Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 15:34 #40275

Roland írta:
Vagy egyszerűen nem is akarja tudni...

Akkor még azért máshogy nézett ki a helyzet.... Előre nem lehetett tudni, hogy mi lessz a vége...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 15:34 #40276

Amúgy tényleg megint jó képek! Gratula!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 15:36 #40278

Ezek még nyári, vagy koraőszi képek!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 15:39 #40279

• Roland
Kamikaze írta:
Roland írta:

Akkor még azért máshogy nézett ki a helyzet.... Előre nem lehetett tudni, hogy mi lessz a vége...

42-ben már csak a naiv párttagok hittek a végső győzelemben. Kétségtelenül csábítóak voltak azok az olajkutak... De kétlem, hogy ez visszaadta volna a katonák harci morálját.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 15:56 #40283

Roland írta:
Kamikaze írta:
Roland írta:

42-ben már csak a naiv párttagok hittek a végső győzelemben. Kétségtelenül csábítóak voltak azok az olajkutak... De kétlem, hogy ez visszaadta volna a katonák harci morálját.

Ezzel én nem értek egyet, szerintem nem igaz!
Mi utólag ezt könnyen állítjuk, mert tudjuk, hogy mi történt! Ellenben 1942-ben még egyáltalán nem lehetett biztosan tudni, hogy mi lesz, főleg, ha az akkori emberek, katonák fejével gondolkodunk!!
A naív párttagok meg nem 1942-ben, hanem 1944-45-ben hittek még mindíg a végső győzelemben!
A német katonák morálja szinte végig magas volt! Ha nem így lett volna, nem 1945-ben ért volna véget a háború!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 15:58 #40284

A totális háborút 1943-ban szavazták meg a németek, ha jól emlékszem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 25 16:15 #40286

• Roland
Kamikaze írta:
Roland írta:
Kamikaze írta:
Roland írta:

Mi utólag ezt könnyen állítjuk, mert tudjuk, hogy mi történt! Ellenben 1942-ben még egyáltalán nem lehetett biztosan tudni, hogy mi lesz, főleg, ha az akkori emberek, katonák fejével gondolkodunk!!
A naív párttagok meg nem 1942-ben, hanem 1944-45-ben hittek még mindíg a végső győzelemben!
A német katonák morálja szinte végig magas volt! Ha nem így lett volna, nem 1945-ben ért volna véget a háború!!

Értem mire gondolsz az alatt, hogy \"nem 1945-ben ért volna véget a háború\". De úgy vélem, hogy te is tudod, mi várt azokra a katonákra, akik a legcsekélyebb jelét is kimutatták a \"lelkesedés\" hiánynak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 27 10:46 #40559

Kamikaze írta:
Roland írta:
Kamikaze írta:
Roland írta:

42-ben Hitler azt nyilatkozta, hogy még ebben az évben a Kruppnak fog dolgozni az összes sztálingrádi gyár.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 27 11:06 #40570

• Roland
cserpakszabi írta:
Kamikaze írta:
Roland írta:
Kamikaze írta:
Roland írta:

42-ben Hitler azt nyilatkozta, hogy még ebben az évben a Kruppnak fog dolgozni az összes sztálingrádi gyár.

Majdnem sikerült beváltania.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 29 11:01 #40725

• Bazooka Joe
Az Admiral Graf Spee, Montevideo vagy Hamburg kikötőjében. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 29 11:10 #40727

• Bazooka Joe
Semovente 75/18-as önjáró lövegek. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 29 11:14 #40728

• Bazooka Joe
Kozákok A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 29 11:24 #40730

• Bazooka Joe
A 101. SS-nehézpáncélos-osztály egyik Tigris I-se Normandiában.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 29 11:31 #40731

• Bazooka Joe
Ausztrál katonák É-Afrikában.

A jármű nevét sajnos nem tudom, ha esetleg valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönném.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 aug. 29 11:43 #40736

• Bazooka Joe
Savoia-Marchetti SM.79 bombázók<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-08-29 13:43
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla