Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 01 17:55 #49514

Ja és mielőtt valaki elkezdene mocskolódni, nem nem vagyok se náci, se fasiszta, se semmi ilyesmi, és el is ítélem az ilyeneket. Egyszerűen csak magyarnak tartom magam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 01 17:56 #49515

• Nashorn
Jagdpanther,nem is tagadom hogy van még bőven tanulnivalóm a témában!
Ezért is regisztráltam ide,már lassan 3 éve!
Csak eddig nem voltam NETközelben,a sok ügyes-bajos dolgom miatt!

Szeretem a fenti előadókat és még sok-sok hasonszőrű zenét és együttest!

Ennek örömére:Kőszikla...1000 hosszú év!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 01 18:12 #49516

• Nashorn
Lili Marleen

Katyusa

It\'s A Long Way To Tipperary (Brit)

Nem tartom magamat szélsőségesnek,mégmielőtt megvádolna valaki...csak szeretem ezeket a dalokat...számomra egy csipet \"Romantikát\" csempésznek a háború kíméletlen gépezetébe!

Ezeket halgatván olyan könnyednek tűnik a háború...és mégis mennyi bánatot és értelmetlen halált okozott!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 01 18:21 #49518

• HunBütyök
A Tiktolt énekese és dobosa nagyon jófej és kedves srác, de ez akét daluk néhol kicsit gyermeteg.

Vádló Bitófák jó volt, az első albumukon. Élőben is láttam őket többször annak idején. A Bajtárs egy szenzációs remake.

A Géppuskás nóta kicsit cuculista, de természetesen ezt is ismerem. És nagyon szeretem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 01 18:53 #49522

Én meg csak a hungarista/német rockot csípem, amúgy teljesn mértékben elektronikus zenét hallgatok, hardstyle, hardcore stb... Meg kommersz zenéket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 01 22:05 #49530

• Einer spinnt immer!
Az a jó zene, portillo !!! Hardstyle, hardcore, techno, electro, house, trance... alias Showtek, Headhunterz, Angerfist, Scooter, Spencer & Hill, Tiesto stb...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 00:55 #49534

Régen sokat shuffléztam hsre. Hardcoreból meg a holland HC zene jön be, azon belül is a Rotterdamiak, erősen jobboldaliak a srácok...

Egyébként van egy videóm, magyar második vhs videó HC zenére. Rotterdam Terror Corps - Skull Dominion
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 05:35 #49536

• HunBütyök
portillo írta:
Én meg csak a hungarista/német rockot csípem, amúgy teljesn mértékben elektronikus zenét hallgatok, hardstyle, hardcore stb... Meg kommersz zenéket.

Csalódtam Benned.

Kis komplex, dallamos jobboldali death metal Ámérikából.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 06:06 #49539

HunBütyök írta:
portillo írta:

Csalódtam Benned.

Bennem meg egy világ omlott össze emiatt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 06:34 #49542

• HunBütyök
Tegnap zuhogó hóesésben döcögtem munkába téli álcafestésű (azaz fehér) Chevrolet Sparkommal munkába és ezt a dalt énekelgettem.

Mondjuk ma a Tanki Bisztrohodnije című szerzeményt fogom nyomatni, mert úgy száguldozok mint egy kis téli álcafestésű BT harckocsi.

Amúgy néha még egy Ansaldócskával is beérném ilyen rossz időben. Nem tud valaki óccsóért egy eladó L6/33 vagy L3/35 kisharckocsit?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 07:52 #49543

• Bazooka Joe
Einer spinnt immer! írta:
Az a jó zene, portillo !!! Hardstyle, hardcore, techno, electro, house, trance... alias Showtek, Headhunterz, Angerfist, Scooter, Spencer & Hill, Tiesto stb...

Tiësto-t + Scooter-t én is szoktam hallgatni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 09:49 #49545

HunBütyök írta:
Tegnap zuhogó hóesésben döcögtem munkába téli álcafestésű (azaz fehér) Chevrolet Sparkommal munkába és ezt a dalt énekelgettem.

Mondjuk ma a Tanki Bisztrohodnije című szerzeményt fogom nyomatni, mert úgy száguldozok mint egy kis téli álcafestésű BT harckocsi.

Amúgy néha még egy Ansaldócskával is beérném ilyen rossz időben. Nem tud valaki óccsóért egy eladó L6/33 vagy L3/35 kisharckocsit?

Vegyél egy bazinagy kartondobozt, mint amibe régen az almát szedték például. Lyukaszd ki, bújj bele, és úgy járj, és kész az Ansaldó. (nem hagyhattam ki hogy szegény kis harckocsit ne bereználjam:()
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 10:02 #49546

Bazooka Joe írta:
Einer spinnt immer! írta:

Tiësto-t + Scooter-t én is szoktam hallgatni.

Látom a kommerszség és a trend téged is elért. Scooter régen nagy kedvencem volt. A metalban mi jó van, őrjöngés üvöltés, sötét depresszív, mellesleg a gitár hangzása se tettszik. Na jó egyet kettőt kivéve:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 10:15 #49551

• Nashorn
Hahaha...portillo te beszélsz a Metal-ról meg a hangzásról,te aki szemetelős tuc-tuc ugri-bugri zajt halgatsz!
A HC az szép...jól be kell szívni Speed-el meg MikroTrip-el és-szívni a kéjgázt a lufiból...aztán szögdécselni mint akit az áram ráz!

Inkább maradj meg a véleményeddel csendben!

Metal és Metal között különbség van...a legjobbak a Svéd,Finn és Norvég bandák!
Magyar részről is van pár nagy név!
Ossian példáúl HevyMetal és dallamos és értelmes hangon énekel alatta Endre!
Vagy Rudan Joe a Pokolgép-ben...az sem depresszív és nem is zaj!És a gitár is odavág benne,a dobról nem is beszélve!

A Metal legalább 4-5 féle hangzásvilágra bontható...Blac,-Death,-Trash,-Heavy,-Nu és még jópár!

A HC ...hát az gyonyörű...különb ritmust pattogtatok az újjaimmal!Wazzeg!

Na akkor itt egy faja NuMetal...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 10:32 #49553

Nashorn írta:
Hahaha...portillo te beszélsz a Metal-ról meg a hangzásról,te aki szemetelős tuc-tuc ugri-bugri zajt halgatsz!
A HC az szép...jól be kell szívni Speed-el meg MikroTrip-el és-szívni a kéjgázt a lufiból...aztán szögdécselni mint akit az áram ráz!

Inkább maradj meg a véleményeddel csendben!

Metal és Metal között különbség van...a legjobbak a Svéd,Finn és Norvég bandák!
Magyar részről is van pár nagy név!
Ossian példáúl HevyMetal és dallamos és értelmes hangon énekel alatta Endre!
Vagy Rudan Joe a Pokolgép-ben...az sem depresszív és nem is zaj!És a gitár is odavág benne,a dobról nem is beszélve!

A Metal legalább 4-5 féle hangzásvilágra bontható...Blac,-Death,-Trash,-Heavy,-Nu és még jópár!

A HC ...hát az gyonyörű...különb ritmust pattogtatok az újjaimmal!Wazzeg!

Na akkor itt egy faja NuMetal...

Nagyokos vagy. Te maradsz a zenédnél én meg az enyémnél ennyi. Nem szidtam a metálosokat, csak nem értem hogy mit szeretnek benne ugyanis olyan génjeim vannak hogy nem igazán befogadóak az ilyesféle zenével szemben.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla