Ez egy 2009 márciusában megjelent oroszt game, ami a sudden strik emotrját hazsnálja. Standalone játék. Csak oroszországban jött ki. Na hát nem hiába az oroszok tudnak jó dolgkat csuinálni: 500 MB-s game, 2D, de a világ legjobb játékának motrját hazsnálva egy izgalmas modt csináltak belőle. Igen, le lehet tölteni. Majd adok hozzá infót.
Egy sorzat tagja amúgy ez:
Europa 2015 (képzeletbeli Nato vs Oroszország konfliktus)
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Ez amivel most játszottam a Compulsion for peace (Grúzia meg kultúrált népek vs orosz mocsárlakók)
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
A többi változatról nem találtam képet. Amúgy 2008-ban egy csomagban kiadták \"Gold néven\" a legendás Cold War Conflicts-ot (Asia on fire néven, 6 napos háború, és Koreai háború), a Gulf Wart (Irak vs. Irán) és a Black goldot (ha jól tudom Usa vs. arabok)). Tehát 3 game-et tartalmaz egyben.
Ha jól tévedek nekem ebből a 3-as kiadásból a Black Gold nem működött, a többi a csomagból igen.
A Compulsion for peacet azt úgy vadásztam le valahonnan, meg az Europe 2015-öt is. Ez utóbbi kettőhöz, illetve háromhoz már peccset is készítettem, mert sajnos kevés a lőszer a dobozokban.