Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Az ún. csodafegyverek
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Az ún. csodafegyverek

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 13 19:49 #47365

• Nashorn
He-he-he...a torkolatűz éjjel nagyon jó...a nagytorkolattűz meg éjjel,-ködben kiválló!Wha-haha!

De a srácok a torkolati sebbeségre gondoltak...szerintem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 13 20:30 #47367

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Két butaságra egy harmadik, butaság válasz... ejnye fiúk... Ha nagy a torkolattüze... Ne csináljátok már! Direkt szivattok? Vagy csak poénkodtok?

mire gondolsz? illetve kire?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 05:32 #47371

• Gipszj
Ezeknek a nagy kaliberű lövegeknek meglehetősen alacsony volt a tűzgyorsasága. Hajóknál a töltés egyszerűbb, mert liften viszik a lőszert, ugyanez érvényes az erődtüzérségre, de egy ilyen jellegű fegyvernél ez nem nagyon megy. Megkérték volna az ellenséget, hogy szíveskedjék várni még egy 10 percet mire újratöltik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 06:43 #47378

• HunBütyök
Hát arra, higy a 80 cm-es ágyú mellett elbújhat a KV-2 122 mm-ese. Ezen basszus sírva röhögtem.

A nagy torkolattűz szintén nagyon vicces volt.

A Schweere Gustav ágyúja komoly ellenfél lett volna a szövetségeseknek. Ez szintén jó volt. Megbnézm én azt hogyan lőtték volna ki vele a Shermant. Többe került egy lőszer ehhez az ágyúhoz, mint egy M4A2 Sherman harckocsi.

Nem baj, nagyon arik vagytok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 06:44 #47379

• HunBütyök
Ja a \"lehadja\" az mit takar, Hadászatilag megelőzi? Vagy lehadakozza?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 08:14 #47384

• Bazooka Joe
Eme hozzászólásaikkal legalább színt visznek a fórumba a kopaszok. Most valld be őszintén Bütyök, hogy mikor derültél utoljára akkorákat, mint az utóbbi 1 - 1,5 hónapban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 11:43 #47422

• Einer spinnt immer!
Gipszj írta:
Ezeknek a nagy kaliberű lövegeknek meglehetősen alacsony volt a tűzgyorsasága. Hajóknál a töltés egyszerűbb, mert liften viszik a lőszert, ugyanez érvényes az erődtüzérségre, de egy ilyen jellegű fegyvernél ez nem nagyon megy. Megkérték volna az ellenséget, hogy szíveskedjék várni még egy 10 percet mire újratöltik.

jah, az idő fontos tényező volt ilyen esetben, de addig ők sem vártak volna összetett kézzel! szerintem eltaposták volna őket lánctalpaikkal
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 11:51 #47423

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Hát arra, higy a 80 cm-es ágyú mellett elbújhat a KV-2 122 mm-ese. Ezen basszus sírva röhögtem.

A Schweere Gustav ágyúja komoly ellenfél lett volna a szövetségeseknek. Ez szintén jó volt. Megbnézm én azt hogyan lőtték volna ki vele a Shermant. Többe került egy lőszer ehhez az ágyúhoz, mint egy M4A2 Sherman harckocsi.

a Schwerer Gustav ágyúját lemondod? tudod te, mekkorát szólt, ha elsütötték, hm? (1 Gustavot ugyan elsütöttek Leningrádban, de a károkról nincs adat) gondolom nem. én is csak annyit tudok, hogy a tervezett pusztítás 1 egész falu eltörlését jelentette volna! szóval nem lett volna hülyeség, sőt, komoly ellenfél lett volna!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 11:59 #47426

• Bazooka Joe
Elég lett volna tüzérségi támogatást kérni arra a helyre, ahol az a Pz.kpfw. VIII vagy E-100 lőállást foglalt. A körülötte lévő épületek rommá válnak emiatt akadályozzák a harcjárművet a mozgásban, még rosszabb eshetőség, ha a romok maguk alá temetik.

Városi harcban nem érdemes harckocsikat alkalmazni. Sztálingrád vagy Berlin példájából ez világosan kitűnik.

www.teletubbies.com

www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies

<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-11-14 15:12
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 12:23 #47427

• Einer spinnt immer!
ezek is csak találgatások. mivel nem készült el, így könnyű mondani bármit, mivel nem tudjuk az igazi teljesítményét

(nemár, te még mindig teletabikat nézel? )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 13:11 #47444

• Bazooka Joe
Nem csak követem a Bütyök által megteremtett hagyományt!

Mi amúgy is mást tekintünk csodafegyvernek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 13:27 #47446

• HunBütyök
Einer spinnt immer! írta:
HunBütyök írta:

a Schwerer Gustav ágyúját lemondod? tudod te, mekkorát szólt, ha elsütötték, hm? (1 Gustavot ugyan elsütöttek Leningrádban, de a károkról nincs adat) gondolom nem. én is csak annyit tudok, hogy a tervezett pusztítás 1 egész falu eltörlését jelentette volna! szóval nem lett volna hülyeség, sőt, komoly ellenfél lett volna!!!

Lemondom, igen lemondom. a Gustav ágyúját.
Basszus fogalmazásgátlót vetettek be vagy mi a fene van veletek?

Azért mondom le a Gustavot, mrt ostromágyúként is macerás volt, és körülményes és drága, harckocsilövegként meg meg egyszerűen értelmetlen lett volna. Ez a megalománia.

Képzeljétek már el, hogy jön veled szmbe egy nyomrult T-34. És te, és még 130 haverod aki ezen a harckocsin szolgál, megdumáljátok, hogy ott jön egy T-34-es, lőjjétek ki. A T-34-es 3 km-re van mondjuk. Akkor bújik elő a bokorból... Ti mind a 130-an elkezdidetek a lövegcs9övet irányozni, betöltitek a csőbe a daruk segítségével a 3 tonnás lövedéket. Beméritek a távot, céloztok, és lőttök. És vagy eltaláljátok, vagy nem, miközben ő már 10 m-re van, mivel ez az egy lövés kb 25 percb tellett, és mind a 130-an elfáradtatok... A T-34-es meg ott áll melletttek és rálő alánctalpacskájára a monstrumnak ami ott álldogál mint f*sz a lakodalomban. A többi kis T-34-es meg odasompolyog és ripityomra lövik a mosntrumot amiben bennék 130 harckocsizó, 110 000 000 birodalmi márka, felrobban 30 darab 80 cm-es lövedék és kész.... Baromság az egész.

Mondok pár csodafegyvert bucikáim:
Panzerfaust, Laatikkomiina, M/S-39, M/S-40, molotov koktél.. és még millió fegyver. Amik olcsóak voltak, ellenben hatékonyak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 13:51 #47455

• Einer spinnt immer!
hogy eldöntsem a vitát, töltök fel 2 képet, nézd meg! nemcsak 1 ágyúja lett volna...

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Einer spinnt immer!, Időpont: 2010-11-14 14:55
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 13:56 #47456

• Einer spinnt immer!
és a második:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 13:58 #47458

• Einer spinnt immer!
azért így már más a felállás elöl 3 ágyú, oldalfegyverek + vastag páncél = tökéletes kombináció
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla