Einer spinnt immer! írta:
HunBütyök írta:
Hát arra, higy a 80 cm-es ágyú mellett elbújhat a KV-2 122 mm-ese. Ezen basszus sírva röhögtem.
A nagy torkolattűz szintén nagyon vicces volt.
A Schweere Gustav ágyúja komoly ellenfél lett volna a szövetségeseknek. Ez szintén jó volt. Megbnézm én azt hogyan lőtték volna ki vele a Shermant. Többe került egy lőszer ehhez az ágyúhoz, mint egy M4A2 Sherman harckocsi.
Nem baj, nagyon arik vagytok.
a Schwerer Gustav ágyúját lemondod? tudod te, mekkorát szólt, ha elsütötték, hm? (1 Gustavot ugyan elsütöttek Leningrádban, de a károkról nincs adat) gondolom nem. én is csak annyit tudok, hogy a tervezett pusztítás 1 egész falu eltörlését jelentette volna!

szóval nem lett volna hülyeség, sőt, komoly ellenfél lett volna!!!
Lemondom, igen
lemondom. a Gustav ágyúját.

Basszus fogalmazásgátlót vetettek be vagy mi a fene van veletek?
Azért mondom le a Gustavot, mrt ostromágyúként is macerás volt, és körülményes és drága, harckocsilövegként meg meg egyszerűen értelmetlen lett volna. Ez a megalománia.
Képzeljétek már el, hogy jön veled szmbe egy nyomrult T-34. És te, és még 130 haverod aki ezen a harckocsin szolgál, megdumáljátok, hogy ott jön egy T-34-es, lőjjétek ki. A T-34-es 3 km-re van mondjuk. Akkor bújik elő a bokorból... Ti mind a 130-an elkezdidetek a lövegcs9övet irányozni, betöltitek a csőbe a daruk segítségével a 3 tonnás lövedéket. Beméritek a távot, céloztok, és lőttök. És vagy eltaláljátok, vagy nem, miközben ő már 10 m-re van, mivel ez az egy lövés kb 25 percb tellett, és mind a 130-an elfáradtatok... A T-34-es meg ott áll melletttek és rálő alánctalpacskájára a monstrumnak ami ott álldogál mint f*sz a lakodalomban. A többi kis T-34-es meg odasompolyog és ripityomra lövik a mosntrumot amiben bennék 130 harckocsizó, 110 000 000 birodalmi márka, felrobban 30 darab 80 cm-es lövedék és kész.... Baromság az egész.
Mondok pár csodafegyvert bucikáim:
Panzerfaust, Laatikkomiina, M/S-39, M/S-40, molotov koktél.. és még millió fegyver. Amik olcsóak voltak, ellenben hatékonyak.