Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Repülők

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 okt. 30 08:17 #20131

A Puma asszem olasz, de lehet, hogy hülyeséget mondok<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2009-10-30 09:19
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 okt. 30 16:39 #20157

• Vezér
a Puma az 1 francia szállító helikopter ebben biztos vagyok. Tiger viszont ha jól tudom amerikai bár ebben nem vagyok biztos
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 okt. 31 07:11 #20195

• Oberstgruppenführer
A Tigris harci helicopter egy közös ANgol-Francia-Német fejlesztés eredménye, tökéletesen mozgékony és fel van vértezve mindenféle elektromágneses impulzus rádiózavarás és interferencia ellen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 nov. 02 05:29 #20413

• koszta
Kérném ezt nem itt folytatni. Köszönöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 nov. 02 05:30 #20415

• HunBütyök
Na de tényleg nem tudom mi köze a rádióknak a helikopterhez azért írtam. Milyen interferenzia meg rádiózavarás?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 nov. 09 13:28 #20849

• Oberstgruppenführer
Valaki tudja mi értelme a \&quot;Luftbery-kör\&quot; nevezetű Brit légvédelmi formációnak? mert én egyszerűen nem tudom elképzelni. Azt írják egymás mögött 70méter-el köröznek a Brit gépek úgy ,hogy a bal szárnyuk a föld felé mutat. És így az a Német gép amelyik megpróbál ráfordulni egy Britre rögtön egy másik Brit gép elé kerül ami lelövi.

Valaki érti ezt? Akkor miért nem felülről repülnek rá a Németek odalőnek egy sorozatot ahol köröznek a gépek aztán átszáguldanak a kör közepén és elrepülnek újra magasságot gyűjteni.

És mi értelme ennek a körnek egyáltalán? Hiszen a vadászok így csak egymást tudják oltalmazni addig a Német bombázók nyugodtan tevékenykedhetnek amíg ők köröznek, vagy a saját bombázóikat lelövik a Német vadászok amíg ők köröznek nem értem én ezt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 nov. 09 15:53 #20858

Úgy tudom, hogy ezt a taktikát a britek kifejezetten a Messerek elleni Dogfight (azaz csak vadász küzd vadász ellen, nevezték ezt \&quot;söprögetésnek\&quot; is, célja az ellenfél vadászerejének megsemmisítése, és a légifölény megszerzése) harcra alakították ki, nem arra, ha bombázókat támadnak. Egyébként az általad leírt módszert, az alakzat szétzilálására, Hans-Joachim Marseille fejlesztette ki, és alkalmazta is sikeresen az angol formáció ellen.

Remélem segítettem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 nov. 09 15:55 #20859

• Liberator
Nem sok értelme volt szerintem. Hans Joachim Marseille, Észak Afrikában ebbe a körbe valahogy belerepült alulról, és ledarálta az angolokat. De hogy pontosan hogy is néz ez ki, azt nem tudom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 nov. 09 16:10 #20861

• Oberstgruppenführer
Hans Joachim Marseille -ről én is olvastam de azt hiszem azt írták hozzá ,hogy átrepült a körön majd éles fordulóba vitte a gépét és kilőtte a kiszemelt áldozatot gyakorlatilag úgy ,hogy akkor nyomta le az elsütő billentyűket amikor még a célpont nem is volt az orra előtt gyakorlatilag ösztönből lőtte le a gépeket.

De hiába értem meg a szavakat nem tudom elképzelni a valóságban
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 dec. 14 09:08 #22447

Nekem a P-51 es Mustang !

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 dec. 14 13:01 #22472

a német JU-87 Stuka :

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: andy50, Időpont: 2009-12-14 14:01
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 dec. 14 14:44 #22479

én tudom hogy az angol pilóták a lufberri körbe tömörülve bármilyen szögből is jött a támadás ők arra a lufberi körből ki tudtak térni(mármint a támadó repülőre/ és könnyen lelőheti. ez szívás akkor amikor az ellenfél felülről támad és az angol nem tud ráfordulni .Amúgy ugyanez van alulról is .Csak marseile olyan hülye volt hogy nem lőtt felülről hanem kitette magát az 5-szörös g erőnek.

Kérlek ne használj ennyi nevető fejet. Köszönöm.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-12-14 16:26
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 dec. 14 14:49 #22480

ja és ezt onnan tudom hogy én ilyen 2 világháború repülőgépeivel foglalkozó stréber aki szinte mindent tud a 2világháborús repülőgépekről.Én ilyen mániákus féle vagyok.

Animációk törölve.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-12-17 14:15
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 dec. 15 12:48 #22637

mit tudsz nekem mondani a P-51 Mustangról??

csunyabácsi????????????
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2009 dec. 15 20:39 #22733

stuka volt a legjobb zuhanó bombázó nem?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla