Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Modern haditechnika
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Modern haditechnika

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 04 19:02 #55377

Azt jobban élvezném... xD
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 05 06:34 #55378

• banditos
Matt,Izraelben így van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 05 10:57 #55382

• KzL
Panther írta:
Nem tudom, mi sül ki ebből, de nem sok jó. Pl. nézzünk engem:
20 évesen 105 kg vagyok, a kondim kifejezetten pocsék, és mindez épp amiatt, hogy anno nem edzőttem a seregben. Ezt szerintem kicsit késő lenne behozni, magas vérnyomással pláne.

Plusz egy nagy rakás embernek tönkrevágná az elképzeléseit a jövőjével kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy szerintetek a romák majd be akarnak vonulni?

Amikor én vonultam akkor én 115 voltam. 105tel szereltem. kibírtam bár az már nem katonaság volt amikor én voltam. Ha engem behívnának akkor én már zázezredes lennék.<br><br>Szerkesztette: KzL, Időpont: 2011-04-05 12:59
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 05 13:12 #55384

• Panther
Tudod, én 1 liter vízzel kibírok 30 km gyaloglást 40 fokban. De azért nem ennyiből áll a dolog. A falmászás már érdekes lenne...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 05 14:54 #55386

• banditos
Akaraterő kérdése az egész!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 06 14:09 #55402

• Panther
Meg a fizikai erőé is.

Mindeggy, mit akarok, ha nem bírok felemelni 200 kilót. Erre csak kevesen képesek, bár az is igaz, hogy kényszerhelyzetben az ember önmagán felül teljesíthet.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-04-06 16:10
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 08 21:46 #55511

Panther írta:
Nem tudom, mi sül ki ebből, de nem sok jó. Pl. nézzünk engem:
20 évesen 105 kg vagyok, a kondim kifejezetten pocsék, és mindez épp amiatt, hogy anno nem edzőttem a seregben.

Persze csakis ez a probléma oka. HA nincs sorkatonaság, akkor mindenki 120kilós disznó. Vagy inkább magadban kellene keresni a problémát, lustaság, akaretőhiány a probléma.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 08 21:47 #55512

Egyébként azt vártam hogy ebben a topicban nagyban nyomatjátok a líbiai háború témát, részletezve kivesézve, de csalódtam a fórumban:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 08 23:04 #55515

• KzL
portillo írta:
Egyébként azt vártam hogy ebben a topicban nagyban nyomatjátok a líbiai háború témát, részletezve kivesézve, de csalódtam a fórumban:laugh:

Én is de a tv szinte semmit nem ad már erről legalábbis a magyar. Viszont a BBC-n(?) olyat láttam else hiszem a csávók miután elfoglaltak valami repteret, UB blokkokat raktak terepjárókra gondolom sorozatvető gyanánt. A barmok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 09 07:18 #55526

• Panther
Tényleg? Tehát szerinted az, hogy el vagyok hízva, csakis az én hibám? Hallottál már a genetikáról, pajtás?
A családomban csak egy ember van 100 kg alatt. És ha a lustaság csak annyit jelentene, mint ami én vagyok, ez egy tökéletes világ lenne. Mellesleg, testnevelésből általánosban felmentésem volt, mert 12(!) dologra allergiás voltam. 10 év alatt, kb. 1 millióból kúráltuk ki. Addígra 90 kg voltam, és lefogyni sokkal nehezebb, mint felszedni pár kilót. Semmi nincs a világon, ami csak 1 dologtól függene. Kész, téma lezárva.

A magyar tv elég rossz képet ad a Líbiai harcokiról, én is a BBC-t ajánlanám, a grúziai konfliktust azon lestem egész nap, a magyar tv csak este adott le 2 perces tájékoztatót, és a felvételeik sem voltak valami jók. Egy sem készült harc közben, minden orosz tankok vonultak, meg hasonló.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 09 08:11 #55528

• KzL
Amúgy szerintem nincs is mit ezen vesézni. A fejletteb nyugati technikával felszerelt szövik bombázzák a buckalakókat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 09 13:30 #55533

• Hayate
Újabb helyszínt talált a nyugati világ, ahol lehet tapasztalatot, referenciát szerezni, illetve tesztelni a drága pénzen kifejlesztett harci eszközöket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 09 13:43 #55535

• KzL
Jaja. De nem tudom mit csinálnának az amcsik ha nem ványadt seggű bokorugrókkal kerülnének szembe akik csak oda szurogatnak, hanem olyan haderővel akik oda csapnak rendesen. Akik vissza lőnek tankokkal, repülővel, rakétákkal, haditengerészettel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 09 15:31 #55540

Panther írta:
Tényleg? Tehát szerinted az, hogy el vagyok hízva, csakis az én hibám? Hallottál már a genetikáról, pajtás?
A családomban csak egy ember van 100 kg alatt. És ha a lustaság csak annyit jelentene, mint ami én vagyok, ez egy tökéletes világ lenne. Mellesleg, testnevelésből általánosban felmentésem volt, mert 12(!) dologra allergiás voltam. 10 év alatt, kb. 1 millióból kúráltuk ki. Addígra 90 kg voltam, és lefogyni sokkal nehezebb, mint felszedni pár kilót. Semmi nincs a világon, ami csak 1 dologtól függene. Kész, téma lezárva.

Hidd el a kezem alatt lefogynál 1 hónap gulág után is 100kg lennél?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 ápr. 09 15:35 #55542

KzL írta:
Jaja. De nem tudom mit csinálnának az amcsik ha nem ványadt seggű bokorugrókkal kerülnének szembe akik csak oda szurogatnak, hanem olyan haderővel akik oda csapnak rendesen. Akik vissza lőnek tankokkal, repülővel, rakétákkal, haditengerészettel.

Ami érdekes volt nekik szerintem, pl egy Irán elleni offenzíva esetén tomahawkok tömkelege vs s-200as, mivel Irán is használ ilyesmit, bár hatótávolágát kibővítették, átalakított s-200asokat. Eléggé hatékonyak tomahawkok, ez kiderült, más kérdés mit kezdenek olyan légvédelem ellen ami középtávú rakétavédelemmel van ellátva. Tudtommal a líbiaiak nem használtak ilyesmit, minden TomaHawk célt talált.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla