Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Modern haditechnika
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Modern haditechnika

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 02 16:38 #56387

• Magyarharcos

Bin Laden is állítólag ott hagyta a fogát valahol.

Meg egy kérdés:
Melyik a helyes kifejezés, hőkövető, vagy hőkereső rakéta?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 02 16:51 #56389

• koi
Az amcsik még utoljára,miután Allahhoz költözött,megúsztatták egy kicsit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 03 09:57 #56407

• Panther
Igen, a rendőrnek van is hatalma, meg nincs is.

A Bin Ladenesről csak annyit, hogy mintha már egyszer mondták volna ezt korábban. Lehet, hogy levágatta a szakállát, és a kutya sem ismeri fel. Lehet, hogy pár sarokra él a Fehér Háztól.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-05-03 11:57
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 04 07:07 #56424

• Magyarharcos
Panther írta:
Igen, a rendőrnek van is hatalma, meg nincs is.

A Bin Ladenesről csak annyit, hogy mintha már egyszer mondták volna ezt korábban. Lehet, hogy levágatta a szakállát, és a kutya sem ismeri fel. Lehet, hogy pár sarokra él a Fehér Háztól.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-05-03 11:57

Erre mondják azt, hogy néha a legjobb búvóhely a jól látható búvóhely.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 05 09:12 #56461

• Panther
PONTYOSAN!

Ahol biztos nem bújnál el szerintük, oda kell. Na nem úgy, mint az Irígy Hónaljmirígynél, hogy az uborka közt.

Azért találták meg végül a Náci háborús bűnösök nagy részét Dél-Amerikában. Ki hitte volna?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 05 18:58 #56473

• Magyarharcos
Vickes, nem hozzák nyílvánoságra a felvételt, mert még bajok lesznek belőle.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 06 14:05 #56487

A topichoz kötődő hozzászólásokat várjuk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 06 14:43 #56495

• Panther
Fiúk, jól tudom, hogy az amik kísérleteznek földi célok támadására alkalmas lézerfegyverek beépítésével Herculesekbe? Csak pletykát ismerek erről, de az akad bőven.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 06 17:17 #56501

• Magyarharcos
Panther írta:
Fiúk, jól tudom, hogy az amik kísérleteznek földi célok támadására alkalmas lézerfegyverek beépítésével Herculesekbe? Csak pletykát ismerek erről, de az akad bőven.

Ha ez igaz, akkor jövő héten már Star Wars lesz a világban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 07 06:49 #56521

• Panther
Szerintem még legalább száz évbe telik, mire a lézerfegyverek olyan kicsire zsugorodnak, hogy kézifegyverként legyenek használhatóak, úgyhogy ezt hagyjuk. A lézertechnológia, bát még gyerekcipőben jár, igenis létező eleme a fegyverkezési versenyek új szakaszának. Már messze nem csak célmegjelölésre és rakétaelhárításra alkalmazhatóak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 07 07:59 #56526

Panther írta:
Szerintem még legalább száz évbe telik, mire a lézerfegyverek olyan kicsire zsugorodnak, hogy kézifegyverként legyenek használhatóak, úgyhogy ezt hagyjuk. A lézertechnológia, bát még gyerekcipőben jár, igenis létező eleme a fegyverkezési versenyek új szakaszának. Már messze nem csak célmegjelölésre és rakétaelhárításra alkalmazhatóak.

Izraelnek és az Usa-nak már vannak kézi lézerfegyvereik. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2011-05-07 10:02
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 07 13:02 #56534

• Panther
Lehet, hogy csak azért, mert még nem láttam, de ez a kép mit bizonyít? Egy ilyen méretű fegyver sok probléma forrása:

-kicsi, de sok energia előállítására képes erőforrást igényel
-igen drága az előállítása
-komoly veszélyforrás, ha csak egy is rossz kezekbe kerül
-teljesen más a használata, mint egy hagyományos lőfegyveré

Amúgy sem hiszem, hogy ha lenne nekik, egyből képeket raknának róla a netre. És ha van is, másnak miért ne lehetne titokban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 07 17:47 #56549

• Zeki
Esküszöm nem értem az embereket...arra törekednek hogy minél kegyetlenebb, és egyszerűbb módon gyilkolják le a másikat.... maholnap a lézerkard már megvehető lesz a feketepiacon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 07 18:57 #56552

• Magyarharcos
cserpakszabi írta:
Panther írta:

Izraelnek és az Usa-nak már vannak kézi lézerfegyvereik. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2011-05-07 10:02

Tényleg, ezt a képet láttam már, de nem tudtam mire kivélni azt az izét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Modern haditechnika 2011 máj. 07 19:16 #56559

• Bazooka Joe
Zeki írta:
Esküszöm nem értem az embereket...arra törekednek hogy minél kegyetlenebb, és egyszerűbb módon gyilkolják le a másikat.... maholnap a lézerkard már megvehető lesz a feketepiacon.

Az ok: ebben van pénz.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla