Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 15:23 #41766

andy50 írta:
Liberator írta:
andy50 írta:
Tényleg? Csak úgy találtam nem is tudtam hogy volt ilyen terv!

Ha jól emlékszem, az angoloknak voltak ilyen terveik. Fűrészpor + jég keverékéből szerettek volna valamit ügyeskedni.

És ebből akartak hajót csinálni vagy mit?

Jégből leszállópályát (anyahajót) az északi sarkon...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 16:08 #41771

Kamikaze írta:
andy50 írta:
Liberator írta:
andy50 írta:
Tényleg? Csak úgy találtam nem is tudtam hogy volt ilyen terv!

Ha jól emlékszem, az angoloknak voltak ilyen terveik. Fűrészpor + jég keverékéből szerettek volna valamit ügyeskedni.

És ebből akartak hajót csinálni vagy mit?

Jégből leszállópályát (anyahajót) az északi sarkon...

Köszi szépen az információt majd utána nézek!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 16:08 #41772

Találtam megint pár képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 16:09 #41773

És az utolsó előtti! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 16:10 #41774

Az utolsó!Szörnyű! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 16:15 #41777

• Roland
andy50 írta:
Az utolsó!Szörnyű! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Hát, az biztos, hogy ráébreszti az embereket, hogy mit eredményez a háború.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 16:20 #41778

sziasztok
erről az anya hajóról egy 1 órás film készült és a historyn mutatákbe ha kell valakinek a film kölcsön tudom adni. amúgy egészen 40. fokig lelehetett volna vele menni mert a fűrészpor anyival megnövelte a jég olvadás pontját hogy akár 19 fokot is kibírt volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 17:48 #41785

Szerintetek tudja ez a gyerek mi ül?
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: andy50, Időpont: 2010-09-09 19:49
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 17:52 #41786

• Roland
andy50 írta:
Szerintetek tudja ez a gyerek mi ül?
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: andy50, Időpont: 2010-09-09 19:49

Azt a ...

Ha nekem nyílna ilyen alkalmam, biztosan valami módon hazavinném:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 17:54 #41787

Találtam még egy képet róla! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 18:01 #41791

Találtam még egy képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 18:15 #41795

Szép kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 18:18 #41796

Csak nektek fiúk szép kép ez is! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 09 19:45 #41801

andy50 írta:
Szép kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

amerikai propagandaképnek megfelelne;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 10 10:38 #41826

cserpakszabi írta:
andy50 írta:

amerikai propagandaképnek megfelelne;)

Az biztos!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.17 másodperc
Joomla templates by a4joomla