Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 07:50 #35197

• Bazooka Joe
Hohó!

Keresd csak Bütykös, ott van a képen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 12:34 #35202

• HunBütyök
Semmi nem látszik rajta... A kép alá volt írva fogadjunk, amikor letöltötted.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 12:38 #35203

• HunBütyök
Számvéber Norbert írta:
HunBütyök írta:
Bazooka Joe írta:
Felteszem a saját képem.

A képen a 3. ejtőernyős-hadosztály, 9. ejtőernyős-ezredének, I. zászlóaljában szolgáló katonák láthatók, akik a Peiper Harccsoporthoz tartozó, 501. SS-nehézpáncélos-osztály egyik Tigris II-én utaznak az ardenneki offenzíva során. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-05-26 18:55

És az honnan látszik hogy ebben az alakulatban szolgáltak?

Lehet, hogy vannak olyan elvetemültek, akik szakirodalmat is forgatnak, nem csak a Sudden Strike adatbázisát?

Rohadjak meg de sz*rt sem látok ezen a képen csak pár német bakát egy Tiger II-n... Mondjuk a kései háborús szakirodalmat nem vágom, de nem is érdekel annyira az 1944-45-ös eseménysorozat, meg én inkább a technikai dolgokat kedvelem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 13:45 #35205

Találtam pár képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 13:46 #35206

Még van kettő! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 13:47 #35207

Az utolsó! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 13:48 #35208

Találtam ezt a képet : A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 15:54 #35210

• HunBütyök
Egy ilyen horgászzsákmánynak én is örülnék!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 31 16:07 #35214

• Zeki
Lehet ebbe akadtam be a Dunába?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 jún. 01 16:11 #35270

Na melyik kép nyeri el a hónap képe díjat?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 jún. 01 16:19 #35271

Talán ez? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 jún. 01 16:21 #35272

Vagy netán ez? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 jún. 01 16:24 #35273

Vagy ez? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 jún. 01 16:27 #35274

Találtam egy jót! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 jún. 01 16:32 #35275

Na ez szerintetek jó? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla