Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 06 20:09 #62130

Tudna segíteni valaki elakadtam ? Arról lenne szó hogy sehogy sem tudom megvenni a III-s szintű harckocsimat mert nem tudom megszerezni hozzá az elegendő Kutatási árat . Ja és azt hogy a csudába lehet szerezni? Előre is köszönöm !
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 07 16:22 #62136

• Jamonserrano
A dolog elég egyszerű.
Két dolognak kell teljesülnie egy tank megvásárlásához: az egyik, hogy az alatta lévő tier II-es tankkal (mivel itt 3-asról van szó) összegyűjtsük rá az elegendő tapasztalati pontot (a továbbiakban xp), a másik pedig, hogy fejlesztés után elegendő pénzt gyűjtsünk össze a megvásárlásához.
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy az előbbivel van gond.
A tier II-es tankot valószínűleg minden területen lehet fejleszteni, és az új III-as tank az egyik fejlesztési ág legvégén szokott lenni. Ergo, az ágon lévő összes dolgot ki kell fejleszteni ahhoz, hogy a III-as tankod is kifejleszthesd.
Az xp két helyről adódik össze; amit a II-es tankoddal keresel és a szabad xp-ből. Ha megvan az elegendő mennyiség (amit nyilván csatákkal tudsz növelni), akkor csak egy klikk, és megvan az acélsas.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 07 23:36 #62143

Köszönöm szépen de már rájöttem tegnap éjjel !

Jamonserrano beküldte:
A dolog elég egyszerű.
Két dolognak kell teljesülnie egy tank megvásárlásához: az egyik, hogy az alatta lévő tier II-es tankkal (mivel itt 3-asról van szó) összegyűjtsük rá az elegendő tapasztalati pontot (a továbbiakban xp), a másik pedig, hogy fejlesztés után elegendő pénzt gyűjtsünk össze a megvásárlásához.
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy az előbbivel van gond.
A tier II-es tankot valószínűleg minden területen lehet fejleszteni, és az új III-as tank az egyik fejlesztési ág legvégén szokott lenni. Ergo, az ágon lévő összes dolgot ki kell fejleszteni ahhoz, hogy a III-as tankod is kifejleszthesd.
Az xp két helyről adódik össze; amit a II-es tankoddal keresel és a szabad xp-ből. Ha megvan az elegendő mennyiség (amit nyilván csatákkal tudsz növelni), akkor csak egy klikk, és megvan az acélsas.
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 08 13:07 #62144

• Zeki
A Churchill megvétele az már kései. Amikor én vettem meg még régen, a legjobb farmer tank volt tier VIII alatt. Sokan vettek, ezért léptek a WoT-sok, és lebutították, illetve nehezítették a MM-t.
Most kezd újjáéledni.

Azt vettem észre, hogy a Tetrarch kezd egyre többet hozni, már körönként hozok vele 10-15k között....

Panther, hát mint tudod átléptem a HAD klánba, bár még a HAD-A-ba tartozok, amíg nem lesz E-100-am. A HAC-L-t bizonyos okok miatt otthagytam...

Hát, úgy lehet pénzt szerezni, hogy mész a hajcárműveddel és szerzel egy kis kreditet. Ha minden féle dolgot veszel, akkor nem lesz. Gondolom tudod, hogy a sorrend úgy néz ki a játékban, a jobb fölső sarokban, hogy Arany, kredit (amiből vehetsz a játékba bármit, tehát a vérellátás), tp, és free tp (ami lassan telik, de bármire költhető fejlődés szempontból).

Mikor megírom ezt a monológot, látom, hogy már válaszoltak... nem törlöm ki ha már leírtam... megerősítem amit mondtak
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 12 18:01 #62174

• koi
Gyerekek, mindjárt megvan a KV-3!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 15 13:29 #62181

• Panther
Én meg gőzerővel török első tizesem felé, az E-50M még messze van, de van 20000 szabad xp-m, amit erre fogok elverni, habár az E-50-re is kéne még két modul, de majd később...
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 15 16:01 #62183

• Zhadorr
Én előttem egy JS lebeg elérhető célpontként. Ez lesz az első Tier VII-esem. Jó volt ez a hétvége! Több mint 500K-t farmoltam a két Heavy tankommal. Most, hogy felszereltem a KV-1S-emet a 122 mm-es löveggel, a nagyokat is ki tudom lyukasztani.
Közben World of Warplanes tesztpilóta is lettem (ezért tettem fel AVA-t) úgyhogy azt is nyomom ezerrel.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 16 07:45 #62188

• koi
Nekem 8bár még teljesen alap), de megvan a KV-3!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 16 10:55 #62189

• Zhadorr
Valahol el kell kezdeni. Azt olvastam a Warplanes fórumon, hogy lesz World of Warships is.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 16 18:06 #62194

• koi
Na akkor én tuti röphordó ágra megyek!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 17 10:01 #62196

• banditos
A Battleships engem nem érdekel,a Warplanes-ben pedig én azt várom,hogy szabadon lehessen végre regisztrálni.
Amúgy kifejlesztettem az AMX M4 1945-öt,eladtam az ARL-t,és fullos az E-50-em,valamint vettem egy M5 Stuartot.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 17 13:55 #62198

• Zhadorr
Még megy a tesztelés a Warplanesben. Szerintem van mit javítani rajta. Talán karácsony környékén kész lesz.
Most volt egy csatám a BDR-G1B-vel 7 kill 3500 exp háromszorozva 45.000 kredit egyszerezve . Jó menet volt.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 19 16:34 #62208

• koi
Olvastam az interjút, és ha tényleg lesz, én a "Kombinált Európa" ágon megyek!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 19 17:43 #62209

• Zhadorr
Nagyon szimpatikus az üzletpolitikájuk. Ingyenes a játék, de aki többre vágyik fizessen. A kombinált Európa ág jó ötlet. Sok olyan járművet lehet beilleszteni, ami különben soha nem kerülhetne be. Az olasz ágat tuti meg tudják alkotni, a többiben nem vagyok biztos.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 aug. 19 19:18 #62210

• koszta
Remélem sikerült elnyerni a tetszéseteket ezzel az interjúval. Kérlek titeket, hogy segítsétek az oldalunkat, és osszátok meg a magyar/angol verziónak a linkjét ahol lehet. Köszönöm, köszönjük!

Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal
www.masodikvh.hu/media2/jatekok/2510-int...ej-burkatovszkij-jal

World of Tanks Interview with Sergey Burkatovskiy, Lead Producer at Wargaming
www.masodikvh.hu/media2/jatekok/2511-wor...roducer-at-wargaming
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc
Joomla templates by a4joomla