Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Az ún. csodafegyverek
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Az ún. csodafegyverek

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 24 14:59 #43183

• Zeki
Vagy pedig lehetne értelmes dolgokról beszélni, nem \"tankokról, jenkikről, ruszkikról...\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 24 18:22 #43188

• koi
Zeki írta:
Vagy pedig lehetne értelmes dolgokról beszélni, nem \"tankokról, jenkikről, ruszkikról...\"
V-2-ről meg Fritz-X-ről:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 24 20:08 #43191

• Roland
koi írta:
Zeki írta:

Nem.
Nem csak a németek nevéhez fűződnek csodafegyverek.
Például Japánnak is ott voltak az I-400-asok.

A Szovjetunió kísérletezett csodafegyverek készítésével?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 24 21:24 #43194

Persze a robbanó kutya ami a harckocsik alá futott
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 05:13 #43195

• HunBütyök
Senkit nem érdekelnek ezek a csodafegyverek. A világháború alapvető dolgaival és alapvető fogalmaival sincsnek sokan tisztában, akkor minek ezekről az érdekességekről beszélni? SENKIT NEM ÉRDEKEL A V2 meg a Fritz-X.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 07:58 #43206

• Zeki
Hát személy szerint én is azt gondolom, hogy az embereket inkább érdekli a második világháborúban a \"tabu\" téma, a politika, a harcok, és netán van az a kis réteg - mint a Magyar királyság területén az egykori keskeny réteg a jobbágyság három fajtájából - akit érdekelnek a fegyverek, de azok is olyanok akik COD, MOH vagy egyéb függők (nem azt mondom hogy baj velük játszani, mert akkor hazudnék. )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 10:57 #43209

• koi
Roland írta:
koi írta:
Zeki írta:

Nem.
Nem csak a németek nevéhez fűződnek csodafegyverek.
Például Japánnak is ott voltak az I-400-asok.

A Szovjetunió kísérletezett csodafegyverek készítésével?
Persze,az övék volt az első interkontinentális bombázó,még az amerikaiakat is megelőzték!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 12:48 #43211

• Roland
Zeki írta:
Hát személy szerint én is azt gondolom, hogy az embereket inkább érdekli a második világháborúban a \"tabu\" téma, a politika, a harcok, és netán van az a kis réteg - mint a Magyar királyság területén az egykori keskeny réteg a jobbágyság három fajtájából - akit érdekelnek a fegyverek, de azok is olyanok akik COD, MOH vagy egyéb függők (nem azt mondom hogy baj velük játszani, mert akkor hazudnék. )

A Call of Duty-ból és a Medal of Honor-ból csak a fegyverneveket lehet megtanulni.

Ellentétben a Battlefield-el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 12:54 #43213

• HunBütyök
Sz*r kommersz vackok, semmit nem lehet belőlük tanulni.
Nekem legalábbis nem sikerült. Egyik játékban, ahol egymagam kellett kezeljem a Flak 36-ot azt hittem elsírom magamat. Nem tudom melyik hulladék volt az a játék, de jöttek a tigrisek és egyedül kellett kezelnem a Flak 36-ot. És egy perc alatt kb. 8-at lőttem vele. Azóta nem játszom ilyen szemetekkel. A nevére sem emlékszem melyik volt ez a pixelmaszat, de az hogy egyedül kezeltem a Flak 36-ot, na az vitt mindent.

A másik játékban, a Brothers in Armsban meg a Panzer IV E vagy F harckocsit Panzerfaustal közelről, kb. 5 lövéssel tudtam kinyírni. Borzalom.

Moderálva.
Helyesírási hibák javítva.
<br><br>Szerkesztette: Roland, Időpont: 2010-09-25 15:23
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 13:24 #43217

• Roland
HunBütyök írta:
Sz*r kommersz vackok, semmit nem lehet belőlük tanulni.
Nekem legalábbis nem sikerült. Egyik játékban, ahol egymagam kellett kezeljem a Flak 36-ot azt hittem elsírom magamat. Nem tudom melyik hulladék volt az a játék, de jöttek a tigrisek és egyedül kellett kezelnem a Flak 36-ot. És egy perc alatt kb. 8-at lőttem vele. Azóta nem játszom ilyen szemetekkel. A nevére sem emlékszem melyik volt ez a pixelmaszat, de az hogy egyedül kezeltem a Flak 36-ot, na az vitt mindent.

A másik játékban, a Brothers in Armsban meg a Panzer IV E vagy F harckocsit Panzerfaustal közelről, kb. 5 lövéssel tudtam kinyírni. Borzalom.

Moderálva.
Helyesírási hibák javítva.
&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Roland, Időpont: 2010-09-25 15:23

De ha valaki tudja, hogy mivel érdemes játszani, akkor lehet szórakozni egy jót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 13:25 #43218

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Senkit nem érdekelnek ezek a csodafegyverek. A világháború alapvető dolgaival és alapvető fogalmaival sincsnek sokan tisztában, akkor minek ezekről az érdekességekről beszélni? SENKIT NEM ÉRDEKEL A V2 meg a Fritz-X.

Engem igen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 13:30 #43220

• HunBütyök
Hát, pedig sokkal fontosabb dolgok is vannak/voltak ezeknél.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 13:31 #43221

• Bazooka Joe
A Fritz X-ről pl.: én még nem is hallottam. Úgyhogy jó ha ilyen dolgok meg vannak említve!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 13:32 #43222

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Hát, pedig sokkal fontosabb dolgok is vannak/voltak ezeknél.

Ki dönti el, hogy mi a fontos?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 szep. 25 13:37 #43223

• Roland
Bazooka Joe írta:
A Fritz X-ről pl.: én még nem is hallottam. Úgyhogy jó ha ilyen dolgok meg vannak említve!

Én sem tudok róla sokat, csak annyit, hogy hajók elleni rakéta volt.

Szerintem is szükséges egy ilyen részleg a fórumra.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla