Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 10:37 #49556

• Nashorn
Ezt mind érvnek hoztad fel a HC:sick: melett?!

Kezeltesd a génállományodat és akkor megértő leszel és befogadó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 10:41 #49557

Nashorn írta:
Ezt mind érvnek hoztad fel a HC:sick: melett?!

Kezeltesd a génállományodat és akkor megértő leszel és befogadó!

Majd biztos vitázni fogok erről, nem érdekel mit szeretsz, én se fogom bizonygatni egy ismeretlennek hogy én miért mást. Ennyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 11:49 #49559

• Einer spinnt immer!
Nashorn írta:
Hahaha...portillo te beszélsz a Metal-ról meg a hangzásról,te aki szemetelős tuc-tuc ugri-bugri zajt halgatsz!
A HC az szép...jól be kell szívni Speed-el meg MikroTrip-el és-szívni a kéjgázt a lufiból...aztán szögdécselni mint akit az áram ráz!

Inkább maradj meg a véleményeddel csendben!

Metal és Metal között különbség van...a legjobbak a Svéd,Finn és Norvég bandák!
Magyar részről is van pár nagy név!
Ossian példáúl HevyMetal és dallamos és értelmes hangon énekel alatta Endre!
Vagy Rudan Joe a Pokolgép-ben...az sem depresszív és nem is zaj!És a gitár is odavág benne,a dobról nem is beszélve!

A Metal legalább 4-5 féle hangzásvilágra bontható...Blac,-Death,-Trash,-Heavy,-Nu és még jópár!

A HC ...hát az gyonyörű...különb ritmust pattogtatok az újjaimmal!Wazzeg!

Na akkor itt egy faja NuMetal...

Lehet, hogy egy kívülállónak furcsa lehet (mint neked), de hidd el, ez a jövő zenéje! Kiszámították, hogy a rock kb. 50-100 év múlva már csak történelem lesz, és tanítani fogják az iskolában, mint most pl. Beethovent. Szóval nem azt mondom, hogy nem jó, csakmár idejemúlt. Fokozatosan átadja a helyét majd az új stílusoknak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 15:42 #49572

Mindenki azt hallgat amit akar oké?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 15:45 #49573

• HunBütyök
Hát én i sinkább trance mint Nu Metal, ami mint tudjuk a metal megcsúfolása.

Ossian: demo hangzás rulez, paksi egy pénzéhes nyomi, nem trú. Ossian xcsak 1994-ig volt jó.

Pokolgép zseniális, igazi oldschool metal. Nagyon szeretem.

Mivel kb én 6000 lemezből és mondjuk 1000 zenekarból trudok válogatni, van némi rálátásom a dolgokra.

Mikre bontható a metal? Hát nafgyon sokféére, de igazából minden zenekar valamit tezs hozzá, vagy vesz el belőle. A 4 alap műfaj a metalon belül elég gyér.

Nekem kedvenceim:

Black Sabbath
Deep Purple
Rainbow
Ten
Praying Mantis

és ezen kívül még 1000 banda minimum.

Például a lengyel Turbo. 1987-ben megírta az \"európai Reign in blood\" lemezt, az Ostatni Wojownik címűt, amit azonnal angol nyelven is kiadtak, Last Warrior címmel.

A világ egyik legjobb thrash lemeze.

Itt van egy dal róla lengyelül:

És íme angolul:

Imádom! Keep it true!

Ez meg mostani egyik kedvencem, fiatal jordániai banda:

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 15:50 #49574

• HunBütyök
Einer spinnt immer! írta:

Lehet, hogy egy kívülállónak furcsa lehet (mint neked), de hidd el, ez a jövő zenéje! Kiszámították, hogy a rock kb. 50-100 év múlva már csak történelem lesz, és tanítani fogják az iskolában, mint most pl. Beethovent. Szóval nem azt mondom, hogy nem jó, csakmár idejemúlt. Fokozatosan átadja a helyét majd az új stílusoknak...

Nem, nem a jövője, kb annyian hallgatják a HC technót, mint ahányan a rock és metal zenéket.

Nem idejétmúlt, képzeld most jön a retro hullám. Ugyanis gombamód szaporodnak a 40-20 évvel ezelőtti zenékhez visszanyúló bandák.

Pl. a jordániai Exile, olyasmit nyom mint 25 éve a Sepultura vagy a Slayer.

Az meg hogy hányan hallgatnak valamit, vagy mi a jövő zenéje soha nem érdekelt. Nem vagyok divatember. Én azt hallgatom amit megszerettem annak idején. Nekem egy 50 éves dal is kedvencem lesz, ahogy egy mai, de ugyanolyan zenét játszó zenekart is imádni fogok.

Komoly zenét is sokan hallgatnak ma, és ma is írnak komoly zenét, és zenés darabokat. Sok mondern zeneszerző van. És sokan nyúlnak vissza a Beethovenhez és társaikhoz. Az igaz, hogy rétegzene, de létezik, és éppen azért jó hogy rétegzene, mert nem minden gyökér azt hallgatja. Szívből jön, szívnek szól és tiszta érzésből.

Én is ismerek technosokat, sőt egyik híres DJ-nk is jóbarátom, de ők is osztják véleményem. Ők pl. köpnek már Tiestora. Az In My memory lemez óta Tiesto lehúzhatja magát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 15:53 #49575

• HunBütyök
portillo írta:

Látom a kommerszség és a trend téged is elért. Scooter régen nagy kedvencem volt. A metalban mi jó van, őrjöngés üvöltés, sötét depresszív, mellesleg a gitár hangzása se tettszik. Na jó egyet kettőt kivéve:

ez csak lassan indul. Steve Grimmett meg a világ egyik legjobb énekese.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 16:40 #49585

• Nashorn
Bütyök most te mondod hogy P.E. anyagias meg egyéb!Meg hogy az Ossian meddig volt jó!
Meg hogy SZERINTED mi a jó és mi a rossz!
Ha én végighalgatnám a te zenetáradat biztosan nem osztanám a te véleményedet!

Ez a te subjectiv véleményed...mint az is hogy a Lenygyel turbo mennyire zseniális!

A te korosztájod már nem fogadja el a mai \"újjításokat\" a Fém zenében!Na persze az EMO:sick: -s bohócokat még én sem fogadom el!
Én special a Folk Metalt nagyon kedvelem...sokan kinevetik a népi és a modern hangszerek keverékét alkalmazó Korpiklaani-t.Én mégis imádom őket!

Pedig abban a stílusban amit ők játszanak...zseniálisak!

Tim \"Ripper\" Owens és Matt Barlow is világklasszis énekes!

Szerkesztette: Nashorn, Időpont: 2010-12-02 17:42<br><br>Szerkesztette: Nashorn, Időpont: 2010-12-02 17:49
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 16:46 #49586

• HunBütyök
Háát, szerintem egy korosztály vagyunk, de hát a Slayer, Sepultura (csak a régi), az Anbthrax, az Overkilll, a Turbo, a Sodom mai napig nagyon jó.

A Korpiklaanit sem szeretem, ahogy a folkmetál sem. Mondjuk a Korpiklaani az szerintem nem is folk, mivel a finn folkrólnak nem része a hegedű sem.

Holkmetálban talán egy bandát kedvelek, akik elkezdték az egészek, nevezetesen a Skylcladet.

A többi az felejtős.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-12-02 17:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 16:55 #49588

• Nashorn
Na erről vakerálok,még ha egy korosztályba is tartozunk...mást-mást tartunk jónak és kivállónak!

Ezt már a személyes izlés és lekivilágunk adja...ettől vagyunk egyediek és nem tucat emberek!

Én speciál a Sodom zenéjét nem bírom...sem a Slayer-t és a Sepultura-t sem!
Sodom M16 albumát megkíséreltem egyszer de nem bírtam cérnával!

Inkább halgatok Iced Earth és Manowar meg Children Of bodom és In Flames zenéket!
A Marduk és a Behemooth zaját sem bírom!Van barátosom aki meg ezekre gerjed!Na meg Opeth-re!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 17:02 #49589

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Einer spinnt immer! írta:

Nem, nem a jövője, kb annyian hallgatják a HC technót, mint ahányan a rock és metal zenéket.

Nem idejétmúlt, képzeld most jön a retro hullám. Ugyanis gombamód szaporodnak a 40-20 évvel ezelőtti zenékhez visszanyúló bandák.

Pl. a jordániai Exile, olyasmit nyom mint 25 éve a Sepultura vagy a Slayer.

Az meg hogy hányan hallgatnak valamit, vagy mi a jövő zenéje soha nem érdekelt. Nem vagyok divatember. Én azt hallgatom amit megszerettem annak idején. Nekem egy 50 éves dal is kedvencem lesz, ahogy egy mai, de ugyanolyan zenét játszó zenekart is imádni fogok.

Komoly zenét is sokan hallgatnak ma, és ma is írnak komoly zenét, és zenés darabokat. Sok mondern zeneszerző van. És sokan nyúlnak vissza a Beethovenhez és társaikhoz. Az igaz, hogy rétegzene, de létezik, és éppen azért jó hogy rétegzene, mert nem minden gyökér azt hallgatja. Szívből jön, szívnek szól és tiszta érzésből.

Én is ismerek technosokat, sőt egyik híres DJ-nk is jóbarátom, de ők is osztják véleményem. Ők pl. köpnek már Tiestora. Az In My memory lemez óta Tiesto lehúzhatja magát.

Persze a retro hullám mindig visszatér, ahogy eddig is tette. Mert az emberek szeretik visszaidézgetni a régi dolgokat, mert mi lenne ha nem gondolnánk a múltra? Minden ami rég történt, értéket vesztené, mivel senki se törődne vele, mindenki az újat akarná csak. Szóval ez egy mindig visszatérő effektus a zenében.

Elektronikus zene se olyan fiatal, mint azt sokan gondolnák. Mert mindenki a 90-es évektől datálja a létrejöttét. A Kraftwerk már 1969-től ontja a komputer-speech zenét. Daft Punk is már régóta van. Szóval az electro se mai gyerek már. Benne vannak a nagy öregek közt! És lássuk be, könnyű kitalálni, melyiknek van jövője...

HunBütyök: Engem érdekelne az a híres Dj ismerősöd!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 17:03 #49590

• HunBütyök
Hát, a marduk az nálam alap kedvenc, de csak a Legion-os korszak, főként a Heaven shall burn, a nightwing és a panzer divison lemezek.

Opeth-et én sem bírom, én csak Köpetnek hívom őket. Death metalban csak oldschoolt hallgatok.
Pl. Zala Megye death metal élharcosait, az Age of agony-t.: www.youtube.com/watch?

A Children-t szintén nem kedvencem.
A Manowar az jöhet minden mennyiségben.
Az Iced Earth-öt nem kedvelem, de elmegy, nekem pl. túl száraz USA-Power. Persze más USA-Power bandákat hallgatok, pl. Apollo Ra-t, Metal Church-öt és társaikat.

In Flmaes meg eleve ki van zárva nálam, mivel csak oldschoolt hallgatok. Na jó pár modernebb és dallamosabb death metal bandát szívesen nyomatok, pl. Eucharist-et, akik az elsők között voltak dallamos death metalban, vagy a Hypocrisy-t.

A Sodom M-16 lemeze úgy ahogy van csodás, nagyon bírom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 17:05 #49591

• HunBütyök
A Kraftwerk-et még bírom is.

Jövője mindegyiknek van, bár én speciel szeretem ha a zenét tényleg fanatikusok hallgatják, és ezért inkább kedvelek egy nevesincs bandát Uruguayból vagy Peruból mint a Slipknotot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 17:13 #49595

• Nashorn
Ebben egyet értek,bár én is halgatok aránylag ismert bandákat!

Anno a KÉK és VÖRÖS Lyukban jó kis garázs zenekarokat halgattunk a srácokkal!Még a Roctogon is elment bár ott sok divatmajom is megfordult!De hát nem vagyunk egyformák!

Ismertebb magyar \&quot;Kommersz\&quot; banda:
Pl.: ROAD...vagy ismeretlen és csak DEMO lemezig jutott a Silent Storm!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 02 17:14 #49596

• HunBütyök
Kék Lyukban egy haverommal szoktam zenét nyomni projectoron régen.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla