Einer spinnt immer! írta:
Lehet, hogy egy kívülállónak furcsa lehet (mint neked), de hidd el, ez a jövő zenéje!

Kiszámították, hogy a rock kb. 50-100 év múlva már csak történelem lesz, és tanítani fogják az iskolában, mint most pl. Beethovent. Szóval nem azt mondom, hogy nem jó, csakmár idejemúlt. Fokozatosan átadja a helyét majd az új stílusoknak...
Nem, nem a jövője, kb annyian hallgatják a HC technót, mint ahányan a rock és metal zenéket.
Nem idejétmúlt, képzeld most jön a retro hullám. Ugyanis gombamód szaporodnak a 40-20 évvel ezelőtti zenékhez visszanyúló bandák.
Pl. a jordániai Exile, olyasmit nyom mint 25 éve a Sepultura vagy a Slayer.
Az meg hogy hányan hallgatnak valamit, vagy mi a jövő zenéje soha nem érdekelt. Nem vagyok divatember. Én azt hallgatom amit megszerettem annak idején. Nekem egy 50 éves dal is kedvencem lesz, ahogy egy mai, de ugyanolyan zenét játszó zenekart is imádni fogok.
Komoly zenét is sokan hallgatnak ma, és ma is írnak komoly zenét, és zenés darabokat. Sok mondern zeneszerző van. És sokan nyúlnak vissza a Beethovenhez és társaikhoz. Az igaz, hogy rétegzene, de létezik, és éppen azért jó hogy rétegzene, mert nem minden gyökér azt hallgatja. Szívből jön, szívnek szól és tiszta érzésből.
Én is ismerek technosokat, sőt egyik híres DJ-nk is jóbarátom, de ők is osztják véleményem. Ők pl. köpnek már Tiestora. Az In My memory lemez óta Tiesto lehúzhatja magát.