Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Az ún. csodafegyverek
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Az ún. csodafegyverek

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 14:01 #47460

Kb 5 percig bírta volna, miután kijön a futószalagról, a vadászbombázóknak ez teríték célpont. Az első világháborúban viszont lehet bevált volna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 14:02 #47461

• Zsky5
Ez nem a monster, hanem a Patkány. Ez lett volna az 1000 tonnás, nem? De ezen nem 80 cm-es Dora volt hanem kettő 15 cm-es hajóágyú.

Én is osztom Bazooka és HunBütyök véleményét, semmire nem lett volna jó.

Csak azt áruljátok el nekem, ha pár oldallal előbb leírjátok, hogy a többtornyú mozgó erődök, és a lomha acélszörnyek elavultak 1941-re és csak propaganda értékük volt, akkor ettől miért kell hasraesni?

Németországnak se üzemanyaga, se vasérce, se mása nem volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 14:06 #47463

Zsky5 írta:

Németországnak se üzemanyaga, se vasérce, se mása nem volt.

Megcsinálták volna fából... Tényleg... néhány hónapig még tartott volna a háború szerintem a németek kifejlesztik a vízzel hajtott fából készült tankokat. Rá lettek volna kényszerülve:cheer:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 14:32 #47478

• HunBütyök
Igen, mint a finnek a fából készült taposóaknát vagy harckocsiaknát.

Már írtam róla régebben. Casuk nemnagyon volt, TNT-jük még akadt, kiadták parancsba az asztalosüzemeknek, bútorgyáraknak, hogy irány az erdő, a fűrészmalom és 60X40-es ládikákat tessék gyártani. Ha rámegy a harckocsi, beszakad a ládika és pápá T-26.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 14:48 #47488

Te jó ég!
Ennek mekkora lehetett volna a páncélzata,és hányan kezelték volnaÍ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 14:52 #47491

komolyan azt hiszitek, hogy ez használható jármű lett volna?

Ez egy nagy rakat sz*r, és ezt még maga Hitler is látta, aki pedig tudjuk milyen megalomániás volt. Egyrészt egy ilyen tank kitűnő célpontot nyújtott volna az angolszász légierőnek. Egy 42 m hosszú, és 14 m széles objektumot egy kezdő bombacélzó eltalál 6000 m magasról. Márpedig azt nem írta volna, amint azt a mellékelt ábra is mutatja:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Igen, felülről nyitott, tehát egy repeszbomba is elég. és tökmindegy az a 10 légvédelmi ágyú, mert van elég sok gépe az USAAF-nak, és a VVS-nek is.

Másrészt a négy motor összesen óránként 2333 kg dízelt fogyasztott volna. Az kicsit sok.

Valamint egy ilyen tank csak egy két folyó közti sávon tudott volna operálni, mivel nincs híd ami elbírja.

Hülyeség az egész.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 16:06 #47515

• Zeki
Hát igen, pláne az első lövésnél akkora lökés érte volna a szerkezetet, hogy agyon b.sz mindenkit benne. Ez nem a Star Wars...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 20:18 #47619

• Einer spinnt immer!
Rossz képet linkeltem:pinch: ám te ezt a vázlatosat hol találtad?

Nem hiszem el, hogy csak 1 lövege lett volna... azt mindenki tudná, hogy ha egyszer lő, utána fél óráig cigiszünet van

Javítva!
<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-23 14:24
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 20:23 #47622

Zeki írta:
Hát igen, pláne az első lövésnél akkora lökés érte volna a szerkezetet, hogy agyon b.sz mindenkit benne. Ez nem a Star Wars...

Hát igen, a Birodalomnál is érdekes konvenciók voltak. Lomha nagy méretű lassú lépegető járművek légierő nélkül??!!(Még most sem értem miért nem használtak légierőt a hothi csatában...) (Ez még nem off?:DD)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 14 22:45 #47628

• Einer spinnt immer!
de már kezd az lenni... jah, ilyen módon beszélhetnénk a grillezett csirkecomb helyes elosztásáról is
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 15 17:15 #47668

• Zeki
portillo írta:
Hát igen, a Birodalomnál is érdekes konvenciók voltak. Lomha nagy méretű lassú lépegető járművek légierő nélkül??!!(Még most sem értem miért nem használtak légierőt a hothi csatában...) (Ez még nem off?D)

Na látod ez jó kérdés! Lehet nem bírták a hideget? A birodalom elég gyenge a föld feletti csatákban... de ez már a játékok és az ehhez hasonló cuccok pontatlansága, mert még sem olyan gagyi.

Jó de magyarázható a Tie gépek gyenge páncélzatával és a fagyálló tulajdonságának, ami gyenge. Pláne hogy napelemmel működnek és azok teljesítményéhez állandó meleg szükséges. Mert az ion motorok magukban gyengék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 15 18:25 #47712

• koi
Mert h...lyék voltak és nem csináltak csataűrhajót,ami akármilyen időjárást kibír.Egyébbként a Tie vadász bírta volna a hideget,\'iszen az űrben -200-ak vannak,nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 15 18:32 #47717

• Einer spinnt immer!
Törölve! <br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-19 14:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 16 16:20 #47916

Mese? Ne már! Ez nem téma!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-19 14:56
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2010 nov. 16 18:33 #47991

• Einer spinnt immer!
Törölve!

Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-19 14:57<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-19 14:59
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.11 másodperc
Joomla templates by a4joomla