Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Repülők

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 15:23 #36791

Számvéber Norbert írta:
Jagdpanther írta:

De most ezt miért kellett?

Annyira jó volt a történet, hogy gondoltam felrakom ide is, lássuk ki ugrik be:lol:[/quote]

Hülyeséget nem kellene terjeszteni, még viccből sem. Írhatnék én is olyat, amire soha nem jönnétek rá, hogy kamu. Mire jó a másikat becsapni, aztán kuncogni magunkban?<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-07-15 17:22[/quote]

Elmondtam volna, csak megnéztem volna kik ugranak be neki. Nem jó hazugságot terjeszteni, de viccet azt azért szabad nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 15:25 #36792

• Számvéber Norbert
Jagdpanther írta:
Számvéber Norbert írta:
Jagdpanther írta:

Annyira jó volt a történet, hogy gondoltam felrakom ide is, lássuk ki ugrik be:lol:

Hülyeséget nem kellene terjeszteni, még viccből sem. Írhatnék én is olyat, amire soha nem jönnétek rá, hogy kamu. Mire jó a másikat becsapni, aztán kuncogni magunkban?<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-07-15 17:22[/quote]

Elmondtam volna, csak megnéztem volna kik ugranak be neki. Nem jó hazugságot terjeszteni, de viccet azt azért szabad nem?[/quote]

Ez nem jó vicc. Ezt a \"Kaméleon\"-ügyet a mai napig nem sikerült teljesen kiiktatni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 15:29 #36793

A BMW hajtóművek és a Linz alapján én inkább arra tippelnék, hogy Taylor hadnagy talán egy Heinkel He 162-est látott.
Vagy egy kéthajtóműves Heinkel He 280-as prototípust! A He 280 V8-ast egyébként T-vezérsíkkal is kipróbálták, igaz azon Junkers Jumo 109-004 hajtóművek voltak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 15:31 #36794

Számvéber Norbert írta:
Jagdpanther írta:
Számvéber Norbert írta:
Jagdpanther írta:

Annyira jó volt a történet, hogy gondoltam felrakom ide is, lássuk ki ugrik be:lol:

Hülyeséget nem kellene terjeszteni, még viccből sem. Írhatnék én is olyat, amire soha nem jönnétek rá, hogy kamu. Mire jó a másikat becsapni, aztán kuncogni magunkban?<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-07-15 17:22

Elmondtam volna, csak megnéztem volna kik ugranak be neki. Nem jó hazugságot terjeszteni, de viccet azt azért szabad nem?[/quote]

Ez nem jó vicc. Ezt a \"Kaméleon\"-ügyet a mai napig nem sikerült teljesen kiiktatni.[/quote]

Jó de, ha már viccelődünk, akkor inkább a vicc rovatba kellett volna feltenni!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 15:33 #36795

Ez éppen olyan, mint a Harmadik Birodalom csészealj (UFO) projektjei....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 16:02 #36797

Kamikaze írta:
Számvéber Norbert írta:
Jagdpanther írta:
Számvéber Norbert írta:
Jagdpanther írta:

Hülyeséget nem kellene terjeszteni, még viccből sem. Írhatnék én is olyat, amire soha nem jönnétek rá, hogy kamu. Mire jó a másikat becsapni, aztán kuncogni magunkban?<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-07-15 17:22

Elmondtam volna, csak megnéztem volna kik ugranak be neki. Nem jó hazugságot terjeszteni, de viccet azt azért szabad nem?

Ez nem jó vicc. Ezt a \"Kaméleon\"-ügyet a mai napig nem sikerült teljesen kiiktatni.[/quote]

Jó de, ha már viccelődünk, akkor inkább a vicc rovatba kellett volna feltenni!!![/quote]

Oda tettem vol.na, ha létezne még.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 15 16:48 #36798

• Roland
Kamikaze írta:

Pedig most előkerültek új feljegyzések, miszerint egy prágai Skodagyárban fejlesztettek prototípusokat...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 22 13:25 #37048

Roland írta:
Kamikaze írta:

Pedig most előkerültek új feljegyzések, miszerint egy prágai Skodagyárban fejlesztettek prototípusokat...

És hol írtak róla? Jó lenne valamre hivatkozni, és majd reagálunk rá.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 25 10:41 #37114

• Bazooka Joe
A filmek topikban azt hiszem megadtam erről egy linket. Német kutatóexpedíciók a Déli-sarkon + UFO-k.

Megpróbálok utánakeresni nektek.

Áhá! Meg is van:

www.megavideo.com/?v=VWOV9PJW<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-07-26 11:40
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 25 10:50 #37115

• Roland
Kösz a linket!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 26 09:30 #37164

Én is köszönöm!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 26 11:25 #37171

• Roland
Érdekes ez a Délisarki Nácik története.,
Szerintem egyedül annyi a valóságalapja, hogy amikor a nyugati szövetségesek a háború végén beindították a Paperclip (Gemkapocs) hadműveletet döbbenten vették észre, hogy az általuk kereset kutatók több mint felét nem találták meg... Ebből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a világ egyik eldugott szegletébe szállították őket a Nácik, ahol folytathatják tovább ördögi kutatásaikat.
No meg tán az, hogy a Náciknak valóban volt egy Délisarki bázisuk. Mégpedig egy bálnavadász telep. (A bálnazsír rengeteg nitroglicerint tartalmaz.) Erre a telepre bármikor ráfoghatták, hogy egy csodafegyverekkel kísérletező hadibázis...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 26 12:18 #37175

Nekem nagyon tetszett a film... Utánanézek annak a haditengerészeti akciónak, amiről a film eleje szól.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 26 12:35 #37177

• Roland
Hát igen! Elgondolkodtató filmecske!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc repülők 2010 júl. 26 14:20 #37180

Roland írta:
Érdekes ez a Délisarki Nácik története.,
Szerintem egyedül annyi a valóságalapja, hogy amikor a nyugati szövetségesek a háború végén beindították a Paperclip (Gemkapocs) hadműveletet döbbenten vették észre, hogy az általuk kereset kutatók több mint felét nem találták meg... Ebből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a világ egyik eldugott szegletébe szállították őket a Nácik, ahol folytathatják tovább ördögi kutatásaikat.
No meg tán az, hogy a Náciknak valóban volt egy Délisarki bázisuk. Mégpedig egy bálnavadász telep. (A bálnazsír rengeteg nitroglicerint tartalmaz.) Erre a telepre bármikor ráfoghatták, hogy egy csodafegyverekkel kísérletező hadibázis...

Azért a tudósok és kutatók jó részét megtalálták! Lásd von Braun és csapatát az amcsik! A másik felét Gröttruppal az élen meg a szovjetek \&quot;szerződtették\&quot;! Rajtuk kívül a britek és a franciák szolgálatába is állt a maradék...<br><br>Szerkesztette: Kamikaze, Időpont: 2010-07-26 16:21
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.20 másodperc
Joomla templates by a4joomla