Panther írta:
Igen, a Belfast. Egyszer, ha tehetem, elugrok Londonba, és megnézem. Nameg sok mást is. Elugranék Hendonba, az Imperial War museumba, a Természettudományi múzeumba, stb.
Ezek közül csak a Belfast-ot és az Imperial War múzeumot láttam. A Belfast nekem sokkal érdekesebb volt.
Sinsheim sokkal közelebb van és sokkal nagyobb is mint az I.W. múzeum, ott az egyik nagy csarnokban (kb. 50x100m) csak II.VH.-s járművek vannak kiállítva. Van szabadtéri része is és egy másik csarnokban a polgári járművek vannak kiállítva. Pl. a Blue Flame is. Nem messze van Sinsheim-től Speyr, hasonló jellegű csak kisebb, de ott egy komplett tengeralattjáró is ki van állítva, belülről is meg lehet nézni. Prága Kbely sem rossz, meg Krakkó sem, de ezeken a helyeken csak repülőgépek vannak kiállítva. Régen láttam még a Belgrádi és Kairói múzeumot is, de ezek kisebbek közé tartoznak. A belgrádit még a hatvanas években láttam, erről nincs, de a többiről vannak fényképeim. Ja, még voltam a luzern-i és bécsi múzeumokban is. A luzern-i a jelentősebb.