Ja és mielőtt valaki elkezdene mocskolódni, nem nem vagyok se náci, se fasiszta, se semmi ilyesmi, és el is ítélem az ilyeneket. Egyszerűen csak magyarnak tartom magam.
Jagdpanther,nem is tagadom hogy van még bőven tanulnivalóm a témában!
Ezért is regisztráltam ide,már lassan 3 éve!
Csak eddig nem voltam NETközelben,a sok ügyes-bajos dolgom miatt!
Szeretem a fenti előadókat és még sok-sok hasonszőrű zenét és együttest!
Nem tartom magamat szélsőségesnek,mégmielőtt megvádolna valaki...csak szeretem ezeket a dalokat...számomra egy csipet \"Romantikát\" csempésznek a háború kíméletlen gépezetébe!
Ezeket halgatván olyan könnyednek tűnik a háború...és mégis mennyi bánatot és értelmetlen halált okozott!
Az a jó zene, portillo !!! Hardstyle, hardcore, techno, electro, house, trance... alias Showtek, Headhunterz, Angerfist, Scooter, Spencer & Hill, Tiesto stb...
Az a jó zene, portillo !!! Hardstyle, hardcore, techno, electro, house, trance... alias Showtek, Headhunterz, Angerfist, Scooter, Spencer & Hill, Tiesto stb...
Tegnap zuhogó hóesésben döcögtem munkába téli álcafestésű (azaz fehér) Chevrolet Sparkommal munkába és ezt a dalt énekelgettem.
Mondjuk ma a Tanki Bisztrohodnije című szerzeményt fogom nyomatni, mert úgy száguldozok mint egy kis téli álcafestésű BT harckocsi.
Amúgy néha még egy Ansaldócskával is beérném ilyen rossz időben. Nem tud valaki óccsóért egy eladó L6/33 vagy L3/35 kisharckocsit?
Vegyél egy bazinagy kartondobozt, mint amibe régen az almát szedték például. Lyukaszd ki, bújj bele, és úgy járj, és kész az Ansaldó. (nem hagyhattam ki hogy szegény kis harckocsit ne bereználjam:()
Tiësto-t + Scooter-t én is szoktam hallgatni.
Látom a kommerszség és a trend téged is elért. Scooter régen nagy kedvencem volt. A metalban mi jó van, őrjöngés üvöltés, sötét depresszív, mellesleg a gitár hangzása se tettszik. Na jó egyet kettőt kivéve:
Hahaha...portillo te beszélsz a Metal-ról meg a hangzásról,te aki szemetelős tuc-tuc ugri-bugri zajt halgatsz!
A HC az szép...jól be kell szívni Speed-el meg MikroTrip-el és-szívni a kéjgázt a lufiból...aztán szögdécselni mint akit az áram ráz!
Inkább maradj meg a véleményeddel csendben!
Metal és Metal között különbség van...a legjobbak a Svéd,Finn és Norvég bandák!
Magyar részről is van pár nagy név!
Ossian példáúl HevyMetal és dallamos és értelmes hangon énekel alatta Endre!
Vagy Rudan Joe a Pokolgép-ben...az sem depresszív és nem is zaj!És a gitár is odavág benne,a dobról nem is beszélve!
A Metal legalább 4-5 féle hangzásvilágra bontható...Blac,-Death,-Trash,-Heavy,-Nu és még jópár!
A HC ...hát az gyonyörű...különb ritmust pattogtatok az újjaimmal!Wazzeg!
Hahaha...portillo te beszélsz a Metal-ról meg a hangzásról,te aki szemetelős tuc-tuc ugri-bugri zajt halgatsz!
A HC az szép...jól be kell szívni Speed-el meg MikroTrip-el és-szívni a kéjgázt a lufiból...aztán szögdécselni mint akit az áram ráz!
Inkább maradj meg a véleményeddel csendben!
Metal és Metal között különbség van...a legjobbak a Svéd,Finn és Norvég bandák!
Magyar részről is van pár nagy név!
Ossian példáúl HevyMetal és dallamos és értelmes hangon énekel alatta Endre!
Vagy Rudan Joe a Pokolgép-ben...az sem depresszív és nem is zaj!És a gitár is odavág benne,a dobról nem is beszélve!
A Metal legalább 4-5 féle hangzásvilágra bontható...Blac,-Death,-Trash,-Heavy,-Nu és még jópár!
A HC ...hát az gyonyörű...különb ritmust pattogtatok az újjaimmal!Wazzeg!
Na akkor itt egy faja NuMetal...
Nagyokos vagy. Te maradsz a zenédnél én meg az enyémnél ennyi. Nem szidtam a metálosokat, csak nem értem hogy mit szeretnek benne ugyanis olyan génjeim vannak hogy nem igazán befogadóak az ilyesféle zenével szemben.