Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 02 15:08 #19170

• Álmos97
Hansen írta:
Álmos97 írta:
Az első a kedvencem.

Hát aki erre pénzt költ.....

Nyíregyházán 495 forint.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 02 15:16 #19172

Sz@r játékok régen is voltak és mindig is lesznek. Inkább a jókban kell meglátni a rengeteg munkát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 03 05:09 #19189

• Álmos97
koszta írta:
Régen mennyit néztem rossz pc játékokat. Aztán most már vagy fél éve nem néztem rá az oldalra. Valahogy régebben viccesebbek voltak a videók.

Megjelent egy új videója.
A címe: Mesterlövész újra töltve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 03 06:16 #19191

Érdekes ez a Hitler koponyacsint darabjáról írt cikk. Sok kérdést felvet, de aki nem naív az sejthette, hogy kamu a darab... Az én nagy kérdésem akkor is az, hogy miért kellett felrobbantani a bunkert?..???

Nem vagyok törvényszéki orvos, de a kimeneten nem kellett volna a golyónak egy szép darab csontot \"elvinnie\"? Ez inkább olyan mintha meg lenne fúrva...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 03 06:29 #19192

• koszta
OFF:

És talán nem a Háló játékokhoz kellene ezt írni, ugye Hansen? Vélemények rész, vagy a Világháború témakörön belül valamelyik téma is megfelelne erre, de nem a háló játékok.
Próbáljunk meg ne sokat offolni, hanem mindenhol témánál maradni. És természetesen lehet témát is nyitni (meg ugye ott a Bármi téma is). Köszönöm.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-10-03 08:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 03 14:36 #19230

Osztom Koszta mondatait!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 03 14:38 #19231

• Zeki
PC games ami most jött ki pl. a Need Force Speed: Shift - hát nem lett a legjobb
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 04 15:32 #19270

koszta írta:
OFF:

És talán nem a Háló játékokhoz kellene ezt írni, ugye Hansen? Vélemények rész, vagy a Világháború témakörön belül valamelyik téma is megfelelne erre, de nem a háló játékok.
Próbáljunk meg ne sokat offolni, hanem mindenhol témánál maradni. És természetesen lehet témát is nyitni (meg ugye ott a Bármi téma is). Köszönöm.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-10-03 08:30

Bocs ez most teljesen véletlen volt.

Valakinek egyébként megvan eredetiben valamelyik company of heroes? Én most megrendeltem vateran van az anthology (mind a 3 rész) 7500 forintért. Remélem jó lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 04 17:09 #19284

• Zeki
Megnéztem a mester lövészt hát?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 04 17:11 #19285

mily finoman fejezed ki magad
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 04 17:36 #19295

• Álmos97
Zeki írta:
Megnéztem a mester lövészt hát?!

Mit?
A videót vagy a játékot?
Esetleg mindkettőt?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 04 19:34 #19299

• Bazooka Joe
Huhú!!! Ma nagyon kellemes meglepetés ért a COHTOV játékkal kapcsolatban, mivel megtaláltam a módját, hogy ki lehessen hívni egy Tigris II-est a harcmezőre! Rendesen írtottam is vele az Amcsikat... hát mit mondjak frenetikus élmény volt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 05:03 #19300

Azt elhiszem Joe!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 05:10 #19301

• HunBütyök
Sziasztok, én most a moddolás közepette kis szünetzet tartottam.
A Cold War Conflicts-szal játszottam, és a Gulf Warral.
Mindkettő egy egy Sudden strike alapot hazsnáló standalone. Majd mutatok screenshotokat.

A Cold War cCXonflitcs az a Koreai háború és a 6 napos háború témáját dolgozza fel.
itt az Izraeli Hadsereggel a 4. pályán vagyok a campaignban.
Az Észak Koreai hadsereggel a campaign 3. missionjában.
Az USA campaignt nem csináltam még meg csak az első pályáját.
Az egyiptomi campaign első mapja is viszomt rohadtul nehéz volt. át kell kelnem a Szuezi csatornán, de a zsidók minden kis földjüket foggal-körömmel vádik.

A Guélf War is nagyon szuper, itt Irakkal vagy Iránnal tudsz játszani. Az Iráni hadsereggel a 3. pályáig jutottam a campaignban. Az iraki csapatokkal a második pályán vagyok.

Amúgy gondolkodok, hogy a második vh-s sudden után, ha végeztünk, készítünk egy modernebb modot.

A campaignok mindkét játékban szenzációsak, izgalmasak, letehetetlenek. Pár ötletet el fogok lopni az Észak-Afrikai campaignhoz az biztos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 05:42 #19302

• HunBütyök
Itt éppen az Izraeli csapatok 105 mm-es Supershermane, zsákmányolt SU-100-asa és Centurionja látható. Meg teherkocsi meg 25 fontos tábori ágyú.
Éppen egy Egyiptoni ellenőrzés alatt álló vasútállomást lövök. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc
Joomla templates by a4joomla