Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 07 16:49 #41620

Az utolsó előtti! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 07 16:50 #41621

Az utolsó! Jó veterán jenki katona!! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 07 16:55 #41622

andy50 írta:
Az utolsó! Jó veterán jenki katona!! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez elég gagyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 07 17:05 #41623

Az egyszer biztos!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 07 18:42 #41639

• Roland
Tipikus karikatúra. A maga \"műfajában\" egész jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 08 09:12 #41688

panzer2 írta:
andy50 írta:

Ez elég gagyi.

Ja, de legalább nincs benne sok tévedés!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 08 09:13 #41689

Mármint az amcsikat illetően!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 08 20:12 #41740

Találtam egy egész jó kis képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 07:49 #41745

andy50 írta:
Találtam egy egész jó kis képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ezt ismerem! Olvastam róla valahol a neten...
A jéghegyből készült anyahajó terve...<br><br>Szerkesztette: Kamikaze, Időpont: 2010-09-09 09:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 07:50 #41746

Egy meg nem valósult titkosfegyver!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 10:11 #41749

Tényleg? Csak úgy találtam nem is tudtam hogy volt ilyen terv!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 13:54 #41753

• Liberator
andy50 írta:

Ha jól emlékszem, az angoloknak voltak ilyen terveik. Fűrészpor + jég keverékéből szerettek volna valamit ügyeskedni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 14:22 #41756

Előfordult, hogy a bombákat fűrészporral töltötték meg, a gyári szabotőrők!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 15:05 #41763

Liberator írta:
andy50 írta:

Ha jól emlékszem, az angoloknak voltak ilyen terveik. Fűrészpor + jég keverékéből szerettek volna valamit ügyeskedni.

És ebből akartak hajót csinálni vagy mit?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 15:06 #41764

Kamikaze írta:
Előfordult, hogy a bombákat fűrészporral töltötték meg, a gyári szabotőrők!

Jól csinálták!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla