Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 13 18:56 #21148

• HunBütyök
Hú skacok, sikerült nagynehezen átmenteni a hadianyagraktárat a fronvonalon. A jó kis Mercedes kamionk megtették a tőlük elvárt sebességet. Mind a 40 ládát átvittem a fronton. Na a következő pályán mindhiába: alig van lőszerem. Sőt hog yőszinte legyek ami Iraki tankokat zsákmányolok, azkat hazsnálm. Ha kifgy próbálk keresni egy másikat. Egy várost kell elfoglalnon, de tele van T-72-esekkel meg azok felturbózott kiegészítő páncélzattal ellátott változataival. Plusz még egy rakat RPG-s iraki mókussal. Légierőm szánalmasra csappant, mert ilyen k911 vagy milyen rakétás autók vannak elbujva a házak mögött. Volt pár öngyilks merénylők azkat küldtem be eűamedig csak lehetett a házakat felrobbantani. Na meg pár moltov kktéllal próbálm a nyomvadt T-72-ket kifüstölni, inkább kevesebb mint több sikerrel. Majd rakok be pár screenshotot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 13 19:14 #21152

• Zeki
Jó kis haditudósítás Csak előre!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 17:35 #21248

• HunBütyök
Na az irak vs. irán meccset kicsit hanyagoltam, hgelyette átugrottam 2008-ba, a grúz-orosz csetepatéba. Éppen akis grúz és NATO expedíciós unitokkal zúzom Putyin vagy kinek a seregét.

Először is egy hídon kellett volna átkelni és elfoglalni két tüzérségi üteget, de nem tudtam átkelni a hídon, ezért átpntonoztam a folyón feljebb és bekerítettem a ruszkikat. Mondanm sem kell hgy a felturbózott mesterlövészemmel osztottam az ólmot a ruszkiknak mint a huzat. A büdi megszállók nem örültek: megszereztem 6 darab 152 mm-es jó hosszú csövő ágyút. Pontos neve 2A36, de itt a képen ni:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

eg egy rakat cuccot. Például jó sok kilóméterre elég gázolajjal feltankolt Ural teherkocsikat. Sajnos a lőszer és a gázlaj nagyn kevés most is, ezeket az ágyúkat addig tudtam hazsnálni, amig ki nem fogyott hozzájuk a lőszerkészletem. A kevéske lőszerem kellett a mesterlövészemnek na meg aksi drágámnak, a felturbózott T-72-es harckocsimnak. Van ám itt tűzvezetés meg armour piercing!
Itt egy kép a kis drágámról meg a grúz hőseimről:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 17:36 #21249

• HunBütyök
A fent említett zsákmányolt cuccokról is készült kép:

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 17:38 #21250

• HunBütyök
Na meg zsákmányoltam még valamit! Rádióskcsit wazzeee!
Van rajta antenna, azon jön a UPC tányérostévé is. Na jó az nem de a 152 mm-es tüzérséget tudom vele felcsörögni és akkor bummmmmmmm. Jó kis Zil rádióskocsi.

Íme:

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 17:41 #21252

• HunBütyök
Amúgy még 2008-ban is jók ezek a szocreál szörnyetegek, de örülnék ha kapnék jó kis amcsi és német meg angol autókat. Ugyanis a gázolajom nagyon kevés.
Ja meg még zsákmányoltam mégvalamit, egy önjáró 152 mm-es tarackot. A képen az látható amikor éppen javítom a műszaki-mentő T-55 harckocsimmal.

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 19:21 #21261

• HunBütyök
Húúú, muszáj visszatérnem. Tudjátok mit sikerült szereznem? Az égiek meghallgatták panaszaimat. Ugye paanszkodtam hogy sokat zabálnak az orosz teherkocsik.
na sikerült zsákmányolnom két autóbuszt. Egy oroszt és egy tudjátok mit? Majd a képrúl felismeritek szerintem.
A lényeg az: a két busszal akkora szállítókapacsitásra tettem szert, hogy 100 emberkét simán szállíthatok. Ezzel megspóroltam 6 Ural teherkocsi üzemanyagát. Úgyhopgy a grűz szabadságharcsaim most busszal közlekednek. igaz nem szép terepszínű, de a célnak megfelel. Íme.

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 19:25 #21262

• HunBütyök
Na rájöttetek milyen busz ez? Bizony-bizny: egy Ikarus 260-as sárga villám.
És íme a másik kép, a lengyel Autosan márkájú autóbusszal, valamint egy tele a tankot akció egy benzinkúton. Szegény orosz benzinkutasok biztosan kammilláztak amikor meglátták a grúz T-72-est tankolni.

Mondtam nekik grúzul: kéne egy kis gázolaj.
kérdezik: mennyi?
Mondtam: 800 liter wazze! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 21:08 #21267

Milyen játék ez Hunbütyök?
Talán az az új amiben a grúzok meg az oroszok lövöldöznek?
Valahonnan le lehet tölteni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 21:39 #21274

• HunBütyök
Ez egy 2009 márciusában megjelent oroszt game, ami a sudden strik emotrját hazsnálja. Standalone játék. Csak oroszországban jött ki. Na hát nem hiába az oroszok tudnak jó dolgkat csuinálni: 500 MB-s game, 2D, de a világ legjobb játékának motrját hazsnálva egy izgalmas modt csináltak belőle. Igen, le lehet tölteni. Majd adok hozzá infót.

Egy sorzat tagja amúgy ez:

Europa 2015 (képzeletbeli Nato vs Oroszország konfliktus)

Ez amivel most játszottam a Compulsion for peace (Grúzia meg kultúrált népek vs orosz mocsárlakók)

A többi változatról nem találtam képet. Amúgy 2008-ban egy csomagban kiadták \"Gold néven\" a legendás Cold War Conflicts-ot (Asia on fire néven, 6 napos háború, és Koreai háború), a Gulf Wart (Irak vs. Irán) és a Black goldot (ha jól tudom Usa vs. arabok)). Tehát 3 game-et tartalmaz egyben.

Ha jól tévedek nekem ebből a 3-as kiadásból a Black Gold nem működött, a többi a csomagból igen.
A Compulsion for peacet azt úgy vadásztam le valahonnan, meg az Europe 2015-öt is. Ez utóbbi kettőhöz, illetve háromhoz már peccset is készítettem, mert sajnos kevés a lőszer a dobozokban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 21:41 #21275

• HunBütyök
Ja m egcsináltam az első pályát, és nagy örömömre tudjátok milyen nép expediíciós hadseregét kaptam meg erősítésnek? Lengyelt! Hurráhurrá! A Lengyel Nato csapatokkal törlesztettem nekik rendesen katynért meg az 1939-es dolgokért na meg a 40 év kommunizmusért.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 14 21:45 #21276

Megérdemelték!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 07:14 #21277

• HunBütyök
Hú, ez alenygel hadsereg már nem az volt mint 1939-ben azt megmondom! T-72SIM páncélosok, Avanger légvédelmi rakéták, Dana önjáró lövegek, Tátra teherkocsin lévő rakéta-sorozatvetők, hummer terepjárók stb...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 07:52 #21278

• Liberator
A jó öreg ikarus megtette a szolgálatát? Érdekes hogy lehet benne tankolni. Fizetni nem kell érte?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 10:24 #21284

Gázolajért ne fájjon a fejed, a T72 megy mindennel. Apukám mesélte, hogy a T72 műszaki mentő változata, kissé köhögve ugyan, de elment evvel a keverékkel:

-1 rész gázolaj
-1 rész rendkívül vasas, és érdekesen vörösbarna orosházi csapvíz
-8 rész használt sütőolaj, benne fasírt, és egyéb ételmaradékokkal
-3 marok föld
- és az ezt bemutató tiszthelyettes veséből származó végtermékéből annyi, amennyit épp sikerült produkálnia.

(valamint a gázolaj tetszés szerint lecserélhető bármilyen oktánszámú benzinre)

Az egésznek annyi a titka, hogy az indításkor a motor teljesen tiszta gázolajat (vagy benzint) kapjon, és utána menjen a tartályba a \"koktél\".

Tehát: a háború óta a szovjet haditechnika a király!

És Bütyök! Nekem is elmondod a titkot, hogy honnan szerezhető be, mert egészen ritkán járok Oroszországban.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.17 másodperc
Joomla templates by a4joomla