek rendszerváltás címszó alatt, az nem rendszerváltás. Nemzetünk történetében minden egyes rendszerváltás alkalmával, az előző rendszer vezetőit, végérvényesen kivonták így vagy úgy a forgalomból \&quot;gyökerestől irtották ki a gazt\'. Most már van \&quot;sajtószabadság\&quot;?? NINCS.. Mindegyik lap, tv, fórum elfogult ilyen vagy olyan irányban. A média manipulálja az embereket. Vakságban tartják őket.
A politika Magyarországon nem politika, hanem disznóól.. Hazudozó, tolvaj senkik irányítják az országot, ez nem változott 89-90 óta. Milyen rendszerváltás???
A gazdaság hol tart? egyes területeken 100 szoros infláció van, máshol a termelés csökkent szinte nullára.
AMi most megy, az nem demokrácia és csak álarcváltás volt, nem rendszerváltás...
Tomi, néhány témában egyetértek veled, de ne ragadtasd el magad pajtás, mert azzal csak butának tüntetnéd fel magad.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 18:31 #10731

• Zeki
ezt felkel dolgozni, de azért most nem szovjet párt irányít, tehát valami volt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 18:36 #10735

• Ailles da Colon
nem, nem szovjet párt. Helyette annak utódpártja illetve a többi dilettáns barom... Az mennyivel jobb? Nézz rá az országra.. A fene nagy \&quot;szabadságunk\&quot; ez lenne??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 19:30 #10752

• művésznő
Ailles da Colon írta:
Művésznő. Amiről beszéltek rendszerváltás címszó alatt, az nem rendszerváltás. Nemzetünk történetében minden egyes rendszerváltás alkalmával, az előző rendszer vezetőit, végérvényesen kivonták így vagy úgy a forgalomból \&quot;gyökerestől irtották ki a gazt\'. Most már van \&quot;sajtószabadság\&quot;?? NINCS.. Mindegyik lap, tv, fórum elfogult ilyen vagy olyan irányban. A média manipulálja az embereket. Vakságban tartják őket.
A politika Magyarországon nem politika, hanem disznóól.. Hazudozó, tolvaj senkik irányítják az országot, ez nem változott 89-90 óta. Milyen rendszerváltás???
A gazdaság hol tart? egyes területeken 100 szoros infláció van, máshol a termelés csökkent szinte nullára.
AMi most megy, az nem demokrácia és csak álarcváltás volt, nem rendszerváltás...
Tomi, néhány témában egyetértek veled, de ne ragadtasd el magad pajtás, mert azzal csak butának tüntetnéd fel magad.

Ezekkel az állításaiddal nem is akarok vitatkozni, én magam is látom azokat a mulasztásokat, kisiklásokat egyebeket, amiket említesz. De ebben van közös felelősség is, nem lehet mindent egy-két ezer vezetőre kenni. Túl van minden politizálva és ezzel a valósnál sokkal nagyobb jelentőségűnek tüntetik fel a pártok szerepét. Másrészről sajnos az emberek részéről is megvan az igény, hogy minden problémájukat a politikusok, a \&quot;mindenható\&quot; pártok oldják meg.
Tominak szóló intelmeddel viszont én értek egyet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 19:35 #10753

• Ailles da Colon
nem is azt mondtam, hogy minden az ő hibájuk, de nem én lopkodtam össze az audikat bmw ket stb... A túlzott demokratizálódás is baj szerintem. Nincs aki dolgozzon, mindenki vezető akar lenni.. abból pedig nem lesz kenyér...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2009 jan. 22 19:36 #10754

• művésznő
Ailles da Colon írta:
nem, nem szovjet párt. Helyette annak utódpártja illetve a többi dilettáns barom... Az mennyivel jobb? Nézz rá az országra.. A fene nagy \&quot;szabadságunk\&quot; ez lenne??

A szabasdág nem pottyanik az ölünkbe, azért keményen és folytonosan küzdeni kell.
Olyan ez mint egy kert: ahhoz, hogy szép és jó legyen szüntelen dolgozni kell. Nem kell pusztítani, elég csak az ha semmit nem teszel, máris gazosodni kezd.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.11 másodperc
Joomla templates by a4joomla